Şimdi Ara

Protein Tozu ve Sonrası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süre ara vermiştim.Fakat 4 ay önce salona başladım.Ve 4 ay sonunda hayatımda ilk defa protein kullanmaya karar verdi.İnternetten çoğu yerlerden araştırdım ve proteinin bir zararı olmadığını öğrendim.Protein tozunu pazartesi günü kullandım bir sorun yoktu.Çarşamba günüde kullandım.Fakat perşembe günün akşamı vücudumda kaşıntılar olmaya başladı.Cuma sabahı uyangığımda ise suratım ve vücudumun heryerinde izler vardı.Ve göz kapakcıklarım şişmişdi.Hemen acile gittim.Serum taktılar geçti fakat.Sonradan cilt doktoruna gittim ve gerekli ilacları verdi.Doktora neden olmuş olabilir sorusu üzerine kullandığınız protein tozlarında çeşitli kimyasallar oldugu için vücudunuz alerjik tepki yaptı.Ben kullanmak zorundayım dediğimde ise cevabı başka marka tozları deniyebilirsiniz oldu.Size sorum şu arkadaşlar optimum whey %100 gold standard protein tozlarından kullanıp benim durumumda kalanlar.Daha sonra başka bir protein kullanıp bunun üstesinden gelen var mı ? Birde doğal yollardan protein al diyeceksiniz fakat önceden alabiliyordum.Fakat şimdi alacak ve güzel dinlenecek durumda değilim.Böyle bir alerjik duruma kalmış ve sonradan başka protein tozu kullan arkadaşlara ihtiyacım var.Burda amacım alerjik tepki yapmıyacak protein tozunu bulmak.Birde protein tozu zararsız diyen alt etmiş.Beni soktuğu durumdan sonra bu lafa güler oldum.Yorum sizin...

• tam olarak hangi maddenin alerji yaptığını söylemediler mi ? bunu bilmezsen alacağın her üründe aynı olayla karşılaşabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

tam olarak hangi maddenin alerji yaptığını söylemediler mi ? bunu bilmezsen alacağın her üründe aynı olayla karşılaşabilirsin

Ne yazık ki sölemediler.Hatta kan testi yapmıycakmısınız diye sorduğumda onu kan testiyle öğrenemeyiz cevabı oldu.Ne yazık ki doktorlarımız kısa yoldan sorunu çözmeye çalışıyorlar.Uğraşmak istemiyorlar.Yane diyeceğim o bi kan testi yapıp neden kaynaklandıgına hangi maddeden olduguna bakabilirlerdi.Ama kan testindede belli olur mu onu bilmiyorum.Acil doktoruyla beraber 3 doktora göründüm hepsinin ortak cevabı onu kullanmayı bırak oldu. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISIran -- 22 Aralık 2013; 9:09:31 >
  • protein tozu zararsızdır. süte karşı alerjisi olan bir insanın sür ürünlerine vücudunun alerjik reaksiyon göstermesi nasılsa sizinkide öyle olmuş.

hatta kutunun üzerinde alerjik uyarı var peynir altı suyu ve lesitine karşı alerjiktir diye, sizinde bu maddelre karşı bi alerjiniz olabilir.

ayrıca kan testinde neye karşı alerji olduğunuz çıkmaz ama dermatolojinin o testi yapması gerekiyordu üşenmiş heralde.hastanede kola 20-30 tane ufak iğne batırıp neye kaşrı alerji var bakıyolar ama her hastane yapmaz.izmirdeysen ege üni. yapıyor. şöyle ;

• quote:

Orijinalden alıntı: car_26

protein tozu zararsızdır. süte karşı alerjisi olan bir insanın sür ürünlerine vücudunun alerjik reaksiyon göstermesi nasılsa sizinkide öyle olmuş.

hatta kutunun üzerinde alerjik uyarı var peynir altı suyu ve lesitine karşı alerjiktir diye, sizinde bu maddelre karşı bi alerjiniz olabilir.

ayrıca kan testinde neye karşı alerji olduğunuz çıkmaz ama dermatolojinin o testi yapması gerekiyordu üşenmiş heralde.hastanede kola 20-30 tane ufak iğne batırıp neye kaşrı alerji var bakıyolar ama her hastane yapmaz.izmirdeysen ege üni. yapıyor. şöyle ;

Bugüne kadar süt ürünlerine bir karşı bir alerjim yoktu.Hala dahada yiyorum süt ürünlerini.Fakat hocam şu aşamada neler önerirsiniz bana ?

• ISIran kullanıcısına yanıt
    örnek verdim süt alerjisini hocam başka marka deneyebilirsiniz muscletech / dymatize vs. ama bence önce bi alerji testi yaptırın
  • Bende dymatize kullanıyorum sadece üst göğüs çevremde sivilcelenme başladı. Protein tozundan kaynaklandığını düşünüyorum. Cildiye doktorumun verdiği yüzüm için silivce kremleri kullanıyorum onun sayesinde birazda olsa yüzümde sivilceyi dengelediğini düşünüyorum. Geçmiş olsun kardeşim.
  • protein tozunda kimyasallar mı varmış

bugüne kadar birçok marka denedim birkaç sivilce dışında dayak yemiş gibi olmadım hiç,
    o sıralar yediğin başka birşey de allerji yapmış olabilir, ürünün sktsi neydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

protein tozunda kimyasallar mı varmış

bugüne kadar birçok marka denedim birkaç sivilce dışında dayak yemiş gibi olmadım hiç,
    o sıralar yediğin başka birşey de allerji yapmış olabilir, ürünün sktsi neydi

tozlar sivilce yapabiliyor

bende de myofusion yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam, içerik ve bünye ile alakalı
  • hocam geçmiş olsun gerçekten kötü olmuş Bence bir Test yaptır yoksa Toz fln kullanamassın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ISIran

Birde protein tozu zararsız diyen alt etmiş.Beni soktuğu durumdan sonra bu lafa güler oldum.Yorum sizin...

