Şimdi Ara

PROTEİN TOZU İLE L CARNİTİN AYNI ANDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
20.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yumurta al tavuk al et al bunlara para verme. İzole whey için hele daha çok erken senin için, sana bu tavsiyeyi veren adam izole whey nedir biliyormu bir sor her duyduğunuzu uygulamaktan vazgeçin karaciğerini yorma boşuna. Ama anladığım kadarıyla sen illa kullanicaksın bu ürünleri alabilirsin. :) ürünleri bittirdiğinde nekadar kas kazandığını paylaşırsın artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostlovest

:) bak dostum 2 kilo yağ belli olmaz diyorsun sen nasıl belli olmasından bahsediyorsun oo çok mu kilo verdin demelerini bekliyorsun 2 kilo yağ azalması demek bel bölgesindense 1 belkide 2 beden küçülmek demektir belkide daha fazla su kaybettiğinide varsayalım sana 2 kilo yağın nasıl birşey olduğunu görsel olarak göstereyim aşağıdaki linke bak.

http://www.p90xtr.com/wp-content/uploads/2013/11/Kas-mi-Yag-mi.jpg

O yağı tüm vücuda yay bakalım ne kadar oluyo kalınlığı :)

8Kg vermiş, evet fark var ama ilk baktığında gözüne çarpmıyor, biraz dikkatlice baktığında bel bölgesindeki incelme fark ediliyor ki bu 8kg vermiş ben 2'den bahsediyorum
    http://slimchoice.com/wp-content/uploads/2013/03/Sarah-lost-8kg-in-28-days2.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: lostlovest

Yumurta al tavuk al et al bunlara para verme. İzole whey için hele daha çok erken senin için, sana bu tavsiyeyi veren adam izole whey nedir biliyormu bir sor her duyduğunuzu uygulamaktan vazgeçin karaciğerini yorma boşuna. Ama anladığım kadarıyla sen illa kullanicaksın bu ürünleri alabilirsin. :) ürünleri bittirdiğinde nekadar kas kazandığını paylaşırsın artık

hocam kendim araştirdim. iyi gelmez mi diyorsun ?almayi düşünüyordum.

birde şey sorcam arkadaşlar internetten sipariş verince gittigidiyor.com gibi sitelerden acaba çin malı tarzı patates püresi vb. ağirlikli koyup gönderebilirler mi 200 TL civari cünkü fiyatlari.

Yani öyle bir üç kağat olabilir mi gidip mağzadan mi alsak?

• DnzLee_ToLqa kullanıcısına yanıt
    bence gittigidiyordan olmazsan daha iyi olur en azından başka sitelerden alman daha mantıklı olacaktır çünkü fatura kesiyorlar hakkını arayabileceğin bir evrak oluyor elinde. bayvitamin.com , supplementler.com, hepsiburada.com, protein7.com, gnc.com.tr, besindestek.com, nutrishop.com.tr bu sitelerin hepsinden genelde birşeyler aldım ve bir sıkıntı yaşamadım. Ama bunlar içinde en güvendiğim en çok ürün sipariş verdiğim supplementler.com, hepsiburada.com, gnc.com.tr ve bayvitamin.com
  • hocam gittigidiyor da fatura kesiyor türkiyenin en büyük sitelerinden birisi niye küçümsedin anlamadim :)

Ürünler Fake çikar mi korkum o
  • lostlovest kullanıcısına yanıt
    veya gidip shop dan mı almak daha iyi ? ama pahaliya gelir heralde.
  • 1.75 ve 120 kilo birisi için hem kilo verme hem kas mantiksiz ilkten kilo ver incel ondan sonra kas yapmaya çalış ikisini ayni anda yapmaya çalişirsan yine kalın biri olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicey59

1.75 ve 120 kilo birisi için hem kilo verme hem kas mantiksiz ilkten kilo ver incel ondan sonra kas yapmaya çalış ikisini ayni anda yapmaya çalişirsan yine kalın biri olursun

valla kilolu değil de kaslı olarak yani vucud toplu olarak kalın biri olmak isterim hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DnzLee_ToLqa

quote:

1.75 ve 120 kilo birisi için hem kilo verme hem kas mantiksiz ilkten kilo ver incel ondan sonra kas yapmaya çalış ikisini ayni anda yapmaya çalişirsan yine kalın biri olursun

valla kilolu değil de kaslı olarak yani vucud toplu olarak kalın biri olmak isterim hocam :)

Hiç hoş duracagını zannetmıyorum ama sen kilondan bıkmışsın baya anlaşılan :D En iyisi sen kendi bildigin gibi yap İnş umdugun gibi olur.))
  • quote:

İKİSİNİ AYNI ANDA KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM. KİLO: 120 BOY: 1.75

HEM KİLO VERİM L CARNİTİN İLE HEMDE PROTEİN TOZU İLE VERİMLİ ŞEKİLDE KAS YAPABİLİRMİYİM ?

RİCA EDİYORUM BİRŞEYLER YAZIN KAFAM ÇOK KARIŞTI

120 kiloyken kas yapmaya çalışman biraz şaşırtıcı.

175cm birinin olması gereken kilo zaten max 68 69

Önce kilonu 75 76 ya düşür sonra geliştirmeye başla.
  • dostum obezsin
    kardiyo agırlıklı calısman gerek
    antreman sonrası whey kullanabilirsin sorun olmaz
    ama diyetine sadık kalmalısın
  • quote:

quote:

quote:

Hiç hoş duracagını zannetmıyorum ama sen kilondan bıkmışsın baya anlaşılan :D En iyisi sen kendi bildigin gibi yap İnş umdugun gibi olur.))

hocam amacım şu pis görüntü yani sarkmalar gitsin kilo vermek deil amacim görüntü kirliliğini gidereyim 100 kilo olayim :) vucut toplansin istiorum tabiki

• quote:

quote:

quote:

depresife verdiğim cevabın aynisini veriom sanada dostum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

dostum obezsin

DİORUM Kİ HOCAM İLK ÖNCE YAĞ YAKTİRİCİ İLE KARDİYO

DAHA SONRA PROTEİN TOZU + AMİNO İLE VUCUT ÇALİŞAYİM DİYORUM İYİ FİKİR Mİ SENCE ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

dostum obezsin

DİORUM Kİ HOCAM İLK ÖNCE YAĞ YAKTİRİCİ İLE KARDİYO

DAHA SONRA PROTEİN TOZU + AMİNO İLE VUCUT ÇALİŞAYİM DİYORUM İYİ FİKİR Mİ SENCE ?

önce yada sonra yag yak diye bir şey yok bu sporda
    zaten calıştıgın sürece nabzın atacak ve yagını da yakacaksın sen

önce zayıflayayım sonra kas impatorlugu kurayım mantıgından vazgeç

sen kardiyo süreni biraz daha yüksek tutup diyetini aksatmayacaksın o kadar
    antreman sonrası bir ölcek whey yeterde artar bile

• HOCAM BİRDE BU WHEY VE AMİNO ASİTİ NASİL KULLANCAM PROTEİN TOZUYLA ?

BAZİLARİ DEDİ Kİ 1 PORSİYON AMİNO VE PROTEİN TOZ ANTEREMAN ÖNCESİ 1 PORSİYONLARİDA ANTREMEN SONRASI AL DEDİ
  • Dostum once kilo vermeye bak. daha sonra protein ile kas insaa edersın. Suan kombine yapman gereksiz. Öncelikle dediğim gibi kilo vermeye bak daha sonra kas inşaa edersn

• protein tozu 07/2015 tarihine kadar geçerliymiş kutunun dolu haliyle şimdiki hali arasındaki fark 3 parmak yanlamasına çekilde kullanılmış olarak düşün yani %100 üründen %15 filan kullanilmiş.

amiono asitte ise 15 tablet gibi kullanilmiş 11/2014 son kullanım tarihi bununkide

aminoasit whey amino 3400 yazıyor üstünde 227 TL fiş var.

protein ise MHP İSOFAST 25G PROTEİN 44 SERVİNGS YAZIYOR.

ÜRÜNÜ COK AMA COK CAZİP BİR FİYATA SATIŞA CIKARDIM. COK ACELE SATILIKTIR ACİL PM
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.