Şimdi Ara

PromodelHobby GS VISION !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar promodelhobby'ye gs vision geldi kapış kapış gidiyor , bu saatte gs vision için dükkanları dolu.Ben zar zor bmw m3 kepli gs vision 18 lik ayırdım.En son gs vision bmw m3 kepini ben ayırttım. Bence hemen arayın. Fiyatı 600 ytl , nakitte indirim yapıyorlar. Beklemeyin , alacak arkadaşlar; şuanda dükkan açık eğer gs vision bekliyorsanız direk arayın. Porsche falanda çok az kalmış. Beklemeyin derim. Buji ısıtıcısı,şarj aleti,alyans anahtarları falan tam takım bir araç. Rodaj bedavaya yapıyorlar. Saat 6:00 dan sonra giderseniz rodaj yapmıyorlar söliyim. Ben yarın alıyorum bmw m3 kepli aracımı. Aracı çalıştırmak için yakıttan başka bir şey almanıza gerek yok. Buji anahtarı hariç her şey var. Sadece buji anahtarı ve aracın her kullandıktan sonra yapmanız gereken bakım için bazı ucuz bir şeyler almanıza gerek var.

Beklemeyin derim. Bence araç yarın akşama bitcek gibi.

Unutmadan;
    İletişim

Promodel Merkez
    Acıbadem İbrahimağa Mah. Onur sok. Yurttaş Apt. No : 2/1
    Tepe alışveriş merkezi (Nautilius) karşısı.
    Kadıkoy İstanbul
    Tel : (0216) 428 46 91
    Faks : (0216) 428 46 21
    info@promodelhobby.com

Promodel Şişli Şube
    19 mayıs caddesi turhan iş merkezi no:17/1 (Kalp vakfı karşısı)
    Şişli / İstanbul
    Tel : 0212 356 33 92-93
    Faks : 0212 356 33 77
    tolga@promodelhobby.com

Reklam falan yapmıyorum , gs vision'ın gelmesini bekliyenler çok olduğu için hemen bilgilenmesi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhany -- 16 Mayıs 2007; 22:03:58 >

• Bir arkadaşım gitti aldı , içersi saat 21:30 civarında tıklım tıklımmış. Çok uygun fiyata aldı.

Rodajı bedava yapıyorlar.

Birde sorum olcak. Rodaj yaptırdık diyelim en az 4 depodan %16 lık nitro ile yaptırdık diyelim. Rodajdan sonra kendimiz kullancağımızda nasıl kullanmalıyız ? Direk istediğimiz gibi zorlıyabilirmiyiz yoksa yavaş yavaş-hızlı v.s. gereklimi ?
  • birşey soracağım ama kızma :) o sitedemi çalışıyorsun:) zaten promodel modeli aldıktan sonra hep yanınızda oluyor yedek parça falan sıkıntı çekmez alacak olanlar
  • bauhanın siteyle alakası yok.
    Benle beraber araştırmaya başladı oda arabasını. O aldı ben haala araba araştırıyorum.
  • Ürünün motor kalitesini ve ekipmanların yapı malzemelerini görmek gerek iç aksamı özellikle ona göre almakta yarar var.
    Hpi arasında yada tamiaya kıyaslamak gerekirse sanırım biraz basit gibi duruyor yada göz aşınalığından bana öyle geldi.
    Alan dostlar buraya fotolarını koyarlarsa sevinirim.
  • Dediğim gibi "Reklam yapmıyorum" sadece gs vision'ı bekliyenler için söyledim. Promodel Hobby ile hiç bir alakam yok sadece bugün arabamı aldım bu alaka olabilir. Toffieboy ile araştırıyordum , Toffie alamadı ben aldım. Kıskansın.

@Baracuda , abi ya bugün ya da yarın koyacam resimleri. Şimdi yeni eve geldim arabayı alıp , orda rodajını falan yaptılar. Şimdi inceliyecem sonra resim çekecem...

