Şimdi Ara

Prophet QTEK -S200e WM v6.1 KURULUMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ALINTIDIR (program ve dosyadaki açıklamalar)
    (bilgileri sunan yerli, yabancı arkadaşlara teşekkür ederim.)
    Arkadaşlar yaklaşık 10 gündür CASPERden 2yıl önce almış olduğum QTEK –S200 cihazıma Windows mobil 6.1 yüklemeye çalıştım her ne yaptıysam olmadı yerli bir çok boardları günlerce inceledim dosyalar indirdim (çalışmalarda bulunan tüm arkadaşlara teşekkürü borç bilirim ALLAH razı olsun) 1 dvd dolacak kadar program indirdim ama her defasında bir çok arkadaşın söylediği gibi PDA m kurulum sonrası bakıyordum yine wm 5.0, oysa yabancı sitelerden dahi wm 6.0 ve üstünü indiriyordum yükledikten sonra sonuç yine bizim eski mal doğrusu sinir küpü olduktan sonra PDA mı gözden çıkardım bu sinirle ne gördüm ne anlatıldı onu yüklemeye başladım ama sonuç nafile. Hattaki yabancı bir sitede Update_Package zipli(14,6mb) diye bir dosya indirdim bunun içinde 4 dosya dan biri olan HARDSPL diye bir program bulana kadar bu programı da yüklemeden önce içindeki neye yaradığını bilmediğim nk.nbf programını silip içine hangi boarddan indirdiğimi şu an hatırlayamadığım Windows mobil 6.1 olan (Micro_V5.2__wm6.1__uc_) programı yani nk.nbf le değiştirip içine attım ve sunduğum dosya içindeki kurulum açıklamalarını yaparak yüklemeyi başardım.

Naçizane görüşlerim
    1- Prophet Cihazlari (Qtek s200 – Imate - Jamin - HTC Prophet ) Windows mobil 5.0 yüklüyse bu cihazlar G4 tür. Yani HARD SPL denen programı yüklemeye gerek yok.
    Cihaz ilk açılırken ekranında
    Ipl / Spl
    2.20.0000 gibi 0 ile bitiyorsa G3
    2.20.0001 gibi 1 ile bitiyorsa G4 (CASPER ve TURKCELL PDA LAR G4 tür)

2- her cihazın programını yüklemek için bir LOADER programı var anladığım kadarıyla bizim başarısızlığımız LOADER programı elimizde olmayışındandı tesadüfen indirdiğim Update_Package dosyasının içinde hardSPL programı bu cihazların LOADERı olduğunu sanıyorum. Biraz daha açmak gerekirse yani bir MP3 müziği nasıl ki winapla açıyorsak veya uydu cihazlarına versiyon atmak için LOADER gibi yükleme programları lazımsa PDA’yada ROM yüklemek için program (LOADER) gerekiyor. Ama maalesef bu kadar WM 6.1 yüklemesini yapan arkadaşlardan ben bu versiyon veya ROM ları düzgün bir şekilde neyle attıklarını izahat ve programlarına rastlamadım bunun için çok müteessirim.

KURULUM
    Sunduğum dosyada hem LOADER hemde yüklenecek ROM olarak Windows mobil 6.1 (Micro_V5.2__wm6.1__uc_) programı var. Bu romu herkes gibi bende beğendim hızlı ve güzel buldum.
    Zipli Dosyayı açtıktan sonra virus taramasından geçirin
    Pc de kurulu olan activesync ile PDA bağlantısı yapılacak, HARDSPL bat tıklandıktan sonra program gerisini hallediyor. Açıklamalar, bilgiler ve ip uçları gibi dokümanlar dosyasında mevcut kurulumu yaptıktan sonra aaa ne kadar basitmiş dersiniz İNŞALLAH
    Hepinize başarılar dilerim
    Saygılar/selamlar

YÜKLEME PROGRAMI (LOADER)+ROM(WM v6.1_Micro v5.2)

LİNK 1:http://www.dosya.tc/Micro_V5.2__wm6.1__uc_.rar.html
    Dosya boyutu 44.2mb
    SADECE YÜKLEME PROGRAMI (LOADER)
    “elinde WM 6.XX rom mevcut olanlar için”

NOT: LOADER dosyasında bulunan nk.nbf Dosyasını silip yüklemek istediğiniz ROM dosyasının nk.nbf dosyasını içine atın. ben öyle yapmıştım sizde öyle yapın.

