Bildirim
Proteus Bakır Kaplama
Rolson 62917 Bıçak Seti, 17 parça, plastik kutu : Amazon.com.tr: Oyuncak
https://www.amazon.com.tr/dp/B000WDXMZ0
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Tools power plane generator seçilerek tüm alan bakır kaplanabiliyor.
Kendim bu bakır kaplamayı GNDye bağlamayı beceremiyorum proteusta. Karta geçirdikten sonra asetat kalemiyle GNDye bağlamak zorunda kalıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam zaten böyle yapıyorum fakat tamamını kaplamıyor özellikle çok elemanın olduğu yerleri boş bırakıyor ne kadar açıklık olsada.Gnd bağlama konusuna gelirsek eğer isis ten direk aktarıyorsanız power plane menüsünde net kımını gnd=power yapmalısın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinekel -- 8 Kasım 2014; 12:56:56 > -
İsisten direkt aktarmıyorum. Doğrudan areste çizmeye başlıyorum. Ama power plane penceresinde gnd seçeneği yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam areste direkt çizersen çıkmaz zaten, onun icinde farklı bir isis dosyası açıp bi konnektore gnd bağla daha sonra arese aktar aktarırken isim olarak diğer dosyanla aynı ismi koy boylece o konnektor senin ares dosyana aktarılır sonrasında o konnektoru devrede ground gececek bir yerle birlestir ,zaten birlestirince o yol kompie gnd olur ve power plande gnd gozukur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X