Şimdi Ara

Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
851
Cevap
37
Favori
273.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ön taraftan bandı sökerken saclarda geliyor. Ön taraftan bant sökmenin bir yöntemi var mı. Solventi cok kullanmak isyemiuorum fakat solvent olmadan bantlar kendini birakmiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kullandığınız bant tipini ve ünitenin altyapı fotoğrafını atabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memoli006 M kullanıcısına yanıt
    10 dk kadar saçın bant tarafını solventte bekletin bantlar daha rahat çözülür.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Dediğimi yap. Saç kurutma makinesini hafif yakın seviyeden etrafında gezdir. Bantları biraz ısıt ve ısı ile bantlar yumuşar bu şekilde hemen kalkar böyle çıkarmalısın. Şayet zorlandığın yer olursa biraz daha fön makinesi tut. Söktükten sonra altına pamuk serpiştirip elinle ovala bütün tortuyu alacaksın. En son da pamuk ve İzopropil Alkol ile biraz sil. Bu kadar

• pc_terorist P kullanıcısına yanıt
     Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere)

• Forrestt. kullanıcısına yanıt
    Öyle yapiyorum ama solvent saça zarar veriyor mu. Solventsiz mumkun degil cikmiyor ön taraf.

• pleasure1903 kullanıcısına yanıt
    Poly kisimlari öyle yapiyorum. Fakat ön tarafta pek işe yaramiyor hocam. Bantla birlikte Cok fazla saç geliyor.

Yarar aynı şekilde yaptığında ısı bandı yumuşatır şayet saçlar çıkıyorsa el işçiliğinde yetersizlik olabilir. Ön taraf tül ise su bazlı yapıştırıcı kullanın

Ön taraf tül evet. Su bazli hic kullanmadim. Biraz daha maliyetli galiba. Bant kullandigimda 10 gün kadar gidiyor. Su bazlinin ömrü nekadar

4 5 gün kadar tüpden sıkılan birşey tutkal gibi görüntü düşünün transparan oluyor temizlemesi çok basit, yerine göre müdahale etmesi basit.  Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere)

Temizlemesi nasil oluyor bunu.

Pamukla sil kafanı sonra alkol pamuk. Tül den den kuru pamuk ile ovala basit hemen çıkıyor bant gibi değil

• 100 ml 2750 tl imiş :) Bantlara göre baya pahalı.

• Saçınızı taradiktan sonra ne ile sabitliyorsunuz. Sprey kupkuru yapıyor ve bir süre sonra yapış yapış oluyor. Esnek şekilde sabitleyecek yapış yapış olmayan bir ürüne ihtiyacım var.

• Forrestt. kullanıcısına yanıt

Taft pytho keratin saç spreyi kullanıyorum ben, 20 cm uzaktan sıkıyorum saçta herhangi bir kalıntı bırakmıyor ve akşama doğru uçuyor

Teşekkürler, kendi kullanımıma uygun bir sprey buldum memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Forrestt.

Teşekkürler, kendi kullanımıma uygun bir sprey buldum memnunum.
    Hangisi hocam?

• Herkese selam arkadaşlar. Maalesef can sıkıcı bir olay yaşadım ve burada paylaşmam gerekiyor. Kendi saçını sipariş edecek insanlar bilip buna göre karar versinler diye bunu buraya yazıyorum. Konuda daha önceden mesajım var. Çin’den daha önce kendime saç getirdim hiçbir gümrük sıkıntısı yaşamadan teslim alıp kullanmıştım fakat şu anki siparişim maalesef 150 Euro limitinden dolayı gümrüğe takıldı. Toplam değeri 350 dolar. Gümrük Müşavirliğinin bana çıkardığı ücret ise 15.000 lira yani güncel kurla neredeyse 470 dolar. Bu ücreti bu seferlik mecburen ödeyip saçı alıcam çünkü elimde başka saç yok ama bir sonrakinde neyi nasıl yaparım hiçbir fikrim yok.

• Anonymherif kullanıcısına yanıt

Hocam ürün bedeli kadar hatta daha yükseği gümrük vergisi nasıl çıkıyor o işte bir iş olmasın? Bence detaylı bir bilgi alın tekrar

bu şekilde..

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.