Şimdi Ara

Proterhm Kombi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Benim kombi Proterhm 24 lynx.BU kombi f12 hatası verince servis anakart değişimi yaptı.Sonra yeni kartda şu hata veriyor.Sıcak su vanasının 42 ye getirdiğimiz zaman gösterge 49’a geldiğinde gazı kesiyor gaz işareti sönüyor ve sıcaklık tekrar 43-44 ‘e geldiği zaman tekrar başlıyor suyu ısıtmaya ve bu böyle devam ediyor. Bunu servisteki biri geldi ve parametre ayarları ile düzeltti. 2 ay sonra f4 hatası verince yine servis kartı değiştirdi bu sefer gelen kişi farklı idi. Ve en son kartta yine aynı şekilde dereceyi 42 ‘ye alıyorum 49’u görünce ateşleme kesiliyor ve düşünce derece yine ateşleme başlıyor.45 e alırsa bu sefer 52 de yapıyor.Yani 7 derece fazlasında.Servisi çağırdım normal su debisinden dedi. Duş başlığını değiştirin dedi. Ben daha önceki arkadaş parametre ayarı yaptı düzeldi dedim ama dinleyen yok.Gittiler yani.Ben sizin bilginize dayanarak şu parametre ayarları ile bunu yapabilirim diye düşünüyorum.Nasıl yapılacağını lütfen cevaplar mısınız.Bu arada gaz vanasini kisinca yukarıda bahsettiğim şeyi yapmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buderus kombi
    4 yıl önce açıldı
    Kombi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.