Aldıklarım ve toplam fiyat;

Gs vision bmw m3 gri.
    1 galon %16 nitro , yakıt.
    1 litre %20 nitro , yakıt. ( Yanında hediye verildi )
    Rodajı benim yakıtımla yapıldı , para verilmedi , 4 depo rodaj yapıldı.
    Micro Fail Safe
    Yakıt şişesi,alyans anahtarları,buji anahtarı,buji ısıtıcısı yanında veriliyor. Yani start için almanız gereken bir şey yok.
    Kep'e 2 tane delik açıldı , birisi buji ısıtıcısını sokmak için diğeride pull start çekmek için. Kep'i çıkartmadan aracı çalıştırmak için açıldı.

Toplam fiyat 630 ytl. Acayip uyguna aldım. Pro Model Hobby'e ÇOK uygun fiyat ve hizmet için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhany -- 17 Mayıs 2007; 22:34:37 >

• Sana hayırlı uğurlu olsun demek düşer bize.Performansını bekleriz buradada konuşur tartışırız.
    Bu arada ürünün ne malı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Taksit yapiyorlar mi?

quote:

Orjinalden alıntı: batuhany

Dediğim gibi "Reklam yapmıyorum" sadece gs vision'ı bekliyenler için söyledim. Promodel Hobby ile hiç bir alakam yok sadece bugün arabamı aldım bu alaka olabilir. Toffieboy ile araştırıyordum , Toffie alamadı ben aldım. Kıskansın.

@Baracuda , abi ya bugün ya da yarın koyacam resimleri. Şimdi yeni eve geldim arabayı alıp , orda rodajını falan yaptılar. Şimdi inceliyecem sonra resim çekecem...

Aldıklarım ve toplam fiyat;

Gs vision bmw m3 gri.
    1 galon %16 nitro , yakıt.
    1 litre %20 nitro , yakıt. ( Yanında hediye verildi )
    Rodajı benim yakıtımla yapıldı , para verilmedi , 4 depo rodaj yapıldı.
    Micro Fail Safe
    Yakıt şişesi,alyans anahtarları,buji anahtarı,buji ısıtıcısı yanında veriliyor. Yani start için almanız gereken bir şey yok.
    Kep'e 2 tane delik açıldı , birisi buji ısıtıcısını sokmak için diğeride pull start çekmek için. Kep'i çıkartmadan aracı çalıştırmak için açıldı.

Toplam fiyat 630 ytl. Acayip uyguna aldım. Pro Model Hobby'e ÇOK uygun fiyat ve hizmet için teşekkürler.

• Nakit aldığım için bu kadar indirim yaptılar. Taksitte yapmazlar büyük ihtimal. Çok saolsunlar deli gibi indirim yaptılar.

Arabanın ne malı olduğuna nerden bakacam Daha kitapçığa dokunmadım birazdan bakcam şimdi fotolarını upload etmeye çalışıyorum. Her açıdan çektim.
  • motoru kaçlık ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhany

Dediğim gibi "Reklam yapmıyorum" sadece gs vision'ı bekliyenler için söyledim. Promodel Hobby ile hiç bir alakam yok sadece bugün arabamı aldım bu alaka olabilir. Toffieboy ile araştırıyordum , Toffie alamadı ben aldım. Kıskansın.

sus

abi böyle aile olduktan sonra alamam ben hiçbişi :D

şimdi de xmods lara bakıyorum bakalım ne olacak...
    Bide bass gitar alıcam. Oda var, ona da biraz para ayırmak lazım...

Motoru da 18 lik gsvision ların.

• Hadi ama motor filtre depo helezonların ve gövde aksamının fotolarını bekliyoruz.
    Dedim konunu altlarda gördüm fotoları eklemişsin okkke farklı konu açarak şimdi bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asonas -- 18 Mayıs 2007; 18:57:10 >
  • hayırlı sürüşler diyeleim alanlara ve alacak olanlara inş. kırmazsınız aleti.
  • Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.