Şimdi Ara

Proteus da Baskı Devre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Isis de devreyi çizdim. Baskı devresini nasıl çıkartabilirim acaba ?
    Teşekkürler

• İSİS'ten çıkmadan en üstte sağ'da ARES'i tıkla çıkan kılıf şekli sorulararına cevap ver
  • Kullandığım elemanlara uygun kılıfları bulamıyorum. Yoksa ben mi hata yapıyorum bilmiyorum. Uygun kılıf olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
    Teşekkürler
  • merhaba deicide.
    üzügünüm bunu sölemek istemezdim ama klıfı olmayan eleman sayısı bi hayli fazla. olmadğını nasıl anlayabilirim sorusuna gellince kılıflara teker teker bakmanı öneriyorum daha doğrusu bi transistör arıyorsan tran sekmesi altındaki tüm kılıflara bi bak.. bide kullandığın transistörün standart bi paketi vardır kataloğundan ona bakarsan daha rahat olabilir senin için

kolay gelsin
  • isis'te eleman getiririrken seçtiğin elemaın kılıfını da görebilirsin tabii kılıfı varsa. Kılıf görebildiğin elemanlardan seçersen, sanırım baskı devreyi daha kolay hazırlarsın.
  • Cevaplarınıuz için teşekkürler proteus güzel bi program ama biraz zor gibi en azından benim gibi yeni başlayanlar için
  • Peki herşeyiyle düzgün çalışan kılıflarıda olan bi program önerebilirmisiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Proteus devre çizme
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet. DipTrace
    Çok güzel ve pratik bir baskı devre programı...Şemayı çiziyorsun ve baskı devreye geçiyorsun. Baskı devreyi ister otomatik çiz, ister elle çiz. Ayarları çok kolay. Kütüphanesi de çok geniş. Eğer yine de eleman veya kılıf oluşturmak zorunda kalırsan, zahmetsizce oluşturabilirsin.
    Programı kullanırken windows taki alışkanlıklarını terketmek zorunda değilsin. Şahsen ben kullanıyorum ve herkese de tavsiye ediyorum. Ayrıca programın kullanımını anlatan word dosyasını türkçeye çevirdim. Buradan indirebilirsin:http://www.megaupload.com/?d=YCCJUKAJ Bu konuda bir tecrüben olmasa bile rahatlıkla öğrenebilirsin. Programı indirmek için:http://www.diptrace.com/downloads/dipfree_en.exe
    Yardıma ihtiyacın olursa bana PM atabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.