Şimdi Ara

protein tozu yararlı mı zararlı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes bişey diyor kafam karıştı genelde kullananlar zararı falan yok diyor bazı kişiler zararlı diyor whey protein tozları için söylüyorum bunu

• Zararı var ama sen ne bileceksin onu.

Doğal yollarla alırsan vitamini daha iyi olur yani tavuk, yumurta beyazı filan.

Vitamin tozları biraz kimyasala kaçıyor.
    Böbrekler için zararlı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok zararlı
  •  protein tozu yararlı mı zararlı mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet6666

Zararı var ama sen ne bileceksin onu.

Vitamin tozu ne la
  • Cja kullanıcısına yanıt
    Protein tozu , besin desteğidir.Mesela 150 gr protein alman gerekiyor ama 120-130 alıyorsun o zaman protein tozu kullanırsın ve kas geliştirmek için gereken 150 gr günlük protein ihtiyacını karşılamış olursun.Spor yapmıyorsanız kullanmamanız gerekir.Çünkü belirtildiği gibi besin desteğidir , ana öğün yerine kullanılmamalıdır.Zararı benim bildiğim kadarıyla yok.Sadece fazla protein alındığında böbrekler için biraz daha su tüketilmelidir.Zaten sağlıklı bir hayat için günde 1.5-2 litre su tüketilmeli.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet6666

Zararı var ama sen ne bileceksin onu.

Vitamin tozu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    hocam spor yapıyorum günlük protein ihtiyacımı besinlerden karşılayamıyorum o yüzden zararı yoksa alıp kullanmayı düşünüyorum.besinlerden protein ihtiyacını karşılamak gerçekten çok zor bir şekilde karşılasan bile formda kalmam gerektiği için çok fazla karbonhidrat yağ falan alırım bu şekilde vücuda
  • Bence 100 kilo bi adam değilsen rahatlıkla karşılayabilirsin o kadar çok protein kaynağı var ki dünyada (araştırırsan görürsün zaten nelerde var bitkisel hayvansal olayına takılma bitkisel protein çöp değil onu bil sürekli et yeme yani) ek protein takvisyesine gerek yok ha sporcusundur performans arttırmak için mecburen kullanırsın ağır çalışıyosundur kreatin kullanırsın kasların çabuk yenilensin diye ama whey protein tozu bence gereksiz

Sana tavsiyem kilonun 1.5 katı 2 katı arası almaya çalış proteini 1.5 katı yeterli olur bence onuda karşılayabiliceğini düşünüyorum kas geliştirmek için öyle kilonun 2 3 katı falan protein almana gerek yok :)

• Cok zararli kanser yapiyor gozunu seveyim kullanma kendine yazik etme kullanma lutfen

• hocam 100 gram falan yeterli benim için ama onu bile karşılayamıyorum yediklerimle 30-40 gram eksik alsam bi sıkıntı olur mu ? kollarım çok yorgun oluyor acıyor gibi protei eksikliğinden olabilir mi ?

hocam bazı doktorlar kilo alamayan insanalra bile öneriyorlar . ne gibi zaarı var peynir altı tozundan üretiliyor diye biliyorum.
    Alabilirsin tabiki bi sıkıntı olucağını sanmam bünyeden bünyeye değişik yan etkilerde yapabilir başta çevremden duyduğum kadarıyla sivilceleri falan artmış dozunda kullanırsanız bi sıkıntı olmaz su alımını arttırırsanız iyi olur fakat almanız gereken miktar karşılanmayacak gibi değil benim gibi okuyorsanız yanınızda sandviç hazırlayabilirsiniz kuruyemiş götürebilirsiniz çalışıyorsanız dahada rahat yanınızda yemek götürmek size kalmış tabiki
  • berkozino kullanıcısına yanıt
    okuyorum hocam.sandviç den falan ne kadar protein alabilirim .daha çok şişmanlamama sebep verir gibi geliyor
  • sene 2015. bir daha yazıyorum. mal gibi 5 ölçek protein tozu içerseniz karaciğer yağlanmasından sarılık olmuş gibi aval aval gezersiniz iflas eder karaciğeriniz. fakat günde 2.5 litre süt için yine aynı şey olur. o zaman neymiş sütte protein tozu kadar zararlıymış ve yararlıymış, tamamen sizin zeka seviyenizle orantılı. wheyin ölçeği kişiye göre 1-1.5 ölçek arasıdır yani 25-40 gr... kalp krizi geçirip ölen vücut geliştirme hobili kardeşlerim allah rahmet eylesin fakat nasıl siz annelerinizden birçok şey gizliyorsanız gibi bu çocuklarda gizlemiş uyuşturucu batağına düştüklerinden bahsetmemiş steroid aldıklarından bahsetmemiş anneleri ne biliyor ay benim oğlum protein tozu kullandı. ya acınız çok büyük gerçekten allah sabır versin ama olan bize oluyor sizin cehaletiniz yüzünden benim annemi evhamlandırmaya hakkınız yok. oğlunuzu dahi iyi tanısaydınız gibi gaddar bir cümle de kurmak istemiyorum maalesef beni de darladılar kusuruma bakmayın.

Kepek ekmeğinin arasına 100 gr tavuk göğüsünü pişirip arasına koyup yiyebilirsin 100 gr tavuk göğsünde 30 gr falan protein var

Kilo alcağını sanmam orda bi ekmeğin kalorisi var diyebiliriz o da pek bi şey değil kilo alcam diyede sağlıklı yağlardan uzak durmamazlık yapma kuruyemiş falanda yiyebilirsin badem ceviz fıstık gibi hem protein hemde yağ deposu sağlıklı yağ olduğu için sıkıntı yapmaz :)

• Öyle su gibi her öğün icersen zararı olur,böbrekleri alırsın eline.Antrenman sonrası yeterli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Romen Diyojen kullanıcısına yanıt
    Hocam anlamadım yani günde 30 gram falan protein ihtiyacımı karşılayacak kadar whey protein tozu kullansam sıkıntı olur mu olmaz mı?.spor da en önemli işey beslenme diyorlar o yüzden böyle düşünüyorum yoksa ekstra bişeyler almaya karşıyım
  • 4-5 senedir bu sporun icerisindeyim. Gecen hafta optimum gold whey aldim. İlk supplementim oluyor kendisi. Kullanmaya baslayali bir hafta oluyor. Spor gunleri antrenmandan sonra, off gunlerimde de sabah kahvaltida yulafla beraber olarak her gun 1 olcek tuketiyorum. Henuz zararini gormek icin erken fakat yararini soyleyecek olursam. Antrenmandan sonraki gun calistigim bolgelerdeki kas agrilari tamamen yok oldu. Su an icin gayet memnunum

• Aratorn Oglu Aragorn kullanıcısına yanıt
    hocma ozaman benim başlamam için erkenmi daha benimde kas ağrıları oluyor bende bunun protein yetersizliğindne olduğunu düşünüyorum sizce proteini yetersiz alsam bile whey protein tozna gerek varmı yokmu
  • hay tozun altında kalasınız.git ton balığı al.30 gr protein var kutusunda.farklı bişey deneme n,iyeitnde değilseniz,ince ama yağsız bir vücut mesela, aman toz içeyim gelişeem havalarına girmeyin.paranıa yazık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.