Şimdi Ara

Protein Ürünleri Dükkanı Açmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kafamda bu plan var tutarmı sizce ne kadar yatırım gereklidir minumum acmak için neler yapmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem1907 -- 7 Ocak 2014; 19:03:18 >

• Bütün sırrı bozdun ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük şehirlerde diğer satıcılara göre ucuz satarsan neden olmasın
  • melihcskn M kullanıcısına yanıt
    istanbuldanım şehir olarak toptana mesela 5 tlye aldım malı 20 tlye satmam kira giderini falan koyarım 10 tlye satarım veya minimum kar düzeyinde sürümden kazanırım aynı zamanda bu foruma n11 gitdi gidiyor sahibinden ve kendi internet sitesini acmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

istanbuldanım şehir olarak toptana mesela 5 tlye aldım malı 20 tlye satmam kira giderini falan koyarım 10 tlye satarım veya minimum kar düzeyinde sürümden kazanırım aynı zamanda bu foruma n11 gitdi gidiyor sahibinden ve kendi internet sitesini acmayı düşünüyorum

Açıkca söylemek gerekirse internet hem ucuz hemde uğraşsız olduğu için gördüğüm kadarıyla internetten alıyorlar(salondan alanlar da var).Çoğu salonda bu supplementleri sattıklarını düşünürsek bilinçsiz bir çok insan varsayıyorum 150 160 a internetten alabilirken 165 e uğraşmadan ordan alıyor.Çok büyük farklar yaratman lazım iyi düşün derim.
  • Protein malzemesi mi?

Neyse,zor iş hocam o kadar paran varsa başka işe gir.
  • Daha açacağın işten bir habersin hiç girme yazık parana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Waffle dükkanı için öneriler?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aman sen satma.
  • a4technic kullanıcısına yanıt
    konuyu malzeme olarak acmamın sebebi maksat başlık olsun diye acmaktı ürün yada malzeme farkı yok askerden sonra düşünüyorum bu tür işleri şu anda değil
  • Ben protein tozlarına güvenmiyorum kendin protein tozu yap alayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Ben protein tozlarına güvenmiyorum kendin protein tozu yap alayım.

kendim kulandim bi sorun olmadi :)

• quote:

quote:

Kısa sürede sigarada etki etmiyor.Uzun süre zarfında zarar vermesinden korkuyorum.Proteinde sıkıntı yok ama şuan yediğimiz her şeyde katkı maddesi olduğu düşünülürse onda da vardır bir şeyler.Kendimce spordan sonra et yiyerek protein ihtiyacımı karşılamaya çalışıyorum.Zaten genelde hergün et yediğim için protein tozuna gerek kalmıyor.Ama spor yapıp düzgün beslenemeyenlere protein tozu şart.

• quote:

quote:

quote:

Kısa sürede sigarada etki etmiyor.Uzun süre zarfında zarar vermesinden korkuyorum.Proteinde sıkıntı yok ama şuan yediğimiz her şeyde katkı maddesi olduğu düşünülürse onda da vardır bir şeyler.Kendimce spordan sonra et yiyerek protein ihtiyacımı karşılamaya çalışıyorum.Zaten genelde hergün et yediğim için protein tozuna gerek kalmıyor.Ama spor yapıp düzgün beslenemeyenlere protein tozu şart.

benim surekli et yeme firsatim olmuyor dolayisi ile bu tarz yontemlere gidiyoz mecburen :)

• varmı baska fikri olan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.