Şimdi Ara

C945 Li devre şeması (ton kontrol)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ustalar ben bir sitede bir ton kontrol devresi buldum ve yaptım çok hoşuma gitti bunun üzerine bu devreyi stereo olarak pbc sini yeniden çizdim daha onra aklıma bir fikir geldi bu devre sadece low pass (bas) ve high pass (tiz) olmak üzere yapılmıştı bende buna band pass (orta) band eklemek istedinm yaklaşık bir haftadır uğraşıyorum diyeceksiniz ki bir devre için bu kadar uğraşılırmı çünkü hiç bir bilgim yok bu konuda temel elektronik hesaplamaları förmüller felan yani bunları bilmediğim için ben ilk okul mezunu hobi olarak elektronikle uğraşan biriyim HATTA kalkıp önce pbc bile çizdim tabi başka bir devrenin pot kısmı alıp bu devreye ekleyerek fakat başka bir ustam yaptığımın yanlış oldugunu bu yüzden fonksiyonların tam olarak görev yapmadıgını belirtti sıfırdan yapman gerekir dedi bende sıfırdan yaopmaya başladım önce her bir band için bir blok kurdum internette biraz araştırma yaparak RC filitrenin nasıl olduğunu öğrendim daha sonrada yaptığım bu filitreleri ares de ac swep penceresinde simüle ederek değerlere baktım ardından da üç bloğu tek bir bloğa düşüreüp tek pot dan üç pota çıkardım anladıgım ve gördüğüm kadarıyla sonuçlar gayet başarılı geldi bana ares ustalarından rica birde sizlerin bunu kontrol edip devrenin stabil olarak çalışıp çalışmayacağı hakkında yorumlarınızı bekliyorum bu benim ilk devrem olacak kısmet olursa şimdiden herkese teşekkürler

şema 8,7 versiyon ares dosyası

şema 8,7 versiyon ares dosyası 3 ayrı blok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malicarpar1985 -- 11 Ocak 2019; 6:18:56 >

• Ustam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Topic up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.