Şimdi Ara

Prostatit belası (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
840
Cevap
27
Favori
315.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hastanede yatmamıza ne gerek var onu anlamadım eğer böyle olacaksa gidiş geliş de yapılır yatmadan sonuçta yatalak değiliz hiçbirimiz.
  • Arkadaşlar bi de şunu gözlemledim bol bira içmek çok işe yarıyor hem mesaneyi doldurup boşaltarak işlevini arttırıyor hem de stresi epey azaltıyor:)
  • bugüne kadar yapılan tedavilerden bi sonuç alamadık ki hastaneye gittik antibiyotik alıp eve geldik bi araştırma hastanesinde yatarak gereken tüm tetkikler yapılsın ve serum ile damardan güçlü ilaçlar alınarak bi yol katedilebilir mi ki dedim birde istanbul bağdat caddesinde başaran görüntüleme merkezinde prostat 4 boyutlu incelenip prostat ta oluşan ödem kireç hepsi görülebiliyormuş bilginiz olsun isterseniz bi görüşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorlevent

beycıhan bey enjeksiyon önce prostat masajının mantıklı ve iyi bir fikir olduğunu düşünüyorum.Katkınız için teşekkür ederim.Biteral zaten bir antibiyotik. Antibiyotiksiz kokteyllerın fayda sağlayacağını düşünmüyorum

hocam ben 10 gün günde 1000 mg biteral kullandım 1 hafta ara verince tekrar testlerde çıktı sizce 10 gün yeterli değil m? kaç gün kullanılmalı azami ve asgari?
  • akıncıxx ciprofloksasınden daha iyisi levofloksasindir. etkili olabilmesi için daha uzun süre kullanılmalıdır.Ama şimdi siz gidip eczaneden alıp kullanmayın ters tepebilir. o ndenle bir doktorun gorup yazması daha ıyı olur sızın için
    beycıhan bey biterali niçin kullandığınızı anlayamadım. o ilacın kullanım süresi hangı hastalıkta kullanıldığına göre değişir
  • quote:

akıncıxx ciprofloksasınden daha iyisi levofloksasindir. etkili olabilmesi için daha uzun süre kullanılmalıdır.Ama şimdi siz gidip eczaneden alıp kullanmayın ters tepebilir. o ndenle bir doktorun gorup yazması daha ıyı olur sızın için
    beycıhan bey biterali niçin kullandığınızı anlayamadım. o ilacın kullanım süresi hangı hastalıkta kullanıldığına göre değişir

