Merhaba arkadaşlar, ben de özellikle akşamları dvd izlemek ve ileride PS3 bağlamak için projeksiyon almayı düşünüyorum.
3 alternatif arasında kaldım, özellikle bu modelleri kullananlar veya daha önce kullanmış olanlar fikirlerini söylerlerse sevinirim. Fiyatlarını da kıyaslama amacıyla yanlarına yazıyorum.
Panasonic PT AX 200 ---> 1180 Euro (2450 YTL) Epson TW 700 ---> 990 Euro (2050 YTL) Optoma HD 65 ---> 810 Euro ( 1680 YTL)
Hakkında çok olumlu eleştiriler olduğu için Panasonic almayı çok istiyorum ama bütçemi biraz daha aşağı indirebilirsem daha iyi olacak (malum perde, ses sistemi vs. ), bu nedenle yine olumlu eleştirler alan Epson'dan yanayım şimdilik. DLP model olan Optoma HD 65'i de düşünürsek, hemen hemen sürekli karanlık ortamda, çoğunlukla akşam DVD izlemek için hangisini önerirsiniz?
Şimdiden teşekkürler...
Yazdığın modeller arasında benim sıralamam tam senin sıraladığın gibi. Gerçi Optoma projeksiyonu çalışırken görmedim ama Epson ile ax200 kıyaslama yarasam bana göre ax200 daha başarılı, bunların arasına birde sony ae15 koyabilirsin. Bence biraz daha yükseltip ax200 al derim gayet başarılı bir cihaz...