Şimdi Ara

proteus ısıs ve ares ogretecek arkadas arıyorum cok acele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm.ben bu programı hıc bılmedıgım ıcın acıl ogrenmem lazım.cunku yarın hocaya devreyı cızıp baskı devresını cıkarmam lazım.o yuzden cok acıl bılen arkadasların yardımına ıhtıyacım var.saygılar

• http://r a p i d s h a r e.com/files/35720606/PicProje__Say__305__-_1_.pdf.html
    adresinden dökümanı indir. Şifre kısmınawww.picproje.org yaz. Ve döküman niçerisinde ilgili bölümü bul. Gerisi sana kalmış... (Aradaki boşlukları kaldırmayı unutma!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan_28 -- 7 Haziran 2007; 12:33:09 >

• yardımın ıcın cok saol.fakat bu programı yarına kadar sanmıyorum kı ben tek basıma ogrenım.bılen bırının bana yarım saat gostermesi gerekıyor.nasıl olucak bılmıyorum ama ole olması lazım.ıstanbulda olan bı arkadas olması lazım.ben her turlu onun anına gıderım .
  • Yani elimden gelse Giresun'dan İstanbul' a gelirdim ama elimden bu kadar gelir. Sen yinede dökümanı bi incele gayet basit anlatılmış. Üstelik resimli.
  • kardesım allahrazı olsun ya cok saol valla.bakım ya ben halletmeye calısıyorum.gıresunun neresındensın .benım bı arkadasımda gıresunluda gecen yaz geldım oraya derelı koyune gıttık 1 ay kaldım.bu kadar guzel olur yaa.bu yazda nasıp olursa kacıcaz bakalım .
  • bunla<urasmaktayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: 06.06.2007

kardesım allahrazı olsun ya cok saol valla.bakım ya ben halletmeye calısıyorum.gıresunun neresındensın .benım bı arkadasımda gıresunluda gecen yaz geldım oraya derelı koyune gıttık 1 ay kaldım.bu kadar guzel olur yaa.bu yazda nasıp olursa kacıcaz bakalım .

Allah (c.c) hepimizden razı olsun. Dereli bize çok yakın ben Keşap'lıyım. Gelirsen haber ver seninle bi tanışalım. Hadi kolay gelsin...
  • gelırsem kesınlıkle haber verırım.bu arada devreyı ısıs ta cızıp calıstırdım sımdıde areste baskı devresıne urasıyorum.karısık bakalım
  • yardımlarınız ıcın cok saolun cok sukur hallaettım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.