Şimdi Ara

Prostatit belası (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
840
Cevap
27
Favori
315.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Site neden kapandı arkadaşlar durup dururken , lütfen biri bilgilendirebilir mi ? Çok kötü oldu sitenın bu şekilde kapanması. Lütfen gereği neyse yapılsın geri açılsın site.
    Bunda Limkliniğin insanları mahkemeye vermekle tehtit etmesinin bir ilgisi var mı acaba ? Sitenin yöneticilerinden biri lütfen açıklama yapabilir mi. Şuan o forumdaki pek çok önemli bilgi kaybolmuş durumda.Aniden kapanması bu kadar insana kötülük oldu,önceden haber verseydiniz içindeki bilgileri alırdık en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurTaa -- 19 Mart 2015; 0:33:21 >
  • Tolgataylan cihanbey ve su an hatirlayamafihim arkadslar gelin hadi bozmayin moralleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cahil sen bu işlere yatkın gibi duruyorsun.yeni bir forum açabilirmisin.yada açtırabilirmisin.
  • Kronik prostatit. Net sitesinin arkasında enjeksiyon yapan klinik vardı yöntemin fazla işe yaramadığı ve laboratuar komisyonları yüksekliği maliyetler ve hastalığın semptomlarının ortaya çıkarılması çok fazla bilgi paylaşılması başka doktorlarında pastadan pay alması forumu kapatmalarına yol açtı benim tahminim bu o forumda Doğan adıyla yazıyordum bu forumda doğan adı alınmış ondan bu hastalığın gaddar bir hastalık olmasından dolayı bu ismi aldım yeni bir forum açıp örgütlenmek lazım
  • haklısınız örgütlenmeliyiz.biz prostatit hastaları biribirimize destek olmalıyız.nasıl yapıcaz peki? yeni forum mu açalım? ben desteklemeye hazırım
  • Yöneticileri şahsen tanıyan varsa ve iletişim kurabilirse doğruyu öğrenebiliriz ama cevap vereceklerini sanmıyorum çünkü kadirin açtığı bölümün kaldırılması hakaret içermeyen para ödeyen ve sadece eleştiren yazılarda silindi Buda bu doktorla siteyi Kuran kişinin ilişkili olduğunu ortaya çıkarıyor başta sadece burda yazıyordu doktor sonra hastalar iyileşmeyince kendi forum sitesini kurdu facebookta falan heryerde enjeksiyon yönteminin reklamını yapıyor her hastaya uygulanmayacak yayını olmayan bir yöntem aslında hastaların şikayetçi olmasından korkuyor gibime geliyor çünkü hasta haklarını yazınca apar topar siteyi kapadılar
  • yeni bir forum açmaktan başka çare kalmadı sanırım
  • Evet arkadaşlar yeni bir forum açabilecek bu işlerden anlayan bir arkadaşımız var ise çok iyi olur .

forum her bakımdan bizler için yararlı oluyordu,

Ve ticari amaçları için kullanıp bu kadar insan üzerinden sağlık gibi bir konuda ... özellikle prim yapmak isteyen insanları rabbim bildiği gibi yapsın...

emin olun burayıda takip ediyorlardır... edin edinki sizin hakkınızda neler konuşulduğunu burada mağdur ettiğiniz hiç bir arkadaşımızın hem sanal ortamda hemde gerçekte sizin nasıl insanlar olduğunuzu anlatacaklardır.
  • Kapatılan forum sitesinin hiçbir doktorla bağlantısı yoktur. Hastalarin iyiliği menfaati için açılmış, kapayıncaya kadar öyle devam etmiştir.Son günlerde yaşanan tartışmalar ve artan şikayetler yüzünden bu karar alınmıştır.

Her zaman olduğu gibi yine haksızlık yapıyorsunuz. Eğer denildiği gibi amaç sizi dağıtmak olsaydı buraya tekrar örgütlenmeniz için yonlendirilmezdiniz.

Umarım yeni ve daha profesyonelce bir forum sitesi kurulur ve yapılan hatalar tekrarlanmaz.

Bu duruma gelindiği için çok üzgünüm.

• Neyse bu adamlar ile ilgili konuşmaya gerek yok ... bilen biliyor neyin ne olduğunu ... konuştukça reklamları oluyor ...

