Şimdi Ara

protege Karşısına konula bilecek birşey var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pretega >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> süperman
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskilerdenim

şu yorumu anlıyamadım hocam

Alıntıları Göster
    yukarıyı okusan anlardın dostum. olay zaten tek başına savaşmak batman süperman'e zırh yaparsa bu birlikte savaşmak sayılır.

• İşkolik. kullanıcısına yanıt
    isterse jl+avengers gelsin protega tek atar. ben orda zırh yapma olayına değinmiştim
  • quote:

isterse jl+avengers gelsin protega tek atar. ben orda zırh yapma olayına değinmiştim
    Toplu bir saldırıdan Protege'in sağ kurtulma ihtimalinden emin değilim.
    Kimin gücünü çalıp kime tek atacak ?
    Hawkgod, Eternity, Mephisto ve Living Tribunal gibi kişilerin güçlerini kopyalamasına rağmen hikaye çıkmaza girdiği için Scathan gibi bir Deus Machina Living Tribunal tarafından çağrılmış ve Protege yenilmiştir.

kısacası protega lt ile kapışabilecek boyutta karşısındaki adamları köfte niyetine yer. hatta maç pikosaniye filan sürer
  • quote:

Hawkgod, Eternity, Mephisto ve Living Tribunal gibi kişilerin güçlerini kopyalamasına rağmen hikaye çıkmaza girdiği için Scathan gibi bir Deus Machina Living Tribunal tarafından çağrılmış ve Protege yenilmiştir.

kısacası protega lt ile kapışabilecek boyutta karşısındaki adamları köfte niyetine yer. hatta maç pikosaniye filan sürer
    birden çok kişinin gücünü kopyalayamıyor bildiğim kadarıyla ? kopyaladığı kişi karşısında olmalı diyede bir olay vardı yanlış hatırlamıyorsam.
    jl+avengers gelirse sadece birinin gücünü kopyalayıp 2 katına çıkarıp hepsini alması olanaksız duruyor bence.

• kafama takılan birşey daha Ghost Rider Vs. Protege olursa ?

Kuran'daki açığı buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İşkolik. -- 14 Ağustos 2018; 12:4:32 >
    istediği bir maddenin gücünü kopyalama özelliği var. bir karadeliğin gücünü de kopyalayabilir. ayrıca birden fazla kopyalıyamaz diye bir şey yok zamanında kopyalamıştır neden şimdide kopyalamasın protega marvelde ilk 10'a rahat girecek biri. siz ve diğerleri sanki biraz küçümsediniz.
    gr marvel evreninde en güçlü varlıktır karşılaştırmak bile hatalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskilerdenim -- 14 Ağustos 2018; 12:5:22 >
  • quote:

protege GR'ın gücünü kopyalayıp 2 ye katlayabiliyor.

protege Karşısına konula bilecek birşey var mı ?
    gr'nin gücü kopyalanamaz. kendisi direkman Oaa ile bağlantısı va.r oaa adına çalışan bir intikam meleği. hiç mi kuran okumadınız
  • quote:

• quote:

gr'nin gücü kopyalanamaz. kendisi direkman Oaa ile bağlantısı va.r oaa adına çalışan bir intikam meleği. hiç mi kuran okumadınız
    Aaaa Gözümden kaçmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İşkolik. -- 14 Ağustos 2018; 12:13:31 >

• hocam hoş geldiniz napıyosunuz ?
  • quote:

hocam hoş geldiniz napıyosunuz ?
    Sağolun hocam ya bu sıralar uğraşıyorum bi şeylerle
  • sizce hocam protega jl+avengarsı alabilir mi ?

bence protega savaşı rahat kazanır
  • quote:

sizce hocam protega jl+avengarsı alabilir mi ?

bence protega savaşı rahat kazanır
    Powers
    Power Mimicry: the ability to duplicate the powers of other entities. Protege's ability was so powerful that he was able to duplicate the powers of the Living Tribunal.

Infinite omnipotence: Eternity stated it does not matter how many times he mimics -- Protégé will gain infinite omnipotence by himself in a certain amount of time.

Bunlara bakarsak öyle görünüyo
  • hocam marvel wiki'den alıntı herhalde bende daha demin oraya baktım
    protega zaten lt ile kapışabilmiş bir karakter. pikosaniye içinde jl+avengersı döker
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0E184FE49

Powers
    Power Mimicry: the ability to duplicate the powers of other entities. Protege's ability was so powerful that he was able to duplicate the powers of the Living Tribunal.

Infinite omnipotence: Eternity stated it does not matter how many times he mimics -- Protégé will gain infinite omnipotence by himself in a certain amount of time.

Bunlara bakarsak öyle görünüyo

Alıntıları Göster
    İngilizce kaynakların en büyük sıkıntısı benim onları translate olmadan okuyamıyor olmam cahilliğime veriniz.

• Yasuo, hortum tutturdugu an basar tokadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.