Şimdi Ara

Proteus 7 Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İsisteki çizimi nasıl arese aktarırım nette bulamadım kullandıgım surum 7 profes. yardımlarınızı beklıyorum sımdıeden tesekkurler

• Bu durumdan bende muzdaripim. Bir yol gösteren çıksa çok güzel olur. Proteus a tam olarak hakim değilim ve bitirme tezimi tamamlamak için bu bilgiye ihtiyacım var. İsiste çizdiğim devreyi aresteki pcb ye aktarmak için yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürü bir borç bilirim.
  • acilen bılgılı arkadaslardan yardım ıstıyorum
  • bu iş çok basit değil yazıyla anlamazsınız. eğer bana masa üstünün vidyosunu kaydedebileceğim bir program söylerseniz vidyosunu çekip buraya eklerim.
  • gamecam programı var onla yapabılırsın
  • Isıs açın devrenizi çizin daha sonra ısıs'in sag üst köşesinde ARES kutusunu tıklayın buradan çizmiş oldugunuz şemayı otomotik olarak ares'e açılacak ve sol tarafta sizin devre şemanızın malzemeleri çıkacaktır ister tektek tıklayın yerşestirin isteseniz Auto ya basın otomotik olarakçizecektir auto ya basarsanız ARES kendi kafasına göre yerleştirir otomotik olarak ancak malzemelri siz yerlerini seçip çiz dediginizde kendisi çizecektir ,

kolaygelsin
  • yaptım abort skıp fln kutusu gewlıyor ne yapacagım
  • Yukarıda " butonlar " var.
    " Arama " yazıyor.
    Arama diyor ama dedim nolur ki arasam ?
    " Proteus kullanımı " yazdım , bissürü link geldi.

Az bekledim "arattım" diye döven olmadı.
    İhtimal odur ki senide dövmezler , korkma "ara" .

Mesela :

http://forum.donanimhaber.com/m_14997808/mpage_1/key_proteus%2Ckullanimi//tm.htm#15011374
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.