Şimdi Ara

PROTEİN TOZUNA DOĞAL ALTERNATİF TAZELEN WHEY PROTEİN İÇECEĞİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
3
Favori
23.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ürünü ilk duyurluduğu zaman Bayrampaşa'da ki Kaanlar'dan gidip almıştım. O zaman ayran kutusu şeklindeydi ambalajı değişecegini söylemişlerdi değişmiş. 6 lı koli halinde 2 paket almıştım 60 liraya. Satış görevlisi piyasaya tam giriş yapılmadığı için fiyatın böyle olduğunu ve sonrasında fiyatın düşeceğini söylemişti. Şimdi baktım fiyatlar artmış
  • Ürün nasıl arkadaşlar? Haftada 3 ayda 12 gün spora giden birisi için gayet ideal bir fiyatı var bence.Sonuçta aylık 70, 2 aylık 140a geliyor bu fiyata protein tozu kalmadı.Nerelerden temin edebiliriz o site dışında BİM falan yazılmış ama görmedim hiç.
  • Yağ şeker oranı yüksek olmasa düşünce güzel aslında.
  • Şeker oranı ve fiyatı yüksek. Bu ürünün bu şartlarda çok satış yapabileceğini sanmıyorum. Dünyaca ünlü protein tozlarında şeker neredeyse sıfırdır ve servis başına düşen fiyat da çok daha uygun. Neden maceraya atılsın ki insanlar?
  • saçmasapan bir ürün, whey protein alıyım derken dünyanın yağını al.
    Tamamen katkısız diyorlar bir de raf ömrünü uzatmak için iki ayrı katkı maddesi kullanılmış,
    E202, E330 nasıl tamamen katkısız oluyor firma yetkisili?

para için bu kadar küçülmeyin ya hu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnginAKB E kullanıcısına yanıt
    emsay kullanıcısına yanıt
    3g yağ almak bu kadar eleştirilecke bir durum mu.kaldıki protein tozları çalkalama ile mi üreiliyor?

www.food-info.net
    Food-Info.net: E numaralar > E330 Sitrik asit
    http://www.food-info.net/tr/e/e330.htm
    Sitrik asit, vücut hücrelerinin normal bir bileşiğidir ve yan etkisi olmadan vücutta parçalanabilir ve kullanılabilir.

www.food-info.net
    Food-Info.net: E numaralar > E202: Potasyum sorbat / Sorbik asit potasyum tuzu
    http://www.food-info.net/tr/e/e202.htm
    Kulllanılan konsantrasyonlarda yan etkileri yoktur.

@emsay bu arada ben 6lı paket alsam oda sıcaklığında saklamam doğru olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montevo -- 16 Ekim 2015; 9:31:50 >

• Konuyu görünce yazma gereği hissettim . Yaklaşık 1-2 ay önce Metro Gross Markette gördüm denemek için 1 adet Kakaolusundan aldım .Üzerinde çalkalayınız felan mı yazıyordu tam hatırlamıyorum ancak içmeden önce baya bir çalkaladım . Beklediğim tadı alamadım maalesef. Kakao tadı yoktu bana göre. Neyse içtim bitirdim şişenin dibine baktım baya bir tortu kalmış . O kadar çalkalamama rağmen şaşırdım açıkçası. Kısacası bir daha alır mıyım ? HAYIR .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HainKost0k -- 16 Ekim 2015; 11:18:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

3g yağ almak bu kadar eleştirilecke bir durum mu.kaldıki protein tozları çalkalama ile mi üreiliyor?

http://www.food-info.net/tr/e/e330.htm Sitrik asit, vücut hücrelerinin normal bir bileşiğidir ve yan etkisi olmadan vücutta parçalanabilir ve kullanılabilir.

http://www.food-info.net/tr/e/e202.htm Kulllanılan konsantrasyonlarda yan etkileri yoktur.

@emsay bu arada ben 6lı paket alsam oda sıcaklığında saklamam doğru olur mu?

E330 nispeten olabilir ama e202 pek o kadar masum değil.

Ayrıca 4.8 gr yağ var, 1.8 i doymuş yağ.12 gr şeker var. 300 ML içeçeksin aldığın protein 30 gr.
    Porsiyonu 6 TL, whey tozu shaker ile hazırlama zahmetini alması dışında hiçbir Avantajı yok kardeşim.

Whey tozlarını incelersen içerik olarak çok daha verimliler.

Keşke f/p olarak mantıklı bir ürün olsa da biz de kasa kasa alıp kullansak ama değil bana göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tokat'ta marketlerde bulabilirmiyim acaba? illa nettenmi sipariş vermek lazım. ürünün satıldığı marketleri yazarsanız daha ii olur. benim işimi göreceğe benziyor denemek lazım