LOADER dosyası içinde açıklama ve kurulumu anlatan dökümanlar yok,bilginiz olsun.
    Sizin içinde ufak açıklama yapayım kurulum= sadece HARDSPL bat dosyasını çalıştır PC ms dos penceresi açılacak enterle PDA da yes de PDA nın ekranı beyaz olacak bir şey gözükmüyor yani korkma, PC den uygulamaları takip et %100 olduğunda USB çıkar işlem tamam.

LİNK 1:http://rapidshare.com/files/151163392/LOADER.rar.html

LİNK 2:http://www.dosya.tc/LOADER.rar.html

Dosya boyutu 1.07mb

• Merhaba

Eğer daha önce yapmadıysanız yeni çıkan 6.1 ROM laı prophete yüklemek için HardSPL yapmalısınız, bu konuda ingilizce bir rehberin linkini size PM olarak atıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dandiona

Merhaba

Eğer daha önce yapmadıysanız yeni çıkan 6.1 ROM laı prophete yüklemek için HardSPL yapmalısınız, bu konuda ingilizce bir rehberin linkini size PM olarak atıyorum...

ilginize teşekkür ederim.
    üstad bende ilgili programları buldum bu mesajımlada bilgilendiriyordum.
    saygılar/selamlar
  • Saolun arkadaşlar sayenizde ilk rom yükleyişim hatasız ve çok kolay oldu.İnanın çok endişe ediyordum bi sorun olur diye ama olmadı.Bu arada Makinam i-mate JAMin.Herkeze öneririm sonuçta windowsun en güncel sürümü ve bence en stabil çalışanıda.Başlığa i-mate JAMin'ide eklerseniz bimeyen arkadaşlar faydalanabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mottopid -- 11 Aralık 2008; 15:14:41 >
  • Bende sayenizde rahat bir şekilde rom kurabildim ancak aklıma takılan bir soru var. Bir yerde okumuştum ekrana align screen yazısı geldikten sonra hiçbirşeye basmayın ve üzerine rom yükleme işlemi yapın diyordu. E zaten Hardspl nin içine rom dosyasını attıp ordan hallettimize göre bu olay ne için bilgilendirirseniz sevinirim ...
  • ilk defa duyuyorum senden dennis121 bence öyle birşey yok
  • ilk link ölmüs yeniden koyabilir miyiz aceba.
  • link ölse ne, ölmese ne? :D 200 mhz, 64 mb ramlik pdaya windows mobile 6.1 kurun da görün noluyo :D hahahahahahahaha.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky_sun

link ölse ne, ölmese ne? :D 200 mhz, 64 mb ramlik pdaya windows mobile 6.1 kurun da görün noluyo :D hahahahahahahaha.

Ciddi bir sorun yaratmaz. Hele light bir ROM la gayet güzel çalışır.
  • arkadaşlar bende sizinki gibi rom değişkliği yapmak istiyorum . bana anlayacağım şeklide yardımcı olurmusunuz .. ??
  • Qtek s200 G4 sahibiyim, w6.1 Vincent arkadaşımın My black edition sürümünü kullanıyorum overclockla cihazı 300 mhzde kullanıyorum tek kelime kusursuz.
     Prophet QTEK -S200e WM v6.1 KURULUMU

ROM update konusunda sorunuz varsa sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimbaba -- 31 Mart 2009; 2:53:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.