Şimdi Ara

protege Karşısına konula bilecek birşey var mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Renault Sport

Yasuo, hortum tutturdugu an basar tokadi.
    kimdir bu Yasuo ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İşkolik.

İngilizce kaynakların en büyük sıkıntısı benim onları translate olmadan okuyamıyor olmam cahilliğime veriniz.

Alıntıları Göster
    Öğrenmeye çalış knk ing önemli
  • Başkan geniş bir araştırma içerisindeyim şuan ingilizcenin nasıl öğrenileceği ile ilgili bütün kaynakları alıp çalışmayı planlıyorum şimdi konu açtım forumun ingilizce bölümüne tavsiye edilen bütün eğitim setlerini satın almayı planlıyorum.
  • İşkolik. kullanıcısına yanıt
    Duolingo ile başla derim
  • Not aldım dostum.
  • eskilerdenim E kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarı ile Living Tribunal ve Beyonder'i kopyalamışlığı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşkolik. kullanıcısına yanıt
    Kardeşim a1 seviye ingilizcen vardır anlaşmak için kullandıgimiz ingilizce.Bunu geliştirmenin en iyi yolu ekonomik olarak hiç bir sıkıntın yoksa amerika veya ingilterede yaşayarak ögrenmek.Bu opsiyonun yoksa yapman gerekenleri yazayım

Bol bol kelime ögrenmen gerekiyor.Her gün 3 5 kelime ögren not al.

İngilizce kitap okuyabilirsin düşuk seviye kitaplar tabiki.Çocukken sevdiğin hikaye kitaplarinin ingilizcelerini bulursan cok iyi olur.

Telefonunu bilgiyayarıni ingilizce yap oynadiğin oyunlari ingilizce oyna ve ordaki terimleri falan ögren.

Belli başlı kalıpları ögrenip kelime hazneni geliştirdikçe ingilizce alt yazılı film ve dizi izle.İngilizce alt yazilı olsun türkçe altyazılınin hemen hemen hiç bir faydasi yok.

Zaten ingilizce kolay bir dil.Bizimki gibi sondan eklemeli olmadıgindan(geliyorum geleceğim geldim gelmekteyim gelmeliyim... ve daha onlarca versiyonu var türkcede bi kelimenin) ögrenmek kolay.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shrimp6

Kardeşim a1 seviye ingilizcen vardır anlaşmak için kullandıgimiz ingilizce.Bunu geliştirmenin en iyi yolu ekonomik olarak hiç bir sıkıntın yoksa amerika veya ingilterede yaşayarak ögrenmek.Bu opsiyonun yoksa yapman gerekenleri yazayım

Bol bol kelime ögrenmen gerekiyor.Her gün 3 5 kelime ögren not al.

İngilizce kitap okuyabilirsin düşuk seviye kitaplar tabiki.Çocukken sevdiğin hikaye kitaplarinin ingilizcelerini bulursan cok iyi olur.

Telefonunu bilgiyayarıni ingilizce yap oynadiğin oyunlari ingilizce oyna ve ordaki terimleri falan ögren.

Belli başlı kalıpları ögrenip kelime hazneni geliştirdikçe ingilizce alt yazılı film ve dizi izle.İngilizce alt yazilı olsun türkçe altyazılınin hemen hemen hiç bir faydasi yok.

Zaten ingilizce kolay bir dil.Bizimki gibi sondan eklemeli olmadıgindan(geliyorum geleceğim geldim gelmekteyim gelmeliyim... ve daha onlarca versiyonu var türkcede bi kelimenin) ögrenmek kolay.
    ekonomik olarak pek sıkıntım yok hocam. tavsiyelerinizi dikkate alacağım. Teşekkür ederim.

• quote:

kimdir bu Yasuo ?

Alıntıları Göster
    Dengesiz bir league of legends karakteri kendisi bir rüzgar samurayı oluyor hortum falan atıyor canlı varlıkların içinden kayarak çok seri hareket edebiliyor oyunda

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E6BF87A58

Dengesiz bir league of legends karakteri kendisi bir rüzgar samurayı oluyor hortum falan atıyor canlı varlıkların içinden kayarak çok seri hareket edebiliyor oyunda

Alıntıları Göster
    biraz yersiz bir karşılaştırma olmuş ozaman.

• quote:

biraz yersiz bir karşılaştırma olmuş ozaman.

Alıntıları Göster
    Troll amaçlı yazılmiş bir cevaptı sanırim

• Sanırım protega i yenmek için en az multiversal seviyede olmak lazım LT ye bile sorun yaşatabiliyorsa protaga yi alabilcek karakter sayısı bir elin parmaklarını geçmez ayrıca kendisinden de OAA ya potansiyel olarak en yakın olabilcek karakter olarak bahsedilmiş kahraman baykuştan aldıgim bir yazı buyrun okuyunuz linkini de atıcam kendisi bu listede 5.sıradan yer edinmiş baya bıçkın bir karakter

Protege, Evrensel Hakikat Kilisesi’nin çocuksu hükümdarı olan kozmik bir varlıktı. Earth-691’den bir varlık olan bu çocuk sonsuz bir taklit mimic yeteneğine sahiptir. Potansiyel olarak One Above All’a ulaşabilecek tek kişi olduğu söylenmiştir. Hawkgod, Eternity, Mephisto ve Living Tribunal gibi kişilerin güçlerini kopyalamasına rağmen hikaye çıkmaza girdiği için Scathan Living Tribunal tarafından çağrılmış ve Protege yenilmiştir.

http://kahramanbaykus.com/marvel-evreninin-en-guclu-50-karakteri-5-bolum/

• Burock Holmes kullanıcısına yanıt
    beyonderi kopyaladımı bilmiyorum. ama living tribunal'ı kopyaladığını duymuştum
  • o yazıyı okudum hocam
  • eskilerdenim E kullanıcısına yanıt
    Living Tribunal, Scathan'ı çağırıp Protege'yi yeniyordu sanırsam.

• Burock Holmes kullanıcısına yanıt
    aynen öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burock Holmes

Living Tribunal, Scathan'ı çağırıp Protege'yi yeniyordu sanırsam.
    Bu Scathan adam gibi bir mantığa oturtulamamış, saçma bir karakter bence.

zaten başka hiç bir yerde görünmüyor bildiğim kadarıyla
  • Scathan yenip kum saatine hapsetmişti zaten .. Beyonder da işinden geliyordu ..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.