önemli olan biz ÖNÜMÜZE bakalım ... ne yapacağımıza ...
  • site işinden anlayan biriyle görüşmeliyiz.saltuk forumdaki bilgilierinin yedeğini gönderebilirmisin.yedek alıyordun umarım.forumu keşke birine devretseydin saltuk.mağdur olduk hepten.ki sen bu hastalığı yaşamış bir insansın.o kadar emek boşunamı gidecek şimdi.günah değilmi?
  • Kronik prostatit sitesini kuran ve kapatan arkadaşların inandırıcılığı kalmamıştır buraya yönlendirme sizi temize çıkarmaz 350 üyeli bir forumu kapatmanız sizi büyük bir vebal ve günah altına sokar bu kadar bilgi ve birikimin heba olmasını neyle izah edeceksiniz
  • Sitenin yöneticisi Alparslan site kapanmadan 1 gün önce iyileştiğini söylemişti ve "ölünceye kadar bu hastalığı unutmayacağım, ve buraya çok sık olmasa da uğramaya çalışacağım. İnşallah bu hastalık bir gün tarih olur ve bu siteye gerek kalmaz." demişti... Siteye gerek vardı ama site gene de kapandı !

Ben alparslanın konusuna ulaştım. Forumdaki diğer konulara ulaşmak isteyenler. Öncelikle kronikprostatit ve aradıkları konuda geçen bir kaç kelimeyi yazarak google da aratsınlar. Konuyu bulduktan sonra konunun lınkının yanındaki aşağı doğru bakan oka basıp önbelleği seçip görüntüleyebilirler. Yada internet exploler da www. i silip, konunun başına cache: yazsınlar.

Şu şekilde:

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:1Mh1Jje_DBQJ:www.kronikprostatit.net/viewtopic.php%3Ff%3D20%26p%3D5494+&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurTaa -- 19 Mart 2015; 11:51:46 >

• Arkadaşın bahsettiği yontemle mesajlari yedekleyebilirsiniz bir sure daha. onlar google onbelliginde olan şeyşeyler. Bir muddet sonra google sitenin kapandigini algilayacak ve o bilgileri de silecektir.

Beni suclamanizi doğal olarak karşılıyorum. Haklısınız.

Büyük sıkıntılarım var. Epey bir sure buraya da yazamayacagim. Ömrüm yeterse başka bir isimle de olsa hep aranizda oolacağım.

Umarım daha iyi bir siteniz olur ve bu hastalığı tarih edersiniz.

Allaha emanet olun.

• saltuk forumu başkasına devredermisin.bu hepimiz için daha iyi olur.seninde site ile ilgili bir sorumluluğun kalmaz.neden öyle yapmıyoruz? yoksa çok büyük bir günah dır bu.bu hastalıkta ben iyileştim demenin erken bir laf olduğunuda biliyorsundur az çok.
  • Biraz daha burayı okursam iyiki de kapatmışım diye düşünmeye başlayacağım.

Resmen iyilestigimi ve bu yuzden kapattigimi bile düşünmeye başladınız. Ben öyle bir insan değilim. Kaldı ki temelli kurtulmak diye birşey yok.

Beni suçlamayı bırakıp daha güzel bir site kurun ve herşey yeniden başlasın.

Bu son mesajimdir. Allah sizlere prostatitten daha büyük sıkıntılar vermesin. Uzunca bir süre değil bu forum, internete bile girecek durumum yok.

Allaha emanet dostlar.

• Selamun Aleykum cumleten.

Alparslan (Saltuk) bugune kadar acmis oldugun siteden dolayi fayda goren cok arkadas oldu ve duacin oldu.

Cunku toplum icinde bu hastaligi alelade dillendirmek oyle Kolay degil ve diger hastalara ulasamiyorsunuz, dolayisiyla bu zikkimi yasayan bi kendiniz zannediyorsunuz. Yalniz hissetmek cok kotuydu, forum en azindan bu etkiyi kiriyordu.

Ben kotu niyetli oldugunuzu, drlarla anlasma icinde oldugunuzu dusunmuyorum. Eyvallah diyip gidebilir, buraya yonlendirmeyebilirdin de. Yazmayabilirdin de. Ama iyi niyetini bu hastaligi bilen biri olarak devam ettir ve Allah rizasi icin bu ise baska bi cozum bulalim. O kadar kullaniciyi bi araya toplamak kolay degil, sorunlarin varsa forumu baska birine devret.

Senin uygulamis oldugun tedavinin ise yaramasi benim icin bulunmaz nimetti. Mesela ben simdi limon-sarimsak kurune ulasmaya calissam birincil kaynak olan forum yok..

Daha kotusu ne yazik ki bu hastaliga yakalanan insanlar icin uzanan ilk eldi.

Anlayis gostererek bu soylediklerimi degerlendirecegini dusunuyorum.

Selamun Aleykum.
    Ozan.

• Arkadaslar, sitenin yoneticisi iki kisi vardi. Bilenler bilir, birisi su an buraya Saltuk rumuzuyla yazan Alparslan, digeri de Serdax rumuzlu arkadas.

Bu iki kisi de Prostat enjeksiyonu yaptirmadiklarini ifade ettiler. Sizce amaclari cikar elde etmek, doktora yonlendirmek olsa boyle mi olurdu?

Kaldi ki; bunlardan forumu acan Saltuk (Alparslan) Prostatik Enjeksiyon yaptirmamasina ragmen; kendi ilaclari ve besin takviyeleriyle Agustos 2014'ten bu yana kalici bir iyilesme sureci yakaladigini ifade eden biridir.

Buraya yazmayabilirdi. Kimsede telefonu yok bu adamin, siteyi kapatip buraya yonlendirmeyebilirdi de.

Insanlarin acilari cok boyutlu olabiliyor. Nereden biliyorsunuz belki bu adam cocugunun, annesinin olumcul bir hastaligiyla ugrasiyor? Belki maddiyat olarak cokus icinde. Elestirirken iki kez dusunelim. Kapanip gitmis olsa da su anda edindigimiz bilgilerin cogu forumdandi. Allah tekrar tekrar razi olsun.

Bununla beraber, onerim.. Tekrar soyluyorum, Alparslanin forumu bir baskasina devretmesinden yana.

Allah sifa, selamet versin cumlemize.

• Ve son olarak; bu hastaliga yakalanan tum arkadaslara onerim (ozellikle yenilere)

Isim zikretmeden soyleyecegim:

Kardesler ne yazik ki para pesinde olup sizin sagliginizi hice sayan bir dunya sahtekar olabilir. Bu insanlar doktor ve hatta prof. dahi olabilir. Bununla beraber, bir tedaviye inanin ve onda sebat edin. Vucudunuzu gereksiz yere antibiyotiklerle doldurmayin. Antibiyotigi deneyin (dr recetesiyle) ise yaramiyorsa birakin. Hayatinizi da tehlikeye atabilirsiniz cunku.

Bir tedavi yontemini benimsemeden once; iyice arastirin. O yoldan gecmis ve samimiyetine guvendiginiz insanlara sorun.

KALICI IYILESME %100 COZUM SAGLADIGINI VE YAN ETKISI OLMADIGINI IFADE EDEN BIR COK SISTEM NE YAZIK KI BU HASTALIGA YAKALANAN BIR COK INSAN TARAFINDAN UYGULANMIS VE %90-95in UZERINDE BASARISIZLIKLA SONUCLANMISTIR. BU BILGI BU HASTALIGI YASAYAN, BU SISTEMLERI UYGULAYAN HASTALAR TARAFINDAN TEYIT EDILEBILIR. AYNI ZAMANDA BU INSANLAR BU SISTEMLER DAHILINDE CESITLI YAN ETKILERLE MUCADELE ETMEK DURUMUMDA BIRAKILABILMISLERDIR. VE TUM BUNLARI BIR UMUT DAHILINDE YUKSEK MEBLAGDA UCRETLER KARSILIGINDA YASAMISLARDIR. SIZI KENDI AILENIZ DAHIL, DOKTORUNUZ, ARKADASLARINIZ ANLAMAYABILIR. NE CEKTIGINIZI EN IYI BILECEK OLANLAR YINE BU YOLLARDAN GECEN INSANLARDIR.

BILGINIZE..

• alparslan forumu neden başkasına devretmiyorsun? hala anlamıyormusun bu forum herkes için çok faydalıydı.kusurlar varsa giderilir.pire için yorgan yakmaya değermi hiç
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.