Bakabildiğim kadar farklı başlıklar okudum. Projeksiyonlarla ilgili genel bir sorum olacak ve tavsiye istiyorum.
Bir ofis kuruyoruz. Bu ofiste eğitimler veriliyor olacak. Bazı eğitimlerde de sunum göstermemiz gerekiyor. * Genelde sunumların çoğu akşam normal oda aydınlatması eşliğinde olacak. Onun harici gündüz de bazen sunumlar olacaktır. * 3 boyutlu görüntü vb. ihtiyaçlarımız yok. * Video ve görsel gösterebiliriz ama onun için de dünyanın en kaliteli görüntü sistemine ihtiyacımız yok. * USB den falan çalıştırması iyi olur. * Sağlam ve güvenilir olması önemli yani yarı yolda bırakmasın bizi. * Servis vb satış sonrası desteği temel beklentileri karşılasın.
Bütçe problem değil ama ihtiyacımız olmayacak bir ürüne 5000 lira vermek de mantıklı olmayacağı için yine F/P öne çıkacaktır. :) Ne tavsiye edebilirisiniz?
Ayrıca dip notluk bir sorum olacak; projeksiyon yerine bir TV alıp onu kullanmak (sunum için vb.) daha mantıklı bir hareket olur mu? TV teknolojileri o kadar değişti ki ben çok geri kaldım? Ne avantaj ve dezavantajlar oluşturabilir bize? Projeksiyonun taşınabilir olması benim aklımda ön plana çıkıyor örneğin.
Çook teşekkürler şimdiden.
2500 tl ye lg60pa5500 plazma alin derim. Ne guzel ki Migroslarda satilyor
Istediginiz herseyi yapiyor tasinabilir olmasi disinda. Ofisiniz icin hem daha kaliteli goruntu hemde misafirleriniz icin daha cool gorunmenizi saglar.....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme