Şimdi Ara

Prostatit belası (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
840
Cevap
27
Favori
315.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir de son olaraK uzun sureli yuksek sesle bagirmanin da cok zarar verdigini hissettim ben. Konserdeydim.. Neşet'ten biseyler calinca tutamadim kendimi gaza geldim, yirtinircasina bagirdim..:)

Gecesinde agrilar tavan yapti 'ne bagiriyon la bebe akilli ol' diye :) tecrube olmus oldu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar, doktor ve il ismi vermeyeceğim.bir doktor daha enjeksiyon tedavisi yapmaya başlamış.bir arkadaşımız şu anda yaptırıyor.1.enjeksiyonu olmuş ve fayda gördüğünü söyledi.3 enjeksiyonluk ilaçların maliyeti 50 lira(sgk) ve seans başıda doktor 100 tl alıyormuş.ayrıntıları zamanla sizlerle paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezginnnn

arkadaşlar, doktor ve il ismi vermeyeceğim.bir doktor daha enjeksiyon tedavisi yapmaya başlamış.bir arkadaşımız şu anda yaptırıyor.1.enjeksiyonu olmuş ve fayda gördüğünü söyledi.3 enjeksiyonluk ilaçların maliyeti 50 lira(sgk) ve seans başıda doktor 100 tl alıyormuş.ayrıntıları zamanla sizlerle paylaşacağım.

neden söylemiyorsun doktorun ismini.100 tl ise süpermiş.
  • ilerde paylaşacağım tabikide.yeni başlamış çünkü.ve çok ucuza yapıyor bu işi.zaten ederide bu kadar.düşünsene 10 tane yaptıyorsun 1000 tl veriyorsun :)
  • Enjeksion tedavisi Bakudede olursa iyi olur ama pahali olmasin devir cok kotulesmis kimin parasi sagligina kavusur kimin yoksa olub gidicek devran cok kotu yani sovetler donemi bu acidan cok iyiydi sosyalist kurulusun yararlarida su isde hastaliklarda bu kadar yaygin degildi kapali sistem oldugu icin
  • yine başka iyi bir ürologa gittim o da tam idrar ultrason ve detaylı semen analizi yaptırdı yoka arkadaş hiçbirşey görünmüyor.Bu da psikolojik deyip gönderdi:)) ama işin ilginç yanı antibiyotik 3 ay boyunca süper gelmişti madem mikrop iltihap vs.yok antibiyotik nasıl çok iyi geliyor.Durumuma yorum yaparsanız sevinirim arkadaşlar.
  • Akincixxx site hala acik.

www.kronikprostatit.net

Kapanmadan burayi bi hatmet dostum.
    Isine yarar, cogu sorunun cevabini bulacaksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: akıncıxx

yine başka iyi bir ürologa gittim o da tam idrar ultrason ve detaylı semen analizi yaptırdı yoka arkadaş hiçbirşey görünmüyor.Bu da psikolojik deyip gönderdi:)) ama işin ilginç yanı antibiyotik 3 ay boyunca süper gelmişti madem mikrop iltihap vs.yok antibiyotik nasıl çok iyi geliyor.Durumuma yorum yaparsanız sevinirim arkadaşlar.

idrar ve semende lokosit çıkmaz çoğu zaman.prostat sıvısı tahlili yaptırıp lökosit sayını ölçtüreceksin.
  • akıncıxx A kullanıcısına yanıt
    Akincixx prostatit hastaligi her nekadar nonbakterial da gozukse neticede bu hastaliga sebep olan mikroplardir..dusunsenize antbiotik kullaniosunuz semptonlar azaliyor..mikroplar bazi hastalarda tahlillerde gozukmuyor...ama su bir gercek rektal tuse yaptirin cikan sivida lokosit yuksekse prostatitsinizdir.tahlillerde mikrop cikmamasinin birkac sebebi var..onu eski sitemizde (kronik prostatit.net) ten inceleyiniz orada cok faydali bilgiler var.Orasi tecrubelerle sabit bir bilgi bankasidir.maalesef osite kapandi bazi gercekleri yazdigimiz icin..saglik olsun.

• Bende idrar yollarinda iltahab goruldu prostatitdenmi yoksa her hangi infeksionmu zaten bir uroplasma vardi uroplasma iltahaba yol acmiyordu simdi durduk yerde bu ne ltahab var
  • NeverGiveUpOzan N kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım giremiyoruz ki o siteye kullanıcı kodu sifre istiyor bi yardimci olsan.

• quote:

Orijinalden alıntı: akıncıxx

Arkadaşım giremiyoruz ki o siteye kullanıcı kodu sifre istiyor bi yardimci olsan.

yeni üyeliklere de kapanmis demek ki site.. yapacak bisey yok.

antibiyotik kullanimina dair sunu söyleyebilirim; sana iyi gelen iki yanı olabilir

1- ağrı kesici özellikleri
    2- prostata kismi etki etmeleri

bununla birlikte, sana kötü gelen kötü yanlari olabilir

1- bağışıklık sistemini çökertmeleri
    2- bağırsaklarda mantar ve çeşitli başka enfeksiyon oluşumları
    3- prostatta bakteri varsa şayet onlara kısmi etki %15-20 etmeleri nedeniyle bu bakterilerin direnç kazanmalarına neden olmaları
    4- antibiyotik kullanimi artik çok gerekli olmadikca tüm dünyada sorgulanmaya baslanan bir sistem, nedenlerini arastirabilirsin.
    5- "biyo" latincede "canli" demektir. anti de olumsuzluk ön eki. "Yaşam karşıtı" Hangi yaşam?? Kimin bünyesine giriyor bu ilaçlar. Tamam içindeki olumsuz yaşamlari yok ediyor ama bununla birlikte olumlulari da yok ediyor. İyi huylu bakteriler azalınca kötü huylulara gün doğuyor.
    6- tam geçti zannediyosun, sonra yeniden hortluyor. psikoloji allak bullak.
    7- Denenmiş ve kalıcı bir sonuç alınamamış bir şeyi tekrar tekrar denemek ne denli mantıklı?
    8- Antibiyotik hap alarak iyileşen bir kişi duydum. O da kız arkadaşından bakteri kapmış, kızın kullandığı antibiyotiği kullanmış vs.. Şehir efsanesi yani, gerçek de olabilir ama mantıklı bir dayanağı var. Bununla birlikte antibiyotik kullanarak bağışıklıgını çökerten çok insan duydum. Ben de o aşamalardayım.
    Candida mantarim olduğunu düşünüyorum. Vücut bir bütündür.

Hekim değilim. Bol keseden sallıyor diyebilirsin. Ben olsam bakteri tespit etmeden, o bakteriye uygun ilacı gözetmeden antibiyotik kullanmazdım. Çünkü diğer türlüsü kaş yaparken göz çıkarmak oluyor. Yine de sen bilirsin. Allah şifa versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverGiveUpOzan -- 30 Mart 2015; 21:19:55 >

• Hergün meyva sığacağıyla 1 demet maydanozun suyunu sıkıp ıcıyorum, streside azalttım. 2 haftadır neredeyse prostatit yok gibi.
  • Hocam bir sorum olacak. yaklaşık iki ay önce sık idrara cikma ve yanma ve makatta huzursuzluk hissi problemi ile Dr a gittim. tahlilde 1 2 lokosit cikti cipro ve dexplus verdi. akabinde sıkıntılarım azaldı ancak belli bir süre sonra tekrar etti. Şimdilerde yine geçer gibi oldu ancak yine makatta huzursuzluk hissi kısmen devam ediyor. idrar da yanma, idrar da azalma catallanma ya da boşalma sonrası ağrı gibi bir durum yok. bazen testislerde baskı gibi bir his oluyor. yani bir gün iyi bir gün kötü gibi oluyor bende şikayetleri tam ifade edemiyorum çoğu kez. Bunlar kronik prostatiti anlatan şikayetler midir. nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurTaa

Hergün meyva sığacağıyla 1 demet maydanozun suyunu sıkıp ıcıyorum, streside azalttım. 2 haftadır neredeyse prostatit yok gibi.

TurTaa buna sevindim, dilerim böyle devam eder. Maydonoz suyu ile rahatladığını, kurtulduğunu ifade edenler olmuştu.
    Gözlemlerini iyi / kötü aktarmaya devam edersen sevinirim.

