selam arkadaşlar, programlama bilgisi iyi olan, izmir civarında ikamet eden arkadaşlara bir teklifim olacak, benim uzun süredir üzerinde çalıştığım bir site konseptim var, bir çeşit sosyal oyun, facebook kullanıcılarının rağbet edeceği değişik bir site siteyi kendi bilgimle kurmaya çalıştım bir süre, fakat başarılı olamadım, çünkü, ancak bu yazın başından beri imkan bulup öğrenmye çaışıyorm php'yi mysql'u, her neise site kompleks değil kullanıcı profillerinin modifiye edilmesi ve random meeting ayarlanması gerekiyor, yani raslantısal sayfa gösterimleri.. bu sitede bana katılmak isteyen arkadaşlar bana nettarus@yahoo.fr adresinden ulaşabilirler
iddalı kouşmayı sevmem ama henüz denenmemiş bu konsept, bana ümit veriyor host ve domain masrafları benden, oturup birlikte yazarak kısa sürede gerçekleştirebiliriz eğer yazılım bilginiz var ise boşa harcanmasın, bu çağrımı ciddiye alın bu arada 23 yaşında izmirde tercümanlık öğrencisiyim, denemek isteyenler ile buluşp knuşabiliriz ksk ve bornova civarında