Şimdi Ara

Promo Oyun !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ana konusna yazdım cevap gelmedi çok acil bilgi lazım.Promo ModNatıon Racers var elimde ama online bağlanınca Kicked unauthoritery... bilmem ne gibi birşey yazıyor giremiyorum online'a anlamadım gitti bu nedir böyle

• Takas yoluyla forumdan bir arkadaştan aldım oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:ZEUS:.

Takas yoluyla forumdan bir arkadaştan aldım oyunu.
    Bende de promosu var o oyunun ama online'a bağlanınca hiç bir problem vermedi.
  • promodan kaynaklanan bir sorun olmaması lazım.diğer oyunları oynayabiliyormusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

promodan kaynaklanan bir sorun olmaması lazım.diğer oyunları oynayabiliyormusun
    Promo oyun almayın Sony farkına varmış promo oyunların internetten oynuyabilirliğini egllemeye başlamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

Promo oyun almayın Sony farkına varmış promo oyunların internetten oynuyabilirliğini egllemeye başlamış.

önceden bilinmiyormuydu?
  • quote:

promo oyun nedir yahu promosyon oyunmu ps3le verilen oyunmu oluyor neden engelliyolar peki sonuçta orjinal oyun değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

quote:

promo oyun nedir yahu promosyon oyunmu ps3le verilen oyunmu oluyor neden engelliyolar peki sonuçta orjinal oyun değilmi

Alıntıları Göster
    promo oyun dergilere verilen inceleme için üstü beyaz olup kırmızıyla oyunun adı yazılı olan bluray disclerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

promo oyun dergilere verilen inceleme için üstü beyaz olup kırmızıyla oyunun adı yazılı olan bluray disclerdir.

Alıntıları Göster
    konuyu açan arkadaş takasta sen ne verdin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

konuyu açan arkadaş takasta sen ne verdin?

Alıntıları Göster
    RDR verdim dostum,eğer öyleyse engelliyorsa takası iptal ettircem
  • quote:

bencede en mantıklısı iptal etmen
  • quote:

rdr verip promosyon modnation racers alacağına spotçulardan 10 tl farkla oyunun normal sürümünü alabilirdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

quote:

rdr verip promosyon modnation racers alacağına spotçulardan 10 tl farkla oyunun normal sürümünü alabilirdin

Alıntıları Göster
    Ya arkadaşlar eğer öyle birşey varsa ben oyunların takasını iptal ettireceğim bi kesin cevap lazım.

• quote:

Ya arkadaşlar eğer öyle birşey varsa ben oyunların takasını iptal ettireceğim bi kesin cevap lazım.

Alıntıları Göster
    Şimdi sony yetkili servisi ile görüştüm promo oyunlar hiçbir şekilde yasak değilmiş arkadaşlar rahatlıkla alıp oynayabilirsiniz.Konuyu google'dan aradım taradım ModNatıon Racers'ın kendi forumunda yabancılarında böyle konular açtığını gördüm sorun server kaynaklıymış arkadaşlar ,onlarda giremiyormuş,eğer oyun elinde promo olmayan varsa bir denesin girmeyi eğer girerse buraya bir mesaj atın

• Promo ne demek ki?
    Yani nereden elinize geçti ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Promo ne demek ki?

Promo - Oyun inceleme dergilerine sitelerine ücretsiz olarak verilen oyundur.

Ebay gibi sitelerden bazı basit inceleme siteleri kar için satıyor veya ne bileyim sahte dergiyiz diye kandırıp alıyorlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Promo ne demek ki?

Promo - Oyun inceleme dergilerine sitelerine ücretsiz olarak verilen oyundur.

Ebay gibi sitelerden bazı basit inceleme siteleri kar için satıyor veya ne bileyim sahte dergiyiz diye kandırıp alıyorlar.

Alıntıları Göster
    Demek oyunda kaçakçılıkta var biraz,hmm anladım.Takas iptaldir o zaman beyler oyunu göndermemiştim arkadaş şehir dışından bugün dönecekti,yarın oyunu kendisine geri postalıyacağım zaten,telefonlarımı açmıyor forumdan mesaj atıyorum cevap vermiyor,oyunun içine bir de not düşeceğim niye geri yolladığıma dair,bana sadece kutu ve kitapçık yok demişti tam haliyle anlatsaydı zaten yapmazdım takası üzüldüğüm şey bguün kardeşimin doğum günüydü dört gözle hediyemi bekliyodu,oyunu aldım online giremeyince yüzü biraz asıldı kendi sözümü tutmamış gibi hissettim,yarında gidip hemen bir spotçudan alacağım oyunu takas yolu ile

• quote:

Demek oyunda kaçakçılıkta var biraz,hmm anladım.Takas iptaldir o zaman beyler oyunu göndermemiştim arkadaş şehir dışından bugün dönecekti,yarın oyunu kendisine geri postalıyacağım zaten,telefonlarımı açmıyor forumdan mesaj atıyorum cevap vermiyor,oyunun içine bir de not düşeceğim niye geri yolladığıma dair,bana sadece kutu ve kitapçık yok demişti tam haliyle anlatsaydı zaten yapmazdım takası üzüldüğüm şey bguün kardeşimin doğum günüydü dört gözle hediyemi bekliyodu,oyunu aldım online giremeyince yüzü biraz asıldı kendi sözümü tutmamış gibi hissettim,yarında gidip hemen bir spotçudan alacağım oyunu takas yolu ile

En iyi çözüm bu... Promo oyun = beleş oyundur. Yada çok ucuza netten satın almıştır. Üstelik o promoyu sonra takaslamak istesende spotcular almaz. Sen git rdr yi ver üste 10-15 lira verip al modnation racers

• quote:

quote:

En iyi çözüm bu... Promo oyun = beleş oyundur. Yada çok ucuza netten satın almıştır. Üstelik o promoyu sonra takaslamak istesende spotcular almaz. Sen git rdr yi ver üste 10-15 lira verip al modnation racers

Hocam bence RDR kalsın çünkü imzanızdaki oyunlara göre Mod nation racer's size göre değil genellikle FPS/TPS seviyorsunuz.RDR + üstüne para ise değmez kesinlikle RDR'yi satıp 60'a 70'e alırsanız belki.

• quote:

quote:

quote:

Hocam bence RDR kalsın çünkü imzanızdaki oyunlara göre Mod nation racer's size göre değil genellikle FPS/TPS seviyorsunuz.RDR + üstüne para ise değmez kesinlikle RDR'yi satıp 60'a 70'e alırsanız belki.

Alıntıları Göster
    bende de promo oyun var ve biraz önce denedim servera baglanamadım , online oynamama izin vermiyor , neti bagladıgımda 1.01 sürümüne update etti ve 49 mb veri yüklemesi yaptı ama playstation network üzerinden bende şuan oynayamıyorum , uk ve tr üyeliklerle ayrı ayrı denedim , euro bölgesindeki bazı kullanıcılarda baglanamadıklarını belirtmişler nette acaba bölgesel bir sorundan dolayı mı baglanamıyoruz ? oyunu update etmezdi yoksa diye düşünüyorum , us üyeligi olanlar denermi acaba baglanıyor mu? yada elinde promo cdsi olmayan biri networke baglanmayı denerse sevinirim aynı sebepten dolayı baglanamıyorum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.