hocam garnela ve e coli bakterisi için hem üretrada hem de prostat tahlilinde çıktı
  • prostatın içine antibiyotıklerın terapotık dozlara ulaşması zor oluyor. uzun süre kullanılması gerek 15 gunden az kullanılmamalı biteral.bizim prostatit için rütinde yazdığımız bir ilaç değildir. kültüre göre yazıldıysa bir şey diyemem. ama eğer kinolonlara da hassasiyet varsa levofloksasin de eklenebilir. çünkü prostata en iyi geçen antibiyotiktir.
  • Hocam bizimle ilgili ne düsünüyorsunuz ?
    Bende 2007 yilindan beri sikayetler var . Cinsel isteksizlikle basladi ,catal iseme ,idrar debisinde azlik ,ultrasonla mesanenin tam bosaltilamadigi görüldü ,sonra ereksiyon bozuklugu olustu .En önemli gözlemim orgazm oncesi salgilanan sivi yok ve spermler genelde kati ,orgazm sirasinda fiskirma yok ve icinde katilasmis parcalar var .Quercetin ve cavdar cim poleni önermistiniz onlari 4 ay civarinda kullandim ilk baslarda spermi oldukca sulandirmis ve cinsel haz ve istekte epey gelmisti ama antibiyotikte oldugu gibi kalici olmadi .Sikayeteleri benzer olan arkadaslar var forumda siddetli agri yok hafif idrar yolunda hassasiyet ve cinsel sorunlar . Arkadaslar sitede vigamax diye bir ürün tavsiye etti gercekten ereksiyona iyi geliyor ama bu kadar .düsüncelerinizi bilmek isterim saygilar ...
  • Levent hocam yukarıda ve forumda da daha önce bahsedilen,enfeksyon hastalıkları bölümüne yatıp damardan serum ve ilaçlarla tedavi almak konusu hakkında fikirleriniz nedir ?
  • turtaa gözlemlediğim kadarıyla enjeksiyondan fayda görenlerde %100 düzelme olmuyor.%97-%98 civarı bir durum söz konusu.enjeksiyondan fayda görenlerin yorumları bu şekildeydi.enfeksiyon hastalıkları bölümünde ise bir hasta %100 anadan doğmuş gibi iyileşmiş.öyle yazmışlardı.fakat onu yaptıracak güçte biri olursanız diyede eklemişlerdi.sıradan bir vatandaş gibi giderseniz ilgilenmiyorlarmış.doğrusu bende bu fikre katılıyorumm,ürologları bile ilgilenmiyor
  • hocam levofloksasin en çok prostata etki eden antibiyotik diye yazmışsınız.bazı doktorlarda farklı antibiyotiklerin daha fazla etki ettiğini söylüyorlar.bunun bilimsel kanıtlarına nasıl ulaşabiliriz.hep bilimsel araştırmalardan bahsederiz fakat okuyup göremeyiz.hep kulaktan dolma söylenip gider.yabancı forumlarda nonbakteriyel durumlarda kullanılan klindamisin ve bactrim ile tamamen iyileşenler hastalar var.
  • Cells,tamamen kişisel(kişiden kişiye değişen) bir hastalık olan prostatitte,şu antibiyotik iyi gelir diye veya şu
    tedavi iyi gelir diye bir genelleme yapmak mümkün değil.
    Biofilmi delen tek antibiyotik diye şişirilerek çıkarılan Cipro bile sıradan bir antibiyotik olmaktan öte gidemedi.

Doğru tedaviyi uygulamak,ancak gerçekten bu konuyla ilgilenen bir doktorun,yapacağı tahlil ve diagnostik
    incelemelerden sonra belli olur.
    Yabancı veya yerli forumlarda gördüğümüz,ben şu ilaç veya ürünle iyi oldum diyenler,sadece o hastaya
    mahsus bir yöntemdir.Bir başka hastanın da o ilaç veya ürünle iyi olacağı anlamına gelmez.
    Bence yapılacak en iyi şey,kendi hastalık durumumuzu iyi tespit etmek gerektiğidir.
  • Sayın baran-17 . şikayetleriniz tipik kronik prostatit şikayetleri.boşalmadaki sıkıntılar sperm kıvamının ve rengının sıkıntılı olması sperm atımındaki sorunlar ereksıyon sorunu prostatitin pelvık kasları( bulbocavernosus,ischıocavernosus) etkılemesı ıle ortaya çıkıyor.
  • www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10898674

