Şimdi Ara

Protein ihtiyacını tavuk ciğerinden karşılamak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
8.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

haklısın hocam her gün yenmez zaten de ne yapabiliriz bilmiyorum ben spora haftada gittiğim günü azalttım artık çünkü düzgün beslenemiyorum

Alıntıları Göster
    ciğer yiyelim işte kilosu 5 lira felan protein oranı tavuk göğsünden yükse.yiyelim abi öldürmez ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

kilosu 15 lira desek 300 gr tavuk eti 5 lira ediyor yapıyor. Günlük 5 lira vericek durumun yoksa niye bu sporu yapıyosun ki ? git boks vs yap bence

İktidarı savunacağım diye milletin hobilerine laf atmayın açın avrupadaki market fiyatlarına adamlar 8 10 dolara somon balığı yiyor Türkiyede somon 50 60 lira daha neyi savunuyorsun ?
    Karkas yağ sinirden oluşan eti 15 liraya et diye satıyorlar fakirler de yesinler diye

Alıntıları Göster
    Hocam haklısın ama adam nerede iktidarı savunmuş ?

• Ülke gündemin bölümünde savunuyor oradan hatırlıyorum 😃
  • Ya ne kadar boş yorumlar yapıyorsunuz ülkede et pahalı adam protein alicam diye ciğer yiyecek siz hala 5 lira tavuk 7 lira tavuk diyorsunuz arkadaşlar açın Türk YouTuberler Avrupa'daki marketleri geziyor kırmızı et reyonu 10 12 dolar falandı galiba Türkiye de kıyma kilosu 48 lira daha ne diyelim.
  • Yukarıda bir kaç arkadaş değinmiş ama ben de değineyim tavuk ciğeri çok fazla yeme. Karaciğer vücuda giren bütün ilaçları/zehirleri toksinleri ve bu tarz bilimum maddeleri etkisiz hale getirir çiftlikle hormonla ilaçla suni yemlerle büyütülen tavukları düşünürsek ciğerleri pek iyi olmuyor ye sıkıntı yok ama rutin haline getirip sürekli yeme.
  • Vücuda alınan kimyasalların çoğu karaciğerde depolanır, işlenir vs. Tavuğa verilen tüm ilaçlar, hormonlar vb şeyler karaciğerde birikiyor. Sürekli yemek kesinlikle sıkıntı doğurur
  • tavuk yemek zaten sakat, ciğerini yemek felaket ötesi...
  • quote:

Ülke gündemin bölümünde savunuyor oradan hatırlıyorum 😃
    Yalanci senii
  • Rammstein kullanıcısına yanıt
    Siz aktrol değilmimisiniz benmi yanlış hatırlıyorum 😃
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

suni tavukların ciğerleri sıkıntı bence ayrıca tadı bence felaket
    Kara kız bir kere yiyor, ikinciye yemiyor, mecbur paketin kalanını dışardaki diğer kedilere veriyoruz. Ciğerlerin eski tadı yok!

Kedilere verirken suda haşlayıp verin yoksa kurt yapıyor. Bu da bilgi olarak dursun.
  • Yağsız süt peynir (sizin şu aşık olduğunuz whey proteini peynir proteinidir aslında)

Yumurta

Ceviz

Fıstık

Ispanak-pazı-pırasa 3lüsü sporcular için kutsaldır (ama türk gençlerinin kafası almaz bunları sadece protein değerlerine bakarlar. )

Bu alternatiflere de yönelebilirsin istersen günümüzde sporcuların yaptığı en büyük hata tek tip beslenmek. Sonra da gelişememekten şikayet ediyorlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

kilosu 15 lira desek 300 gr tavuk eti 5 lira ediyor yapıyor. Günlük 5 lira vericek durumun yoksa niye bu sporu yapıyosun ki ? git boks vs yap bence

İktidarı savunacağım diye milletin hobilerine laf atmayın açın avrupadaki market fiyatlarına adamlar 8 10 dolara somon balığı yiyor Türkiyede somon 50 60 lira daha neyi savunuyorsun ?
    Karkas yağ sinirden oluşan eti 15 liraya et diye satıyorlar fakirler de yesinler diye

Alıntıları Göster
    10 dolar = 50 lira

Somon baligi Turkiye'de 50 lira. Avrupa ve Turkiye'deki fiyatlar esit. Gayet yenilebilir, fiyat uygun.

• Merle Dixon kullanıcısına yanıt
  • Tavuğun her yerini yiyin ciğerini yemeyin diyorum bana sizden bir tavsiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: eerenn

Tavuğun her yerini yiyin ciğerini yemeyin diyorum bana sizden bir tavsiye
    okadar kötümü ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriLi

Yağsız süt peynir (sizin şu aşık olduğunuz whey proteini peynir proteinidir aslında)

Yumurta

Ceviz

Fıstık

Ispanak-pazı-pırasa 3lüsü sporcular için kutsaldır (ama türk gençlerinin kafası almaz bunları sadece protein değerlerine bakarlar. )

Bu alternatiflere de yönelebilirsin istersen günümüzde sporcuların yaptığı en büyük hata tek tip beslenmek. Sonra da gelişememekten şikayet ediyorlar.
    hocam zaten sabahları lor peyniri ve 4 tam yumurta tüketiyorum.

ama öğle ve akşam yemeği için düşünüyorum.mesela dediğiniz sebzeler sporcular için neden önemli? protein değerine bakılması benimde ilk aklıma gelen şey.bilgilendirirmisiniz
  • böcekteki protein yer yer yüzde 50-60'dır. En yüksek proteğin kaynağı olabilir.
  • quote:

Siz aktrol değilmimisiniz benmi yanlış hatırlıyorum 😃
    yanlış hatırlıyosun

benim avatarı kullanan çok kişi var ondan karıştırmış olabilirsin.

Ben yinede söylediğim şeyin arkasındayım. Almanya,Türkiye,ABD vs fark etmez bb sporu pahalı bi spordur. Maddi durumu yeterli olmayan arkadaşlar dövüş sanatları,basketball vs yönelmelisi daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cerade

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yav lanet olsun be adam, fikir kafama yattı
  • Rammstein kullanıcısına yanıt
    O zaman kusura bakmayın.
    Şuan markete gidin 5 liraya tavuk yok göğüs kilosu 14 TL . Paketlenmiş olarak en az 7 8 liralık var oda 1.5 2 gün anca zor idare eder her gün de bu para verilmez.

Evet bu spor çok pahalı gıda lobisi bunu avantaja çevirip sütlü protein içeceği vs çıkarıyorlar ama pahalı.

Avrupa'da bu sporu yapmak çok daha iyi bizim salonda çocuğun tanıdığı Bosna Hersek mi Bulgaristan mi ne oraya gitmiş spor olayı için et ucuz diye bu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.