Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere) (40. sayfa)
-
-
Full tül altyapılı en kaliteli saçların kargo ve gümrük dahil maliyeti kaç usd oluyor hocam?quote:
Orijinalden alıntı: pleasure1903
Normal değil. Düğümleri yeteri kadar dikkatli yapılmamış saç tellerinin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ürünü aldığınız yere göre değişir ben 15 yıldır aynı üreticiden alım yapıyorum. 250 dolar civarı oluyor kargo gümrük ürün havale masrafı toplamı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleasure1903 -- 23 Kasım 2023; 17:48:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ödemeyi karşı tarafa ne şekilde yapıyorsunuz hocam? Aliexpress üzerinden mi?quote:
Orijinalden alıntı: pleasure1903
Ürünü aldığınız yere göre değişir ben 15 yıldır aynı üreticiden alım yapıyorum. 250 dolar civarı oluyor kargo gümrük ürün havale masrafı toplamı
Ben AliExpress den birşey almam direk Western Union ile havale yapıyorum. Firma ile birebir görüşüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleasure1903 -- 23 Kasım 2023; 18:56:2 >
Ustatlar protez saç yapıştırıcısı alacağım ama nereden ve hangi marka almaliyim bilmiyorum. Trendyol vb sitelerde walkertape süper tape adı altında orijinal diye çakma ürünler sattıklarını düşünüyorum. Guvendiginiz bir satici var mı ?
Sana yazdım link. Walker tape ultra hold beyaz bandı iyidir 7 10 günü pek geçirme bakımda
-
Baya iyi görünüyor. Uzun süre kullanmani dilerim.
Gayet dogal duruyor. Hayirli olsun
Evde kendi bakımını yapan arkadaşlara bir sorum var. Tül kısımlarda bant yıkandıktan sonra kafama yapışıp Tül kısımdan açılma yapıyor. Çok iyi durulayıp Çok iyi kuruladigim halde Tül banttan ayrılıp bant kafamda duruyor. Bunun çözümü nedir neyi yanlış yapıyorum? Walter tape ultra hold kullanıyorum.
Tülün arasındaki gözeneklerde kalan ve çıkmayan yapışkan tortuları var mı? Genelde onlar kalırsa oluyor öyle, özellikle mavi bant kullananlarda daha sık oluyor bakım süresi uzarsa eridiği için
-
Gözle görünen bir şey yok. İyice temizliyorum. Şimdi yine temizledim sabah bantlayip takacağım. İlk banyoda Tül kısımdan bant yine atacak. Bakıma gittiğim zaman olmuyor böyle, ben taktığım zaman oluyor sadece. Sordum yapan kişi bantları yapıştırdiktan sonra arka tarafından fön tut iyice yapışsın dedi yaptım ama yine olmadı.
Nadiren de olsa benim de başıma geliyor arada bu durum. Bakım esnasında saç kremi sürdükten sonra iyice durulayın, krem tülde kayganlık bırakabiliyor benimki bu sebepten kaynaklanıyordu genelde. Kremi tülden iyice temizledikten sonra bakımda dikkat etmeniz gereken iki önemli şey var. İlki bantlama aşamasındayken her bantı yapıştırdığınızda bir sonrakine geçmeden önce yumruğunuzla iyice baskı uygulayarak bantı tüle daha sağlam yapışmasını sağlamak. Bir nevi preslemek. İkincisiyse protezi kafanıza takmadan önce bantların üzerindeki kağıtları sökmeden, iyice yumuşayana kadar sıcak fön gezdirip ardından yumrukla tekrar basınç uygulayın ilk aşamada yaptığınız gibi. Merkezin söylediği doğru yani. Bunlar işe yarayacaktır. Walker Ultra Hold’a alternatif olarak Tru Tape Super Tape bantlarını da deneyebilirsiniz ben performans olarak çok daha fazla verim aldım Super Tape’den.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok faydalı bilgiler teşekkür ederim.
Telegramda protez saç forum diye grup kurdum arkadaşlar. Bilgi alışverişi için daha iyi olabilir.
Beyaz bant kullanıyorsun sanırım. Beyaz bantlarda tüle yapışma sorunu illa vardır bende de oluyordu. Şöyle bir taktik vereyim sana; bantlamadan önce bantlayacağın kısımlara 3 numara sprey sık ve kuruduktan sonra sprey (aşağı yukarı 1 dk zaten) bantlamaya geç, sonrasında tülden ayrılması mümkün değil göreceksin. Mavi bantta sorun oluyorsa yeterince temiz olmadığındandır.
-
3 no sprey nedir?
Saç spreyi işte, saçlara şekil veren sprey.
-
Deneyeceğim teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X