Şimdi Ara

Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
37
Favori
274.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilgi için teşekkürler hocam. Aynen ben de v-loop için dökülmesinin kolay olacağını düşünmüştüm. Ondan ucuz demek onlar. Aslında pandemi döneminde önü tül, yan ve arkalar poly almıştım yine yurt dışından. Günlük çıkar, tak yaptığım için ve bakımlar kolay olsun istediğimden ön tül kısma ek poly yaptırdım. Aslında o zaman şu australia denen kenarlar poly, ortası tül olandan alacaktım. Bulamayınca böyle yaptırmıştım. Önü biraz dökümlü ve uzun kullandığım için sorun etmedim ama yakından dikkatle bakınca belli oluyor tabi.

0.08 ya da 0.1'lik poly de düğümlü yapıyorlar mı peki hocam? Bilginiz var mı? Açıkcası australia modelini kolaylık açısından istiyorum.

Bu arada aldığım saç:

Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere)

• Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

merhaba tül alt yapı olmayan alt yapılara saç düğüm ile yapılamıyor. zaten hava da almayan materyal olduğu için tek iyi tarafı thin skin düğümsüz olduğu için kafa derisinden çıkmışcasına doğal duruyor. ama uzun vadede tül her zaman hava geçirgenliği ve rahatlığından dolayı daha iyi. ön yapıda mutlaka ince tek düğüm ve ağartıcılı kullanmaya çalışın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleasure1903 -- 22 Ocak 2023; 19:52:51 >

• pleasure1903 kullanıcısına yanıt

👍🏻 Evet ona dikkat ederek aldım bunu da. Peki dediğim gibi 0.08 ya da 0.1'lik poliyi bantla kullanınca çizgi sırıtır mı hocam?

Thin skin den bahsediyorsunuz hiç kullanmadın ama gördüğüm likit yapıştırıcı kullanıyorlar, alt yapıya da kafaya da sürülüyor. Doğal duruyor. Bant herhalde kaba durur

Hocam özel mesaj atabilir misiniz bana, recepdolu14@gmail.com gmail adresimden

• Hocam merhabalar , 1B saç rengini boyalarla yakalayabiliyor musunuz ? Evetse hangi boya rengini ve markasını kullanmamız gerekiyor , ayrıca kaç dakika boyalı bekletelim görüşlerinizi rica ederiz. @pleasure1903

• habolak123 H kullanıcısına yanıt

merhaba fabrikasyon rengini tutturmak biraz imkansız. ben boya olarak Koleston 3.0 kullanıyorum. (4.0 3.4'de kullanmıştım ama pek fark etmiyor) boyayı hazırlarken kabın içine biraz küllü gri boya ekliyorum. her boyamada yarım tüp boya, yarım tüp peroksit yeterli. boya kapağı kadar da su ekleyin, boyanın gücünü biraz azaltsın. Boyamaya geçince klonometre tutun. kuru saça sürmeye başladığınız anda klonometre'yi çalıştırın. 3 dakikayı geçirmemeye dikkat edin. Eğer saçın renginde ciddi kahverengileşme, açılma olmuşsa süreyi 5 dakika kadar yapabilirsiniz. süre çok önemli çünkü uzun tutarsanız saçın rengi zift gibi koyu olabilir ve kendini toparlaması bir kaç hafta sürebilir. Eğer boya sonucu istemediğiniz sonuç oluşur ve saçın rengi çok koyu olursa, şampuan'lı suda yarım gün kadar bekletirseniz koyuluk bir nebze açılır. Boyanın kodunu tam tutturmak için 1b gibi mesela, saç açıcılar ile saçın rengini komple açmak lazım sarı gibi beyazlatmak lazım. biraz gıcık iş ve saçı çok yıpratır

Hocam yurtdışından nerden sipariş verebiliriz link var mı?

