Şimdi Ara

Kuru kahve dükkanı açmak mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilen bilir biz yıllardır cafe işi yapıyoruz.

fakat cafe işleri zorlaştı hem rekabet yüksek hem cirolar azalıyor günden güne.

ben işi basitleştirmek istiyorum sizce cafe yerine kuru kahve dükkanı açsak nasıl olur?

espresso makinesi falan olmayacak masrafı az. ufak bir dekorasyon işlek bir caddede. chemex v60 vs gibi elde yapma yöntemleriyle müşteriler isterse kahve demlenecek 1 veya 2 personel yeter diye düşünüyorum. belkide 1 2 masa sandalye.

peki en önemli nokta şu ki markalaşırsak kahve dükkanı üzerinden bayilik almak isteyen olur mu?

veya kendi markalarınıda kurabiliz bu işide yaptık yıllarca cafe üzerinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 17 Kasım 2023; 12:52:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzellik salonu aç . İyi para varmış diyorlar

• Moueson kullanıcısına yanıt

alanımız değil hocam

• 4F3 kullanıcısına yanıt

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam açıkçası fahiş fiyatları kahveciler yerine sizi tercih etmeleri olası işin içindesiniz benden daha iyi biliyorsunuzdur sosyal medyaya pazarlaması iyi olursa bizim milletimiz biraz salaktır story atmak için alışveriş yapar…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4F3 kullanıcısına yanıt
    Dostum benimde aklımda var ama zamanım yok, otoyolda kahve karavanı görüyorum çok hoş gözüküyor. Hem de istediğin yerde duruyorsun. İzin gibi problemlerini bilmiyorum ama bende 3-5 demleme ekipmanı koyup satış yapmak istiyorum ama zamanım yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Markalaşmak kolay değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Waffle dükkanı için öneriler?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • crux07 kullanıcısına yanıt

Kahve dünyasından frençayzın alınırsa sırtınız yere gelmez

• kahveyi yasaklat sonra tekel ol tek sen sat

ya da bağımlı edici bir sektöre el at. böylece sakalını her zaman alırsın.

• Zamanında benim de aklıma giren bir fikirdi. Kahve sever birisi olarak dışarıda kahve içmek git gide pahalı bir hale gelmeye başladı. Evimde kahve öğütücüm var, v60ım var tertemiz yapıyorum kahvemi. Kahvelerimi çekirdek olarak sanalbaharat üzerinden alıyorum. En kötü kahveleri 82 skor üstü, 90 üstü skor kahvelere kadar var ve 250 gram fiyatını 60-100 tl arası gibi çok uygun fiyatlara bulabiliyorsunuz. Bu şekilde adamlar kendilerine has bir müşteri kitlesi topladılar. Tabi ki kavurum profilleri çok iyi, yeri geliyor kahveyi gidip yerinden alıyorlar. Bu alanlarda iyileştirebilirseniz kendinizi kesinlikle iş yapacaktır bence. Aksesuar olarak da v60, filtre, kettle dripper gibi şeyleri de satış portföyüne ekleyebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.