cells bey burada levofloksasisinin prostata penetrasyonu ılgılı bır makale var. klindamisin ve bactrim de etkilidir tabiki.Bactrimle ilgili ciddi bir antibıyotık dırençi söz konusu . klindamisinin yan etkileri çok
  • Hocam dirençli bir bakteri (özellikle clamidya,üreoplazma,mycoplazma)gibi;
    1.avelox kullanabilir miyiz?kullana biliyorsak bu ilac reçetede doktorlar arasinda niye tavanic yada cipro kadar kullanimi yaygin değil...
    2.Enjeksiyonlar da kokteyl de florokinolon kullanabiliyor musunuz?
    3. Sizinde enjeksiyonlariniz da diğer enjeksiyon yapan doktorlardaki gibi Rifamisin temel antibiyotik mi?
    4. Sözünü ettiğiniz, invezikal tedavide mesane ne ile işlem yapıyorsunuz,mesela kanser olan bir hastada BCG ile işlem yapilirken,siz bu işi sistit şüphesiyle mi yapıyorsunuz?Bu konuda kafam karisik...Mesaneyi ne ile yikiyorsunuz?Ayni gün prostatik enjeksiyon olup bu işleminde uygulayabilir miyiz?En iyisi Kisaca bize bu işlemden bahsedermisiz? Teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdax09prostatit -- 24 Mart 2015; 13:20:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doktorlevent D kullanıcısına yanıt
    Cevabiniz icin teskkür ederim siz benim sikayetlerime benzer mutlaka hastayla karsilasmissinizdir , benzer sikayetleri olan bir hastaya enjeksiyon tedavisi uyguladinizmi ? Burada genelde siddetli pelvik agri ceken arkadaslara oranla enjeksiyon tedavisi basari tahminiz nedir ?Daha düsük yada daha yüksek ? Bana enjeksiyon tedavisimi tavsiye edermisiniz ? Ben yurtdisindayim hocam böyle sorularin tibben pek anlami yok biliyorum ama su an size gelme sansim hic yok hem ekonomik hemde sosyal nedenlerden bu sebeple anlayisiniz icin simdiden tesekkür ederim ...
  • arkadaslar algonat plus la ilgilnen mast hücrelerini arastiran biri vardi kimdi o ve bir gelisme varmi
  • quote:

www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10898674

cells bey burada levofloksasisinin prostata penetrasyonu ılgılı bır makale var. klindamisin ve bactrim de etkilidir tabiki.Bactrimle ilgili ciddi bir antibıyotık dırençi söz konusu . klindamisinin yan etkileri çok

yalnız burada, bu ilacın bir bölümü damar yolu ile uygulanmış.yani enfeksiyon hastalıkları bölümünde bu ilacı yada benzer etkide bir ilacı serum yolu ile almamız daha uygun gibi gözüküyor.halihazırda enfeksiyon hastalıkları bölümden tedavi olmuş ve tamamen iyileşmiş bir hastada var.

hocam bi ara eski foruma enjeksiyonun içine 10 değişik madde karıştırdığınızı yazmıştınız,hala aynı formül mü yoksa italyada doktorun uyguladığı formülün aynısımı.dünyada uygulanan formülü kullanıyorum demişsiniz bir önceki mesajınızda da o yüzden sordum.

birde enjeksiyon tedavisine ek olarak oral yoldan antibiyotik alarak eş zamanlı bir tedavi uygulansa daha etkili olmazmı?

• 50 gündür merkezde Cardura XL 4 Mg ve onun etrafinda toplanan bir dizi ilac&besin takviyesi kullaniyorum.

Idrar ve cinsellige dair oldukca uzun zamandir sorun yasamiyorum sukurler olsun.

Agrilarim zaman zaman alevlenebiliyor. Bu agrilar rahatsizligin ilk basladigi anlardakindan cok daha hafif ve zamanlamasi daha uzak arayla gerceklesmeye baslayan agrilar.

Doktorumun soyledigi her sey su anda iyiye dogru gerceklesiyor. Zaman icerisinde daha da iyi olacagini, sadece yilda ya da iki yilda 10 gunluk agri ataklari olabilecegini soylemisti. Rahatsizligi silmek mumkun gorunmuyor. Ben yilda on gunumu bununla gecirmeye raziyim. Kotunun iyisine yani.

Mast hucre baskilamasi icin solgar quercetin ve kopek baligi kikirdagi kapsulu kullanmayi;

Takviye olarak brokoli ve sarimsak-limon kurunu de eklemeyi dusunuyorum. Alparslan ozellikle onermisti. Bakalim neler olacak. Yazmaya devam ederim.

Cardura, gerekli testler yapilmadan kullanilmamasi gereken bir ilac bu arada.

Allah sifa versin cumlemize, selamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• NeverGiveUpOzan N kullanıcısına yanıt
    Böyle haberleri duymak ne kadar sevindirici dilerim tamamen kurtulursunuz.Bu arada hangi şehirdesin hangi doktora muayene oldun?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.