1 yıldır kullanıyorum protez yenileme zaöanım geliyor teşekkürler

bu ürünü nereden temin edebiliriz

• @yelkenli12 @rozasea Merhaba ben uzun yıllardır kullanan, getiren biriyim, bunu iyi bir üreticisinden birebir görüşme sağlayarak yapıyorum

Ben yeni saçımı full thin altyapılı V-Loop sipariş verdim. Ghostbond ile kullanacağım. Nedeni hem doğallığı, hem temizleme kolaylığı hem de eski ünitemde poly kısım üzerine ekilmiş V-Loop alanlarda hiç dökülme olmamışken, sadece tül alanlarda aşırı bir şekilde dökülme oldu, eski postlarda da görmüş olabileceğiniz gibi fotoğrafları paylaşmıştım 6 aylık saçın ne durumda olduğuna dair, bir de o saçı bana TR'de 8500 tl'ye sattılar Temmuz 2022'de, şu anda da 10.000 tl fiyat verdiler fakat almadım onlardan. Ekim yaptılar dökülen alanlara, hem benden ücret alındı hem de sentetik saç ekmişler tararken yapıştığı ve koptuğu için 2 ay sonra dökülen yerler tekrar boşaldı.

Kendi saçımı zaten kendim kesiyorum, şu anki ünitenin ölçüsünü aldım, gittim yurtdışından renk koduyla birlikte sipariş verdim gümrük vergisi dahil 3900 tl, memnun kalırsam aynı satıcıdan tül altyapılı ek bir ünite daha alacağım dönüşümlü kullanmak için, memnun olmazsam da 3-6 ay kullanır atarım çöpe, nasıl olsa Türkiye'deki protez saç merkezlerinin de 10 bine sattıkları saçların 6-10 ayda halini görüyoruz o kadar dikkatli kullanıma rağmen, bence hepsi uzakdoğudan toplu sipariş veriyorlar yani üniteler aynı üniteler, ama burada alırsan kar marjı ölçü alımı, saç kesimi, hizmet bedeli ve tasarım danışmanlığı gibi kalemlerle bilmeyene %150 ya da %200. Ünite gelince kesimden önce fotoğrafını paylaşırım burada.

• pc_terorist P kullanıcısına yanıt
    V-loop saç işleme tekniğinde saç telleri düğümsüz şekilde materyale gömüldüğü için çok doğal durur ama saç tellerinin materyale tutunması güçsüz olduğu için aşırı hızlı seyreliyor. 2-3 ay içinde ciddi saç seyrelmesi olacaktır. Yapıştırıcı olarak su bazlı yerine likit yapıştırıcı tercih edin. O alt yapıya likit yapıştırıcı daha güçlü tutuyor. Su bazlı tutuşu az kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc_terorist

Ben yeni saçımı full thin altyapılı V-Loop sipariş verdim. Ghostbond ile kullanacağım. Nedeni hem doğallığı, hem temizleme kolaylığı hem de eski ünitemde poly kısım üzerine ekilmiş V-Loop alanlarda hiç dökülme olmamışken, sadece tül alanlarda aşırı bir şekilde dökülme oldu, eski postlarda da görmüş olabileceğiniz gibi fotoğrafları paylaşmıştım 6 aylık saçın ne durumda olduğuna dair, bir de o saçı bana TR'de 8500 tl'ye sattılar Temmuz 2022'de, şu anda da 10.000 tl fiyat verdiler fakat almadım onlardan. Ekim yaptılar dökülen alanlara, hem benden ücret alındı hem de sentetik saç ekmişler tararken yapıştığı ve koptuğu için 2 ay sonra dökülen yerler tekrar boşaldı.

Kendi saçımı zaten kendim kesiyorum, şu anki ünitenin ölçüsünü aldım, gittim yurtdışından renk koduyla birlikte sipariş verdim gümrük vergisi dahil 3900 tl, memnun kalırsam aynı satıcıdan tül altyapılı ek bir ünite daha alacağım dönüşümlü kullanmak için, memnun olmazsam da 3-6 ay kullanır atarım çöpe, nasıl olsa Türkiye'deki protez saç merkezlerinin de 10 bine sattıkları saçların 6-10 ayda halini görüyoruz o kadar dikkatli kullanıma rağmen, bence hepsi uzakdoğudan toplu sipariş veriyorlar yani üniteler aynı üniteler, ama burada alırsan kar marjı ölçü alımı, saç kesimi, hizmet bedeli ve tasarım danışmanlığı gibi kalemlerle bilmeyene %150 ya da %200. Ünite gelince kesimden önce fotoğrafını paylaşırım burada.