Allah şifa versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: usenas26

Hocam bir sorum olacak. yaklaşık iki ay önce sık idrara cikma ve yanma ve makatta huzursuzluk hissi problemi ile Dr a gittim. tahlilde 1 2 lokosit cikti cipro ve dexplus verdi. akabinde sıkıntılarım azaldı ancak belli bir süre sonra tekrar etti. Şimdilerde yine geçer gibi oldu ancak yine makatta huzursuzluk hissi kısmen devam ediyor. idrar da yanma, idrar da azalma catallanma ya da boşalma sonrası ağrı gibi bir durum yok. bazen testislerde baskı gibi bir his oluyor. yani bir gün iyi bir gün kötü gibi oluyor bende şikayetleri tam ifade edemiyorum çoğu kez. Bunlar kronik prostatiti anlatan şikayetler midir. nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz.

Kardes üriner sistem sorunları birbirine benzer belirtiler verebiliyor. Buradan sorman bu sebepten çok yerinde olmayabilir, zira bu rahatsızlığı yaşayan insanlar bırak seni zaman zaman kendi kendilerini dahi yanlış yönlendirebilecek ve neyin doğru neyin yanlış olduğunu bazen ayrımsayamayan kafası karışık insanlar(ız)dır :)

Bu sebepten en doğru şey konuya vakıf ve yetkin bir ürologa görünüp (mümkünse devlet olmasın ve özelde de tecrübesiz biri olmasın, eğer bi gittiğin doktor sana samimi bir enerji vermediyse bir yenisini dene) Gerekli tüm testleri yaptırıp (KAn, idrar, rektal muayeneler, sürüntü örnekleri, sperm tahlilleri, ultrason vs) doktorunun söylediği tedaviye uymandır. Para harcamaktan çekinme çünkü ilerde daha fazla para harcamana neden olabilecek durumlara yol açabilir. Parayı bırak, çok daha büyük sebeplere yol açabilir.

Allah şifa versin.

• http://onedio.com/haber/cis-hakkinda-bilinmesi-gereken-31-sasirtici-gercek-475471?utm_source=onediocom&utm_campaign=facebook_page&utm_medium=facebook

Çok bilimsel bir site değil ama... Yine de bir göz atalım bakalım..

İdrar hakkında bilinmesi gerekenler derlenmiş.
  • quote:

arkadaşlar, doktor ve il ismi vermeyeceğim.bir doktor daha enjeksiyon tedavisi yapmaya başlamış.bir arkadaşımız şu anda yaptırıyor.1.enjeksiyonu olmuş ve fayda gördüğünü söyledi.3 enjeksiyonluk ilaçların maliyeti 50 lira(sgk) ve seans başıda doktor 100 tl alıyormuş.ayrıntıları zamanla sizlerle paylaşacağım.

Sezgin Bey, 10 TL de alsa 1000 TL de alsa enjeksiyon başı, fayda sağlamıyorsa bir önemi yok.
    Eğer bahsettiğiniz beyefendi tedavi sonucu iyi/kötü bir durumdaysa bize doktorun, şehrin ve hastanenin isimleriyle birlikte geri bildirim yaparsanız sevinirim. Şu anda durum ne mesela, ikinci enjeksiyon yapılmış mı? Kontakt halindeyseniz biliyorsunuzdur. Selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeverGiveUpOzan
    quote:

Sezgin Bey, 10 TL de alsa 1000 TL de alsa enjeksiyon başı, fayda sağlamıyorsa bir önemi yok.
    Eğer bahsettiğiniz beyefendi tedavi sonucu iyi/kötü bir durumdaysa bize doktorun, şehrin ve hastanenin isimleriyle birlikte geri bildirim yaparsanız sevinirim. Şu anda durum ne mesela, ikinci enjeksiyon yapılmış mı? Kontakt halindeyseniz biliyorsunuzdur. Selamlar.

Haklısınız...
    Ancak her ikisindede uzun donemde gercek bir tedavi saglanmıyorsa en azından birinde paranız cebinizde kalıyor.
    Hatırladıgım kadarıyla Doktor Levent Bey enjeksiyon basına 1.000 TL veya daha ustunde bır bedel alıyordu. Forum henuz kapanmadıgından kontrol edilebilir.
    Sonucta bir doktor (docentmis sanirim) enjeksiyon basina 100 TL alirken bir diger doktor 1.000 TL aliyor. Her ikisindede basari oranlari muamma.

Ayrica Levent Bey'in yaptigi enjeksiyonun icinde neler oldugu belli degil. Yukarida okuyacaginiz gibı kendisi “icerikleri paylasmiyorum” diyor.

