Şimdi Ara

Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere) (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
38
Favori
279.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • MERHABA TEMUDAN UNITE ALAN OLDUMU TRYEDE SATILAN UNITELERE BENZER URUNLER VAR

• Abilerim ben 19 yaşımdayım saçımda tepe ve ön bölgemde büyük acılmalar oluştu ekim için doktorlarla konuştum ama yaşımdan dolayı iyi ekimciler ekim yapmak istemediler Bende 5-6 senelik protez düşünüyorum ama maçlara çıkıyorum spor yapıyorum terliyorum sizce maçlarda ve spor yaparken protez bana engel teşkil eder mi düşüncelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • *PROTEZİ TEMİZLEME ALKOLÜNÜ NEREDEN ALABİLİRİZ KALİTELİ VE UYGUN?

*TELAGRAM GRUBUNU BULAMADIM 30 KİŞİLİK VAR ÇOK KİŞİNİN OLDUĞU LİNK VAR MI?

*SAÇLARI YUMUSATAN VE TARAMA KOLAYLIGI SAĞLAYAN KREM VS VAR MI?

• Merhabalar. 3 aydır protez saç kullanıyorum forumda yazılanları da baya okudum ama bir şey hakkında bilgi göremedim.

Protez saçı solvent sıkarak başımdan çıkarıyorum. Çıkardıktan sonra kafamda kalan bantları çıkarmak için 5 6 kez şampuanla yıkıyorum. Yine de tam çıkmıyor. Bunları kafamızdan çıkarmak için ne gibi bir yöntem uygulayabiliriz?

Bir de şampuan, saç kremi ve fön spreyi önerisi var mı? Protez saç için swellin şampuanları var onlar iyi midir acaba? Ben panten 3 ü 1 arada onarım şampuan + panten yağ bakım kremi kullanıyordum. Şimdi bitti yenisini ne alayım diye düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xLegendary kullanıcısına yanıt
    Saçta kalanlara da solvent sıkıp bit tarağı ile temizleyin sonra şampuanla yıkayın.

• Forrestt. kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim deneyeceğim

• Arkadaslar selamlar.

Burada bahsettigim unite maalesef 24 Agustos'a yetisemedi. Yetisemeyince gumruk vergisini odememek icin urunu geri iade edip ne yapilacagini dusundum. Elimdeki sacin cunku o esnada max 1-2 aylik omru kalmisti, yipranmisti iyice ve yurtdisina gitmeme de daha 3-4 ay vardi. Sisli'yi bilenler bilir irili ufakli bir suru protez sac merkezleri var burada. Eylul'de Istanbul'a gelip telefon acarak hepsinden fiyat aldim. 25-30 bin tl diyenler oldu, direkt telefonu kapattim. En son bir merkezin fiyatlari makul geldi gittim gorustum, sohbet ettik, dedim ben zaten 4 yillik protez sac kullanicisiyim, unite lazim. 13 bin tlye bir tane unite aldim bunlardan yanlar ve enseler poly, on ve tepe bolgesi fransiz tul. Dedim ki kendi kendime "aliexpress'ten getirdigim full poly uniteleri bile en az 8-9 ay kullaniyorum, bu unite onlarin 2 kati fiyata, en azindan bu da o kadar idare etsin hic yoktan kafi" dedim. Saci kestiler uyguladilar, kullanmaya basladim.

3. ayda sacin yan tarafinda poly kisimlarda bir yer birbirine dolanip resmen kaynadi. Ne kadar sac kremiyle, bakim yagiyla yumusatmaya da calissam sac acilmadi. Bir sure sonra da orasi hizlica dokuldu. Eski unitelerimden aldigim parcayi boyayip, oraya yama yaptim. Sacta naylon karisim kullanmislar isiyi gorunce dogal saclara da yapisip kaynayip dolandi birbirine, ben Cin unitelerde bile boyle bir sey yasamamistim hic, Turkiye'deki protez sac merkezleri toplu alimla 100 dolarlik saclari 70-80 dolara mal edip burada 700-800 dolara son kullaniciya kilitliyor. Bakin bunun adi ticaret falan degil bu dupeduz ahlaksizlik. Bu ise devam edecekseniz ya yurt disina yilda 1 sefer fiziksel olarak gidip 3-4 tane unite alip getirerek devam edin ya da direkt kaziyin kafayi. Biraz ugrastirsa da cok guzel ve faydali bir sistemken Turk esnafinin ahlaksizligi yuzunden fahis paralar odemek zorunda kaliyoruz. Dedim neyse yapacak bir sey yok denize dusen yilana sarilir, yurt disina gittim 2 tane unite aldim, onlar da vize bitimine yetisemedi alamadan dondum geri Turkiye'ye, arkadasim sag olsun benim yerime aldi bu ay sonu getirecek. Elimdeki sacta da zaten yine bir yer daha dolandi birbirine, iyice yiprandi, 7 ayi zor gordu Cin saclari bile Turkiye'de 800 dolara satilan saclardan daha uzun omurlu ve yaridan fazla daha ucuz.

Unitenizi yurt disindan alin, vize sorununuz varsa visa free bir suru siparis edebileceginiz ulke var, kendi kuaforunuze kestirin, kullanmaya devam edin, Turkiyedeki merkezlerden bu paralara unite almayin, yazik sattiklari saclari en fazla 6 ay kullanabiliyorsunuz ne ufak sorunda da "kullanici hatasi, kaynar suyla yikamissin, sampuani bol kullanmissin, yastiktan olmus" gibi argumanlarla sucu size atip malin arkasinda durmuyorlar.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.