web servis projeme iki tane add service referance ile iki ayrı wcf servis ekliyorum. Bu servislerde birer tane method var. Bunu tek bir web serviste sunmak istiyorum ama her ikisinin kullandığı classlar aynı ada sahip olduğundan '{0}' ve '{1}' türlerinin her ikisi de '{3}' ad alanındaki '{2}' XML türü adını kullanıyor. Tür için XML özniteliklerini kullanarak benzersiz bir XML adı ve/veya ad alanı belirtin. gibisinden bir hata veriyor. Web service referansları eklerken her ikisinede farklı namespaceler veriyorum
[WebMethod] public ildenIlce.IlceSonucu ildenIlceleriGetir(String userName, String pass, int ilKod) { ildenIlce.AksOkuTumIleBagliIlceServisClient client = new ildenIlce.AksOkuTumIleBagliIlceServisClient(); client.ClientCredentials.UserName.UserName = userName; client.ClientCredentials.UserName.Password = pass; return client.Listele(new ildenIlce.AksOkuTumIleBagliIlceSorguKriteri { IlKodu=ilKod }); }
} }
hata
'Mernis.ildenIlce.Parametre' ve 'Mernis.il.Parametre' türlerinin her ikisi de 'http://hostname/Servis/' ad alanındaki 'Parametre' XML türü adını kullanıyor. Tür için XML özniteliklerini kullanarak benzersiz bir XML adı ve/veya ad alanı belirtin.