Şimdi Ara

Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
851
Cevap
37
Favori
273.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
Giriş

Full tül ünite mi kullanıyorsunuz?

• Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

N6 yada Q6 dedikleri sistemi kullanıyorum yani yanları ve arkası poli, ön bölge tül. Ama bence full tül olan sistemi de rahatlıkla hizalayabilirsin yada diğer her türlü sistemi çünkü el alışıyo zamanla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pleasure1903 kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda ünite aldınız mı hocam? 1-2 aya ünitemi değiştirmek istiyorum. Önler tül olan modeldi, evde bakımı zor bunun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar selamlar.

Uzun zamandir forumda yoktum, maalesef iyi haberlerle gelmedim.

Bu gece alinan gumruk kanunu duzenlemeleriyle birlikte 30 euroyu asan tum siparislere artik ticari siparis gozuyle bakilacak ve baya bildigin 31 euroluk bir urunde dahi gumruk musaviri falan tutman gerekecek ki astari aslindan pahaliya gelecek.

Artik yurtdisindan protez sac getirme donemi bireysel anlamda bitti yani. Turkiye'deki firmalardan tedarik etmeye calisacagiz bize 100 euroluk saci 500'e kitleyecek onlar da. 24 Agustos'a kadar gelen ve yolda olan siparislere uygulanmayacakmis, ben de bu kanun daha cikmadan 3 Agustos'ta bir unite siparis ettim dun kargoya verilmisti, insallah 24 Agustostan once ulasir yoksa mecburen geri iade edecegim gumrukten almayarak. Visa free ulkelere siparis edip oradan teslim alip getirmek de bir baska alternatif ama ulasim ve konaklama masraflariyla zaten ayni paraya denk gelecek.

Allah belalarini versin baska bir sey demiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pc_terorist -- 6 Ağustos 2024; 9:29:24 >

• Telgram protez saç forum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar vergi değişikliğinden sonra nasıl olacak siparişler bilgisi olan cevaplayabilir mi ona göre sipariş vermem gerek. İki ay önce alibaba sitesinden yeni bi saç almıştım bana 4600 saç + 1000 kargo ücreti fedexle geldi sonra bi form doldurttular ve bana 1250 tl vergi çıktı toplamda saç bana 6850 tlye gelmiş oldu. Şimdi yeni dönemde vergi iki katına çıktığı için saça 2500 tl vergi mi uygulanacak yoksa daha farklı mı hesaplayacaklar daha mı yüksek çıkacak ona göre yeni sipariş vermem lazım

• mustafta81 kullanıcısına yanıt

30 euroyu gectigi icin gumruk musaviri tutmaniz, urunu gumrukten gecirtmeniz gerekecek odeyeceginiz 2500 tl'ye alternatif olarak gumruk musaviri ucreti, depo ucreti vs bir protez sac kadar daha masraf yapacaksiniz, o da sayet gecmesine musaade edilirse. medikal ve kozmetik kategorisinde bir urun oldugu icin gecisine izin vermeyebilir, saglik bakanligi onayi vs bir ton sey talep edebilirler. En iyisi yurtdisi visa free olan bir adrese kargolatma yapip gidip urunu oradan almak.

• Bu iki üründen kullanan oldu mu arkadaşlar? Fiyatları diğerlerine göre baya düşük, nedenini anlamadım.

Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere)
     Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere)swell hair
    q8mk modeli protez sac
    https://swellhair.com.tr/q8-enjekte-protez/

• Telgram protez saç forum

• TELEGRAM GRUBU LİNK VERİR MİSİNİZ

• ose0606 O kullanıcısına yanıt
    Protez saç forum

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.