Şimdi Ara

Protein tozumdan yüzlerce kurt çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biraz önce spor yapmak için hazırlanıyordum , elime protein tozunu koyup içtiğim bir suluk tarzı kutum vardı onu aldım içini yıkayacaktım ( akşamdan az bir şey protein tozu kalmıştı içinde ) bir açtım ne göreyim? Yüzlerce kurtçuk. Tiksindim ve camdan fırlattım. Bunlar midemde de kurt olur mu?
    edit. olay daha taze arkadaşlar 2-3 dakika oldu. Keşke ss alsaydım attım camdan tiksinip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boğaziçi Matematik -- 19 Haziran 2016; 13:52:44 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Protein Tozundan Kurt Çıktığı İddiası

Protein tozunun kurttan yapıldığı iddiası yaygın bir yanılgıdır. Protein tozu, genellikle soya, peynir altı suyu, yumurta veya bezelye gibi bitkisel veya hayvansal kaynaklardan elde edilir. Kurtlar, protein tozu üretiminde kullanılmaz.

Protein Tozu Yapım Süreci

Protein tozu üretim süreci, kullanılan kaynaklara bağlı olarak değişebilir. Ancak genel olarak şu adımları içerir:

• Kaynak Seçimi: Soya fasulyesi, süt veya yumurta gibi protein kaynağı seçilir.
    • İşleme: Kaynak, proteinleri çıkarmak için işlenir. Bu, öğütme, presleme veya fermentasyon gibi yöntemleri içerebilir.
    • Kurutma: Ekstrakte edilen proteinler, toz haline getirilmeden önce kurutulur.
    • Lezzet Verme: İsteğe bağlı olarak, protein tozuna tatlandırıcılar veya aromalar eklenebilir.

Kurttan Protein Tozu Yapılmaz

Protein tozu üretim süreci, kurtların kullanımını gerektirmez. Kurtlar, genellikle etobur hayvanlardır ve protein tozu üretiminde kullanılan bitkisel veya hayvansal kaynaklara sahip değildirler. Dolayısıyla, protein tozundan kurt çıktığı iddiası yanlış bir bilgidir.

Yanlış Bilgilerin Tehlikesi

Protein tozu hakkında yanlış bilgilerin yayılması, kafa karışıklığına ve yanlış kararlara yol açabilir. Doğru bilgi edinmek için güvenilir kaynaklara başvurmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ekstra protein işte daha ne istiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vitamin onlar vitamin.

• Ne güzel işte kurtlar da protein deposu niye attinki

• beyler olayın şakası yok lütfen
  • Proteinler yerinde duramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Software Maker

beyler olayın şakası yok lütfen

onun proteini o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dışarıda bir gün bekleyince kurt oluyorsa sen şimdiye kurt adam olmuşsundur.

• Cansizdan canliya gecisi kesfetmis olabilirsin tubitaki ara hemen

• Vitamin onlar niye attın ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 19 Haziran 2016; 14:02:06 >
  • Açık kalırsa yani dış ortamın havasını alırsa zaten protein kurtlaşır. Mesela balık yemini açık bırak kurtlanmaya başlar
  • En kalitelisini almışsın. Proteinin ana kaynağı böcekler.
  • Malesef düzenli olarak protein ilavesi kullanan kişilerin sindirim sisteminde kurtlara rastlanıyor.

Bknz.:
    https://en.wikipedia.org/wiki/Helminthiasis#/media/File:Ascaris_infection-_Difficult_intestinal_anastamosis_-_joining_up_of_two_ends-_clearly_if_we_cut_out_a_section_of_bowel_we%27re_left_with_two_ends_that_need_to_be_joined_up_(South_Africa)_(15806559973).jpg

Eğer etkileneceğinizi düşünüyorsanız attığım linklere bakmayın. Youtube'da ki ameliyat videolarıdır.
    https://www.youtube.com/watch?v=9I-nSHDms44

• ülkü ocaklarına git

• Adam ciddi birşey sormuş civittiniz hemen

• Proteinden canli mi olustu simdi. Evrimin ispatini bulmus olabilirisin.

• marka ver
  • Marka?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.