Kardeşim protein tozu demek ki sana zararlıymış, süte alerjin varsa süt zararlı diye genelleme yapamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Euran Bvrek

quote:

Birde protein tozu zararsız diyen alt etmiş.Beni soktuğu durumdan sonra bu lafa güler oldum.Yorum sizin...

Kardeşim protein tozu demek ki sana zararlıymış, süte alerjin varsa süt zararlı diye genelleme yapamazsın

Süt zararlıdır diye bir genelleme yapmadım zaten.Sabah akşam süt içen biri olarak.Yane demek istediğim taş gibiydim.Grip bile fazla olmazdım.Bu tür bir alerjim olduğunu dair bilmiyordum.Yane kısaca şunu önere bilirim protein tozu kullanmadan önce bir alerji testi yaptırmak gerekir.Bende salı günü alerji testi yaptırmak için gideceğim ve protein tozunu icindeki yazanlarıda bakalım doktor ne diyecek.

• Sadece süt alerjik yapmayabilir soya, kabuklu ürünler hatta vitaminlerde kabuklu deniz ürünleri var bunlardan birtanesinde de eğer alerjiniz varsa ve o tozda varsa yapmış olabilir.

Deniz ürünlerine alerjim yok ama başlarda eklem sağlığı için kullandığım üründen dolayı aşırı kaşıntım vardı.
  • quote:

Birde protein tozu zararsız diyen alt etmiş.Beni soktuğu durumdan sonra bu lafa güler oldum.

Zararsız. Aylarca kullandım kullanıyorum bir zararı olmadı. Senin vücudun dayanamamış.

Alerji çok moktan bir şey gerçektende. Maddeyi tam olarak tespit edemezlerse işin zor. Etseler bile yine zor. Protein tozlarının içindekiler genellikle birbirine yakındır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zealotry

quote:

Birde protein tozu zararsız diyen alt etmiş.Beni soktuğu durumdan sonra bu lafa güler oldum.

Zararsız. Aylarca kullandım kullanıyorum bir zararı olmadı. Senin vücudun dayanamamış.

Alerji çok moktan bir şey gerçektende. Maddeyi tam olarak tespit edemezlerse işin zor. Etseler bile yine zor. Protein tozlarının içindekiler genellikle birbirine yakındır.

Aynen kardeşim benim düşüncemde senin gibi büyük ihtimal protein kullanamadan devam edeceğim.

• Bende Whey Gold ile başladım protein tozu deneyimime. Bazen sabahları yarım ölçek alıyorum hatta iyi kahvaltı yapamazsam. Bir yan etkisini görmedim.
  • Öncelikle geçmiş olsun. Benim de fikrim alerjik tepki vermiş vücudunuz. Öyle pat diye protein tozu zararlıdır çok basit bir değerlendirme olur. Benim yüzümü görseniz yaş 32 ve sivilce doldu alnım son üç dört gündür. Sebebi ne avakado. Şimdi avakado zararlıdır diyebilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cangk -- 23 Aralık 2013; 10:29:21 >
  • quote:

Uzun süre ara vermiştim.Fakat 4 ay önce salona başladım.Ve 4 ay sonunda hayatımda ilk defa protein kullanmaya karar verdi.İnternetten çoğu yerlerden araştırdım ve proteinin bir zararı olmadığını öğrendim.Protein tozunu pazartesi günü kullandım bir sorun yoktu.Çarşamba günüde kullandım.Fakat perşembe günün akşamı vücudumda kaşıntılar olmaya başladı.Cuma sabahı uyangığımda ise suratım ve vücudumun heryerinde izler vardı.Ve göz kapakcıklarım şişmişdi.Hemen acile gittim.Serum taktılar geçti fakat.Sonradan cilt doktoruna gittim ve gerekli ilacları verdi.Doktora neden olmuş olabilir sorusu üzerine kullandığınız protein tozlarında çeşitli kimyasallar oldugu için vücudunuz alerjik tepki yaptı.Ben kullanmak zorundayım dediğimde ise cevabı başka marka tozları deniyebilirsiniz oldu.Size sorum şu arkadaşlar optimum whey %100 gold standard protein tozlarından kullanıp benim durumumda kalanlar.Daha sonra başka bir protein kullanıp bunun üstesinden gelen var mı ? Birde doğal yollardan protein al diyeceksiniz fakat önceden alabiliyordum.Fakat şimdi alacak ve güzel dinlenecek durumda değilim.Böyle bir alerjik duruma kalmış ve sonradan başka protein tozu kullan arkadaşlara ihtiyacım var.Burda amacım alerjik tepki yapmıyacak protein tozunu bulmak.Birde protein tozu zararsız diyen alt etmiş.Beni soktuğu durumdan sonra bu lafa güler oldum.Yorum sizin...

birde optimum son 8 yılın en iyi proteini seçiliyo derler hepsi yalan dostum sen weider al paran yeterse en kalitelisi ve en iyisi weider kullanmanı tavsiye ederım biraz pahalıdır ama sağlıgını düşünüyosan en kalitelisini kullanmalısın

• Weider en iyisi bence ondan başka markayı kullanmam.
  • protein tozundan olduguna emin misin ? yumurtadan vs de olmus olabilir. nerden almıstın optimum u ve kaç ölçek kullandın o gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 24 Aralık 2013; 19:27:01 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.