Hocam hangi kargoyla gönderiyorlar? Ve nereden aldınız özelden yazarsanız çok sevinirim :)

Bilgi için teşekkürler. Bu yarı tül, yarı poly ünitelerde poly olan kısımlarda da v loop saç tekniği mi var yoksa daha farklı bir yöntemle mi poly alana ekim yapılıyor? Bildiğim kadarıyla poly alanda düğüm işlemi yapılamıyor.

bir de protez saçla uğraşan İngiltere merkezli bir firma, bakımda saç yıkandıktan veya duştan, denizden çıktıktan sonra taranmamalı çünkü düğümler ıslakken, v kanallar da ıslakken dökülme daha hızlı olur saç yıkanıp kurutulduktan sonra şekil verilmeli ve taranmalı diyor (düğümleri ve kanalları ıslatmadan) bana mantıklı geldi, siz ne düşünüyorsunuz?

merhaba 2 fotoğraf ekledim birisi tamamen tül alt yapı, üzerine yan ve arkasına poly malzeme sürerek kaplama yapıyorlar. Yani komple tül düğümlü üzerine Poly sıvı bir yapıştırıcı sürerek fırınlıyorlar. diğer fotoğraf benim 3 sene kullandığım bir üründü özel siparişle kafa kalıbı göndererek yaptırmıştım. şimdi o fotoğrafı firmama gösterdim bana dedikleri, o malzeminin altına da düğüm atılıp üzerine kaplama yapılıp fırınlandığı. saçınızı taramak için şu uçlarında toplu iğne başı gibi olan tarak kullanın. O tarak saçı yıpratmıyor, ıslakta tarayabilirsiniz.

• arkadaşlar kullananların tecrübesine istinaden bir bilgi almak istiyorum. şimdi protez yapıldı 5 gün önce herşey iyi güzel fakat saç çok yoğun görünüyor yani malum çok seyrek saçtan geçiş yaptığım için banada zaten biraz fazla geldi gözüme. ancak yaptırdığım yer bir süre sonra saçın bu dolgunluğu biraz gidecek sönecek daha kafana oturacak o yüzden şimdi ara makasla azaltırsak sonrasında bana küfür edersin bekle biraz alışsın saç kafana dedi. bu olay doğru mudur? yani yapan kişinin samimiyetine güveniyorum ama sizdende son kullanıcı olarak fikir almak istedim. eğer dediği doğruysa nekadar sürer bu saçın biraz çökmesi daha normal görünmesi?

• Saçının yoğunluğunu öğrenip yazarmısın? Medium mu yoksa high mı? Birde fotoğraf ekleyebilirsen saçının görüntüsüne göre yorum yapmak isterim. Evet ilk kesimde çok gaza gelmemek lazım, bunu desemde bende dayanamayıp evde kendim inceltme makasıyla düzeltme yapıyorum hep. Daha iyi oluyor ama tabi saçın ömrünü etkiliyor. İlk 1 ay çok gaza gelmeden yıkadıkça idare edebilirsen, 1 ay sonra ilk günkü kadar yoğun kalmadığını göreceksin daha toparlıyor. Böylece saçını normalden en az 7 8 ay daha fazla kullanırsın. Çok rahatsızlık edici boyutta gürlük var ise uçlarına ve saçın ortasına yavaşça tek taraflı inceltme yaptır

özelden şu anki halini foto gönderiyorum hocam yorumlarsanız sevinirim. yoğunluğunu öğrenmem uzun sürer 10 gün sonra falan gidicem bakıma fotolardan anlaşılır belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uniqmaster -- 8 Mart 2023; 13:13:34 >
  • Selamlar herkese. Yurtdışından ünitem geldi. Aslında en az 20 gün daha gelmez diye düşünüyordum bundan dolayı gölge kullanmadan yanları ve enseleri direkt 0.1 mm kestim fakat bu modele göre biraz kısa oldu. Ense çizgisinde gösterdiğim yerden itibaren yukarıları 3mm kesip altını 0.1 bırakarak kat vereceğim. Saçın kalitesi çok iyi, beyazlar dahil sentetik karışım illa ki vardır diye düşündüm fakat yok. %130 yoğunluk istemiştim fakat bana %110 gibi geldi. Bir de alın çizgisinin o kadar da doğal durmadığını fark ettim satış fotoğraflarındaki gibi biraz dökümlü kullanılsa iyi. Kaç ay dayanacak göreceğiz. Gümrük vergisi dahil bana 3900 tl’ye denk geldi. Türkiye’deki protez saç merkezlerinin fiyat politikası resmen protez saç uzmanı ve berber yaptı hepimizi ya ne diyeyim.

Beyazlı neden aldın? ihtiyacın yok gibi. Alt yapın nasıl? Önden tutarak elinde bir ara çekebilir misin
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.