Şimdi Ara

Protein Tozu ve Sonrası... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ADEBISI

protein tozundan olduguna emin misin ? yumurtadan vs de olmus olabilir. nerden almıstın optimum u ve kaç ölçek kullandın o gün

Protein tozundan oldu fakat kafamda bir kaç soru işareti kalmadı değil.Süt ile kullandım.Pazartesi günü kullandım.Shakerin yarısını antreman öncesi ve diğer yarısınıda antreman sonrası kullandım.Hiçbir şey olmamıştı.Çarşamba günü shakerin hepsini antreman sonrası içtim.Çarşamba günüde birşey yoktu.Fakat perşembe günü sabahleyin hafif kaşıntılar oldu.Daha sonra dinlenmek icin gün icinde tekrar uyudum ve akşam 18.00 sularında göz kapaklarım şişmiş yüzümde ve vücudumda izler cıkmış.Kaşıntı hat safaya ulaşmış bir biçimde uyandım.Ölçek konusuna gelince protein tozunun icinden ölcek cıkmadı.Bende biraz nette araştırdım.Aşağıdaki resimdeki gibi 3 dolu kaşık koydum.Yaklaşık 1 ölçeğe denk geliyomuş.Kafamdaki soru işaretleri acaba hepsini antreman sonrası içtim diye mi oldu? Yada fazlamı toz kullandım.Fakat kuzenim cilt doktoru ona az bişeyde içsem gene aynı etkiyi gösterirmiydi diye sordum.Bana cevabı evet gösterirdi oldu.Fakat ben hala çelişki içinde kaldım.Başka cilt doktoruna bunu kullanmak zorundayım dediğimde ise başka markaları dene demişti buda bende çelişki bıraktı.Siz bu durumda ne önerirsiniz?? Optimumu protein7 diye bir siteden aldım.Yumurtadan olduğunuda zannetmiyorum.Sabahları 2-3 yumurta yiyorum.

Protein Tozu ve Sonrası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISIran -- 24 Aralık 2013; 19:49:54 >

• ISIran kullanıcısına yanıt
    içinde mutlaka ölçek olması lazım altlara kaçmış olabilir. o kaşıklar kaç gr gelir bilmiyorum ama tanesi 10gr ı gecmez sanırım.yedigin baska birşeyde dokunmus olabilir tekrar dene istersen tekrar olacak mı bakalım aynı durum
  • Benim kardesime cilek yemek yasak. Cilekli milkshake icince suc burger kingin mi ? Cilek olduruyormus deriz artik. Eger protein tozu senin gibi 100 denekten 30 unda bobrek yetmezligi olustursaydi tamamdi. Ama bu kasinti falan tamamen sana ozel. Bende aci yiyemiyorum. Ilk protein tozum midemi sisiriyordu. Simdi su gibi iciyorum. Biseyde oldugu yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ISIran kullanıcısına yanıt
    Ölçek cikmamis olamaz. Eline bi catal alip tozu karistirsaydin bi keske. Kargolanirken vs icinde kaybolmasi cok normal. Protein tozu sahte de olabilir. Gunumuzde artık sahteleri bol hem de tanıdık markalarda genellikle. Kilon kac ne zamandır yapıyorsun? O yemek kasiklarinin tanesinse 15-16gr protein tozu var bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ISIran

quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

protein tozundan olduguna emin misin ? yumurtadan vs de olmus olabilir. nerden almıstın optimum u ve kaç ölçek kullandın o gün

Protein tozundan oldu fakat kafamda bir kaç soru işareti kalmadı değil.Süt ile kullandım.Pazartesi günü kullandım.Shakerin yarısını antreman öncesi ve diğer yarısınıda antreman sonrası kullandım.Hiçbir şey olmamıştı.Çarşamba günü shakerin hepsini antreman sonrası içtim.Çarşamba günüde birşey yoktu.Fakat perşembe günü sabahleyin hafif kaşıntılar oldu.Daha sonra dinlenmek icin gün icinde tekrar uyudum ve akşam 18.00 sularında göz kapaklarım şişmiş yüzümde ve vücudumda izler cıkmış.Kaşıntı hat safaya ulaşmış bir biçimde uyandım.Ölçek konusuna gelince protein tozunun icinden ölcek cıkmadı.Bende biraz nette araştırdım.Aşağıdaki resimdeki gibi 3 dolu kaşık koydum.Yaklaşık 1 ölçeğe denk geliyomuş.Kafamdaki soru işaretleri acaba hepsini antreman sonrası içtim diye mi oldu? Yada fazlamı toz kullandım.Fakat kuzenim cilt doktoru ona az bişeyde içsem gene aynı etkiyi gösterirmiydi diye sordum.Bana cevabı evet gösterirdi oldu.Fakat ben hala çelişki içinde kaldım.Başka cilt doktoruna bunu kullanmak zorundayım dediğimde ise başka markaları dene demişti buda bende çelişki bıraktı.Siz bu durumda ne önerirsiniz?? Optimumu protein7 diye bir siteden aldım.Yumurtadan olduğunuda zannetmiyorum.Sabahları 2-3 yumurta yiyorum.

Protein Tozu ve Sonrası...

hocam proteini çok kullanmışsın 3 yemek kaşıgı fazla 2 tane atsan ful doldurmadan kaşıgı iyice tepesine kadar normal doldurup bide ayrım atsan yanı 2.5 ama kaşık full dolu olmayacak suyuda 350 ml den aşşagı koyma iki kere içeçegin şeyi tek seferde içmeninde zararı var tozu fazla almanında idmandan önce ve sonra ayrı ayrı şekilde iç bir içme derim bende senin gibi fazla kullanmıştım bikere sivilcelenme oldu anlımda sonra azalttım direk fark ettım hocam avrupa şampiyonu ona sordum sana ondan ögrendiklerimi aktarıyorum kullanım konusunda birazda

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.