• Arkadaşlar yorumlarınızın çoğu pahalılıktan falan şikayet şeker ve yağ oranı fazla denmiş. Öncelikle firmanın verdiği verileri doğru olarak kabul edersek firmanın tek hatası var oda bu ürüne shake falan deseydi hiçbiriniz itiraz etmezdiniz sanırım. Bu ürüne benzer ürünlerin fiyatlarına bir bakın hangisi 10 TL nin altında ha bu yerli daha ucuz olmalıydı derseniz bende isterim o ayrı mesele. Multipowerin. weiderin, muscepharmın buna benzer ürünleri var bakın bakalım fiyatları ne durumda ve hangisinin şekeri yağı sıfır :) ha birde bu firmaların hangisi amino asit profili vermiş. Bir sürü yorum yapan tozla aynı kefeye koymuş ürünü, bu toz değil bi kere. Hiç bilmediğim bir firmanın avukatlığını yapıyormuşum gibi oldu belki ama inanın ürünü dahi kullanmadım sadece dikkatimi çekti. Adam kalkmış on whey diyo dünya markasıymış :) hadi multipower , weider olsa anlıcamda . Yerli ürün daha ucuza olsun dersen o ayrı. Birde dediğim gibi umarım içerikler doğrudur eğer doğru ise bu ürün süper bir ürün (çok iyi dediğiniz bir sürü toz wheyin servis başı amino asit oranlarıyla karşılaştırın. Bunun servis başına bcaa'sı 6,57, en kalite izolelerde ancak bu kadar) bir sürü kıytırık tozdan çok daha iyi.

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt
    Protein tozu da dediğiniz gibi peynir altı suyundan yapılıyor, bizim bahsettiğimiz tazelenwhey protein içeceği de yine peynir altı suyundan üretiliyor. Farkları şu protein içeceği üretiminde 2 tane proses adımı yoktur protein tozuna göre. Yani tazelen whey protein içeceğini alır, tekrar konsantre eder ve yüksek sıcaklıkta toz haline getirirseniz, protein tozunu elde etmiş olursunuz. Farklı tazelen whey protein içeceğinin 80 dereceden daha yüksek bir sıcaklık görmemesidir. Protein tozu ise 140 dereceleri görmektedir.
  • Dediğiniz gibi değil ne yazık ki sadece şunu paylaşayım sizinle özel bir bilgi olacak ama samimiyetimize inanın diye söylüyorum. 500 kg ürün elde etmek için yaklaşık 700 tl lik yıkama maliyeti ortaya çıkıyor. Hesaplar mısınız, sadece yıkamanın kg başına maliyeti nasıl oluyor? ve protein içeceği elde edilmesi için yaklaşık 3 milyon tl lik yatırım yapıldı Türkiyede ve Türkiye'de bu sistem sadece Kaanlar da var. Ne yazık ki operasyon maliyetleri gerçekten de yüksek.
  • Lights.Out kullanıcısına yanıt
    Gerçekten aynen dediğiniz gibi Ürün Argesinde ve keşfedilmesinde görev almış Osman Beyin dediği gibi 3 milyon tl lik bir yatırım söz konusu ve destekle alınmamış, destek alınabilirdi ancak işletme Kobi olmadığı büyük işletme olduğu için çoğu destekten faydalanamıyor
  • dartanyan1905 D kullanıcısına yanıt
    10 kuruşluk ayranı 50 kuruşa satınca makina maliyetini işin içerisinde sokmaya gerek kalmıyor. Ayranın maliyeti sütten "çok daha" ucuzken türkiye de sütten daha pahalıya satılıyor. Ancak herkes aynı yüksek fiyattan sattığı için kimsenin ilgisini çekmiyor. Yoğurt ve ayran satışı yüksek olan firmalar süt sektöründe en karlı işi yapanlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gohardorgohome

senin mantığındaki işletme ortada işte tazelen markası hardline türkiyede en fazla supplement satan kaliteli marka ona da dandik dedin zaten kaliteni belli ettin ! batık firmaların mantığı seninki.belki tazelen markası biraz kara geçerse kendisine bir internet sitesi felan açar

Tazelen firmasının online çözüm ortağıwww.yesilsepetim.com dur
  • Storm_Wind kullanıcısına yanıt
    şeker oran hesabına laktoz da katılmış, bazı firmalar laktozu hesaba katmadan eklenen şekeri hesaplamaktadırlar. Böylece şeker değeri az çıkmaktadır. Bilginize
  • EnginAKB E kullanıcısına yanıt
    Dışardan katılan eklentiler katkı maddesi olarak değerlendirilebilmektedir. Bu zararlı olduğu anlamına gelmemektedir. Doğal yolla elde edilen katkı maddeleri de vardır. Bilginize
  • montevo kullanıcısına yanıt
    Hayır montevo oda sıcaklığında saklamamalısın, tazelen whey protein içeceği içeisinde canlı ve yararlı bakteriler vardır. Oda sıcaklığında sayısı agresif şekilde artarak zararlı boyuta ulaşıp, ürünü bozabilir.
  • Merhaba arkadaşlar Yesilsepetim.com isim ve altyapı değişimine gitmiştir. Artık konuda adı geçen tazelen ürünleri Doğaldangelsin.com üzerinden satışı yapılacaktır. doğal ürünler bundan sonrawww.dogaldangelsin.com üzerinden satışa sunulacaktır. Bilginize sunarım.

• emsay kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu ürünü ne zaman içmeliyiz ve her gün içmek bir sorun yaratır mı ? Muzlusunu denedim güzeldi spordan önce, sonra veya spor sırasında farkediyor mu ? fitness a başlayalı kısa bir süre oldu detaylı bilgim yok.

Protein tozu vs. çok güven vermiyor bana bu doğal dendiğinden dolayı bu ürünü düşünüyorum fakat ne derece doğaldır oda bir soru işareti. Ayrıca 6.5 tl gerçekten fiyatı biraz yüksek. Bide size neden böyle ters cevaplar vermişler anlamadım forum iyice kim kime laf sokarsaya döndü. Onlarca mesaj arasında merak ettiğim soruların cevabı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeaLeusy -- 22 Mayıs 2017; 1:31:52 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.