Protein tozunu 1 hafta önce 200 tl'ye aldım. İçinden 5 ölçek kullandım. Spora ara vereceğimden dolayı satıyorum. Ürün Bursa içi elden teslim edilecektir. Ürünü ve fiyatını internetten araştırabilirsiniz. Ortalama satış fiyatı 200 TL'dir. Marka Adı: Dymatize Iso 100 Whey Protein Isolate 2275 GR Aroma: Vanilya 1 Porsiyonda 0 gr yağ, 1 gr karbonhidrat içerir ve kaliteli üründür. 81 porsiyon içermektedir. 5 Porsiyonu kullanılmıştır. Not: Lütfen pazarlık yapmayınız.
Son fiyat: 130 TL'dir.
taici16T
kullanıcısına yanıt
100 TL düşünürsen alırım dostum
Açmasaydın 130a alırdım direk de açınca pek güven olmuyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: FieSTaA
Açmasaydın 130a alırdım direk de açınca pek güven olmuyor :)
Açmasa 130 a satmazdı dostum :) 170 e almıştım 6 ay önce :)
Bursa'da oldugundan güven problemi olmaz tadından anlaşılır. Arkadaşta ulaşılabilir yerde
selamlar, ürünün son kullanma tarihi nedir acaba? bursa içi teslim alabilirim, 110 tl ye düşünür müsün?
ürün hala satışta mı? son kullanma tarihi? başka şehre kargo var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: user78
ürün hala satışta mı? son kullanma tarihi? başka şehre kargo var mı?
O ürün 1 sene önce satışmış alan kişi çoktan mideye gömmüştür tozları.
Protein tozunu 1 hafta önce 200 tl'ye aldım. İçinden 5 ölçek kullandım. Spora ara vereceğimden dolayı satıyorum. Ürün Bursa içi elden teslim edilecektir. Ürünü ve fiyatını internetten araştırabilirsiniz. Ortalama satış fiyatı 200 TL'dir. Marka Adı: Dymatize Iso 100 Whey Protein Isolate 2275 GR Aroma: Vanilya 1 Porsiyonda 0 gr yağ, 1 gr karbonhidrat içerir ve kaliteli üründür. 81 porsiyon içermektedir. 5 Porsiyonu kullanılmıştır. Not: Lütfen pazarlık yapmayınız.
Son fiyat: 130 TL'dir.
Bursadayım iso 100 kullanıcısıyım.
PM
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme