Şimdi Ara

PROTEİN TOZUNA DOĞAL ALTERNATİF TAZELEN WHEY PROTEİN İÇECEĞİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
3
Favori
23.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizlere destek çıktığınız için teşekkür ederiz. Dediğiniz gibi ürünümüz 140 derecede yüksek ısısal işleme tabi tutularak toz haline getirilmiş bir ürün değildir. Tamamen doğal olarak peynir altı suyundan elde edilir ve pastörize süt gibi pastörizasyon işlemine tabi tutulur.

Fiyatla ilgili tüketim artınca fiyatlarda iyileşme yapılacaktır ayrıca Bim de benzer bir ürün sergileyeceğiz ama maliyetler yüksek olduğu için o da 5 tl den aşağıya satılmayacaktır.

Sizler en iyisi bu ürünü deneyin ve devamlı sipariş veren müşterilerimiz arasına katılın, ayrıca Donanim Haber takipçilerine özel olan indirimizden de yararlanın. Siparişin son aşamasındaki "hediye çeki kullan" kısmına "donanimhaber" yazarak tüm bedellerden %10 indirim kazanın.

Tıklayınhttp://yesilsepetim.com/tazelen-whey-protein-icecegi-light-peynir-protein-takviyesi-sporcu-gidalari

• Arkadaş bu türkler kadar akıllısı yok whey üretirler giderler optimumla aynı fiyata satarlar bir üretici eksik birşey üretir onu gelir porsiyonu 5,83 Tl'ye gelicek şekilde satar.Yok biz haketmiyoruz gerçekten hiç birşeyi 30 gr protein alabilmek için 5 lira verecek kaç kişi vardır sizce kaanlar firması.Bir kanayan yaraya merhem olun be bıktırdı artık insanların bu para hırsı.
  • İçeriğine baktım da bu fiyata bu şeker oranıyla satış yapmanız imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm_Wind

İçeriğine baktım da bu fiyata bu şeker oranıyla satış yapmanız imkansız.

sütten gelen şeker yani laktoz
  • Mcuk kullanıcısına yanıt
    Sayın Mcuk, pH değeri 6,50 civarında olan ve 20 günde bozulan ve tamamen canlı mikroorganizmaların bulunduğu bir ürün sunuyoruz. Gerçek peynir altı suyundan üretilen bir ürün sizlere sunuyoruz. Spor sonrasında vücut pH değerinin sağlıklı bir değere ulaşması için pH değeri yüksek olmalı, ancak bizler bunu düşünmeden direk raf ömrü artsın diye ürünün pH değerini düşerebilirdik, ancak sağlığınız için bunu yapmamız gerekirdi.

protein tozu gibi direk düşük pH verebilirdik, ancak sağlığınızı düşündük, sadece parayı düşünmedik! Mühendislerimizle Türklere yakışır bir ürün üretmek için uzun uzun Arge çalışmaları yaptık. doğal whey protein olması için çalıştık, yüksek sıcaklıklar verip içindeki mineral ve vitamin yapısını bozmadık. Sadece filtrasyon yaptık. Bu şekilde yapabilmek adına milyon dolarlık tesis kurduk, Türkiye'de tek olan bir tesis kurduk. Aslında dediğiniz gibi yüzlerce firmadaki olduğu gibi kurutma kulesini kurup sağlığınızı düşünmemeliydik, böyle mi yapmalıydık?

Bu kadar üzerimize gelinmesi fazla olduğu kanaatindeyiz, el insaf! Şu anda Ayda 10.000 adet civarında satıyoruz, Allah' a şükürler olsun her geçen günde artıyor, emeğimize hakkını veren insanlar var. Düşünceniz bu olmasa da yorum yazma inceliği gösterdiğiniz için teşekkür ederiz. Yesilsepetim.com

• Storm_Wind kullanıcısına yanıt
    Depresif_adam ın paylaştığı gibi, tazelen whey protein İçeceğimizde ilave şeker bulunmamaktadır. Üründe bulunan karbonhidrat laktoz (süt şekeri) kaynaklıdır.

Ayrıca özel olarak bu laktoz parçalanmaktadır, böylece gaz, sancı ve bağırsak rahatsızlıkları çekmeyeceksiniz. Ancak parçalasak da parçalanmış hali olan glikoz ve galaktoz olarak kalsa da, karbonhidrat olarak gözükecektir. Günlük enerji ihtiyacınızda kullanılanacak "şeker değil" karbonhidrat olarak kullanabilirsiniz.

www.yesilsepetim.com

• @depresif_adam

Açıklamalar için teşekkürler. Ancak yine de fiyatın çok çok fazla olduğunu düşünüyorum. Bu ürünü ancak evdeki ebeveyni protein tozuna karşı ve bu sporu da en fazla 2 ay yapıp bırakacak kişilerin alabileceğini düşünüyorum.
  • Bugün bu tip içecekler bsn nin var mesela 10 liradan aşağı değil. Ha fiyat daha iyi olabilirdi o başka. Yanlız içinde fazlaca E leren var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emsay kullanıcısına yanıt
    Hocam ben her zaman capacity avm nin karşısındaki besin marketten aliyorum. Orada tanesi 6 tl ki galiba ana bayi orası. Fakat spor salonu 5 bucuk tl ye satiyor biraz indirime girmeniz gerek.
  • galiba amatörlerden başka kimse bu şekilde protein tozu suyu vs kullanmıyor..

türk yarışmacı arkadaşlarım var hatta tvgfbf de birçok tanıdık var

genelde ham besin temin ediliyor tavuktu balıktı etti lor peyniridi vs vs
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    Cihan Bey üzerine basarak söylüyoruz tazelen whey protein içeceğimiz kesinlikle protein tozuNDAN ELDE EDİLMEMEKTEDİR.

Ürünümüz peynir altı suyunun konsantre edilmesinden sonra özel ve Türkiye'de başka hiçbir firmada olmayan bir ekipmanla süt kıvamına getirilmesinden oluşmaktadır. Tamamen doğal ve fiziksel bir uygulamadır ve tamamen doğal kaynaklı bir üründür.

PROTEİN TOZUNA DOĞAL ALTERNATİF TAZELEN WHEY PROTEİN İÇECEĞİ

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

galiba amatörlerden başka kimse bu şekilde protein tozu suyu vs kullanmıyor..

Oooo Amerika yı yeniden keşfeden cihan da buradaymış. Biz zaten Serdar Aktolga Hardline içerek o hale geldi sanıyorduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lights.Out

quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

galiba amatörlerden başka kimse bu şekilde protein tozu suyu vs kullanmıyor..

Oooo Amerika yı yeniden keşfeden cihan da buradaymış. Biz zaten Serdar Aktolga Hardline içerek o hale geldi sanıyorduk.

Bürütüs de buradaymış alırım bir dal

Sen sus git sporunu yap

Protein tozu'da peynir altı suyundan yapılıyor.
    bu ürünün size maliyeti 1 lira felandır en fazla ambalajlama felan dahil yaklaşık 6 katına satıyorsun ama alan kişi sayısı ortalama türkiyede 100 kişi diyelim sen bunun kar oranını gel çek 2 katına 2 tl ye sat ne olur bilioyor musun ? bunu türkiyede 10.000 kişi kullanır senin genel kar aranın bu sefer eskiye göre 200 kat artar sürümden kazanırsın küçük düşünen firmalar her zaman yokolur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 13 Mayıs 2015; 14:58:20 >
  • Maliyeti bir lira zaten de onu yapan makinenin maliyeti ne kadar biliyor musun? Devlette tanıdığın varsa söyle desteklesinler, helal sertifikası almışlar o kadar.

@ emsaycim hakikaten siz neden hibeye falan basvurmadiniz? Dandik hardline bile tubitak dan destek alıyor. Siz de arayip bulun.

• Lights.Out kullanıcısına yanıt
    bana ne makinadan ,makinanın parasını benden mi çıkaracak ? dönerci açıyor adam döner tezgahı aldım ben diye 3liralık döneri 7 liraya mı satıyor , ayranı 50 kuruşa alıyorsun makina parasını ekleyip mi satıyorlar sana :D ulan güldürdün gene basit girişimci.ayrıca hardline a dandik demiş yazık ya böyle adamlar laf olsun diye konuşuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 13 Mayıs 2015; 17:26:19 >
  • aynen sütaş ben yeni makina aldım desin 50 kuruşluk ayranı 3 liraya satsın bakalım tazelen gibi hiç satamaz
  • Finans öğrenip gelirsen memnun olurum. Akıllara ziyan düz mantığınla üste çıkmaya da çalışma komik görünüyorsun.

• Lights.Out kullanıcısına yanıt
    senin mantığındaki işletme ortada işte tazelen markası hardline türkiyede en fazla supplement satan kaliteli marka ona da dandik dedin zaten kaliteni belli ettin ! batık firmaların mantığı seninki.belki tazelen markası biraz kara geçerse kendisine bir internet sitesi felan açar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 13 Mayıs 2015; 17:42:34 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.