Yukarica bir arkadasimiz cevaben sunu yazmis ama Levent Bey’den henuz cevap alamamıs :
    “Içerikleri enjeksiyon olan hastalar ile paylaşıyormusunuz? Biliyorlar dimi prostatlarına ne enjekte edildiğini? Bilmeleri hakları çünkü. Hasta hakları diye bir şey var. Sağlık herşeyden önemli.”

Tum bunlarin yanina eski forumdaki Levent Bey’in direk kendi agzindan olmayan ama kendi yaptigi tedavinin reklam kampanyasini cagristiran mesajlar eklenince tedavi olamayan ve para harcamis bazi forum uyesi hastalarin tepesi atmisti. Ve bence insanlarin Levent Bey’e yuklenmelerinin baslangici bu olmustu. Basari oranlari yuksek gibi suslu sekilde tanitilan bir tedavi ama ortada tedavi olamamis forum uyeleri (sanirim sayilari 4'du)...

Amacim kimseye zarar vermek degil ama tum bunlari toparlayinca Levent Bey’inde yapilan bazi hatalari gormesi gerektigini dusunuyorum. Umarim bunlari farketmistir. Ozelliklede reklam cagristiran ve basari oranini yuksek gosteren yazilar ile ilgili.
    Hem test ucretleri hemde enjeksiyon bedelleri konusundada eminim kendisi dogruyu dusunecektir diye tahmin ediyorum. Zaten yukarida test bedelleri ile ilgili bir aciklama yazmis kendisi.

Olaylarin direk icinde degilim ama sonucta benim dusuncem bu.
    Levent Bey'in simdiki uslubu ve pozisyonu cok guzel, araya kimseyi koymadan, reklamvari konusmalara girmeden, basari oranlarini cok yuksek gostermeye calismadan sadece hastaliga ve tedaviye yonelik bilgi vermesi cok yerinde. Ben sahsen kendi adima Levent Bey’e destegi icin cok tesekkur ediyorum. Elestirinin topuzunu kaciran bazi arkadaslarimizda umarim kendilerine gelip, empati yapabilirler.

Insallah en kisa zamanda eski forum acilir (veya yeni bir foruma tasinir) ve sonucta tarafsiz ve reklam icermeyen bir ortamda Levent Bey bize destek vermeye devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuKa -- 31 Mart 2015; 7:00:08 >

• NeverGiveUpOzan, bahsettiğim doktor şu anda 2 hastaya enjeksiyon yapıyor.1.hasta 2.enjeksiyonu olmuş ve durumu çok iyiymiş.(enjeksiyonlara devam edecekmiş) 2.hasta ise 1.enjeksiyonu olmuş ve kendisi 4-5 senelik hasta,onunda ağrılarında azalma var.bu hafta içi 2.enjeksiyonu olacak.

doktor üç enjeksiyon için eczaneden hastaya ilaçları aldırıyormuş ve hepsinin tutarı 30 tl.zaten en pahalı antibiyotik ne kadar ki? doktor hastaya ilaçları aldırıyor yani hastada enjeksiyon için hangi ilaçların kullanıldığını biliyor ve doktor hastanın gözü önünde enjeksiyonu hazırlayıp tedaviye başlıyor.her şey şeffaf.hangi doktor tedavisi için ne kadar ister,ona kalmış bir şey.ama bu işin enjeksiyon başı maliyeti en fazla 50 tl.gerisi doktorun kar payıdır.söylediğim doktor ilçalar dışında 100 tl alıyor.fazla para almaya gerek yok demiş.kişiden kişiye değişiyor yani.kimi az alır,kimi fazla.isteyen istediğine tedavi olabilir.

doktorun kimliğini şu an için açıklamıyorum.enjeksiyondan elde edilen sonuçlar netleşsin öyle açıklayacağım.ve hastalar dışında amacı tedavi olmak olmayan yani hasta olmayan kişilerin doktor ile irtibata geçip onu rahatsız etmelerini istemiyorum.bir nevi kötü niyete yol açmamak için böyle yapıyorum.

tuka kardeşim,eski forum inşallah tekrardan açılır.o forumda enjeksiyon tedavisinden fayda görmeyenlerin sayısı 4 değil.10 dan fazladır.hepimiz inşallah birgün iyileşiriz.Allah hepimize şifa versin.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.