Şimdi Ara

protein tozu yararlı mı zararlı mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Protein ihtiyacini karsilayabiliyorsan whey almana gerek yok. Yeni basladiysan henuz 3-4 ay olduysa proteini yeteri kadar alamiyorsan bile gerek yok. Cunku zaten ilk 1 sene boyunca vucudun gelisim gostericek kas kutlesi olusturmaya basliycaksin. Ben yillardir kullanmadim eksikligini hissetmedim. Ama antrenmandan sonra vucudu hemen beslemek icin gercekten guzel tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cja

hocma ozaman benim başlamam için erkenmi daha benimde kas ağrıları oluyor bende bunun protein yetersizliğindne olduğunu düşünüyorum sizce proteini yetersiz alsam bile whey protein tozna gerek varmı yokmu

Dostum kreatin al geç.Günlük protein limitine ulaşıyorsan gerek yok toza.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam günlük protein ihtiyacımı karşılayamadıgım için protein tozu alayım diye düşünüyordum kreatin e falan gerek yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cja

Hocam anlamadım yani günde 30 gram falan protein ihtiyacımı karşılayacak kadar whey protein tozu kullansam sıkıntı olur mu olmaz mı?.spor da en önemli işey beslenme diyorlar o yüzden böyle düşünüyorum yoksa ekstra bişeyler almaya karşıyım

günlük protein ihtiyacını karşılamak için sakın protein tozu kullanma gerek yok parana yazık. protein tozunu sadece idman sonrası kana çok hızlı karıştığı için iç bu yüzden hidrolize protein tozu kullan ve suyla karıştırıp içki hemen sindir.
  • Kullandığın toz markasına göre değişir. Kaliteli bir markaya ait, olabildiğince katkısız (tamamen diyemiyorum kendimizi kandırmaya gerek yok) ve saf protein miktarı yüksek whey protein tozlarının bildiğimiz peynir altı suyundan bir farkı yok.

Bir destek besin olduğu gerçeğinden yola çıkarak gereksiz kullanımdan kaçınıp faydalarını maximize etme tamamen bizim elimizde. Antreman sonrası kasların yıkımını engelleyici ölçüde hızlı emilim sağlayan 1 ölçek whey protein bana göre ideal kullanım şekli olmalıdır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.