Şimdi Ara

protege Karşısına konula bilecek birşey var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • karşısına çıkan herkesin gücünü ikiye katlayıp kullanabilen protege in bir zayıf noktası var mıdır ?

• bir şekilde tokatlarlar.
  • Karakteri bilmiyorum ama gücünü 2 ye katlayıp kullanıyorsa zayıflığını da 2 ye katlar bence.Karşısina batman ve supermani koyalım supermanin gücünü kopyaladiktan sonra batman kriptonitle halleder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shrimp6 S kullanıcısına yanıt
    güzel mantıkmış valla. ilk kez yorumunuz hoşuma gitti
  • eskilerdenim E kullanıcısına yanıt
    Her ne kadar övünmek istesem de kendim bulduğum bişey değil.Justice league'in amazo ve paraziti yenmek için kullandığı taktiktir bu.

yinede hafızanızda tutmuşsunuz bu bilgiyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shrimp6

Karakteri bilmiyorum ama gücünü 2 ye katlayıp kullanıyorsa zayıflığını da 2 ye katlar bence.Karşısina batman ve supermani koyalım supermanin gücünü kopyaladiktan sonra batman kriptonitle halleder.
    2 vs 1 de mantıklı ama 1 vs 1 ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diyorum bu taktik bi yerden tanıdık geliyor :D

• İşkolik. kullanıcısına yanıt
    Bulunur yine birşeyler ya.Mesela kendi elinde alev silahi olan martian manhunter güçlerini bilerek kopyalattiktan sonra yenebilir veya superman kriptonitten korunma yolu bulup (kurşundan zırh vb.) elinde bir parça kriptonitle yenebilir.

Önemli olan kendi zayıflığını bilen karakterin hazırlıklı olarak rakibinin karşısına gidip onu tuzağa düşürmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shrimp6 -- 14 Ağustos 2018; 10:51:53 >
    bence kendinden baya üst levellerin gücünü kopyalıyamaz fulcrum-beyonder-oaa gibi
  • eskilerdenim E kullanıcısına yanıt
    Yazarlari temsil eden güçleri saymamalıyız.Hiç bir türlü yenilmezler.Fakat beyonder konusuna katıılmiyorum

Dr doom gücünü çalabiliyordu veya dc de bi tane ergen kız herhangi bi büyülü karakterin buyüsünü kendine bi süreliğine alabiliyodu (buna spectre de dahil).Hatta spectre beyaz hayalet şeklinde geziyodu bir süre.Boş bir kabuk oluyodu ne kimseye dokunabilen ne de kendine dokunulabilen boş güçsüz bir kabuk.

doğru dr.doom beyonderinkini çalmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shrimp6

Bulunur yine birşeyler ya.Mesela kendi elinde alev silahi olan martian manhunter güçlerini bilerek kopyalattiktan sonra yenebilir veya superman kriptonitten korunma yolu bulup (kurşundan zırh vb.) elinde bir parça kriptonitle yenebilir.

Önemli olan kendi zayıflığını bilen karakterin hazırlıklı olarak rakibinin karşısına gidip onu tuzağa düşürmesi.
    Jon Johnson güzel bir örnekti ama superman için için aynı şeyi söyleyemem bildiğim kadarıyla supermenin kriptonitten korunmasının bir yolu olduğunu sanmıyorum olsaydı görürdük. gözümden kaçan bişeyler varsa beni aydınlatırsan sevinirim dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: İşkolik.

Jon Johnson güzel bir örnekti ama superman için için aynı şeyi söyleyemem bildiğim kadarıyla supermenin kriptonitten korunmasının bir yolu olduğunu sanmıyorum olsaydı görürdük. gözümden kaçan bişeyler varsa beni aydınlatırsan sevinirim dostum.

Alıntıları Göster
    Superman kurşundan zırh vs. yapabilir.. Kriptonit radyasyonundan etkilenmeyen bir zırh yapabilir.

• Kangal- K kullanıcısına yanıt
    süperman zırh yapmayı bilmiyor batmane yaptırabilir yada zekası ile hızlıca öğrenebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kangal-

Superman kurşundan zırh vs. yapabilir.. Kriptonit radyasyonundan etkilenmeyen bir zırh yapabilir.

Alıntıları Göster
    protege süperman'den kopyaladığı gücü ile kurşunu daha süperman kriptonitle yaklaşmadan eritebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskilerdenim

süperman zırh yapmayı bilmiyor batmane yaptırabilir yada zekası ile hızlıca öğrenebilir
    batman'de süperman gelsin zırh yapıym diyor.
  • İşkolik. kullanıcısına yanıt
    Kangal- K kullanıcısına yanıt
    protega ile süpermani karşılaştırmak pek mantıklı değil beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: İşkolik.

batman'de süperman gelsin zırh yapıym diyor.

Alıntıları Göster
    şu yorumu anlıyamadım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskilerdenim

protega ile süpermani karşılaştırmak pek mantıklı değil beyler
    Haklısın dostum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.