Şimdi Ara

Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
877
Cevap
37
Favori
276.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba. Protez saç kullanıcısı olarak sizlere sorum olacak. Takdir edersiniz ki bakım sonrası belirli günler sonra ön tarafta kalkmalar oluyor. Bu duruma müdahele için en sağlıklı sıvı yapıştırıcı sizce nedir ?

ultra hold likid

great white

ghost bond

mesela son 2 yazdıgım tül sistemler ve bant için uygun mudur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • djsnn1 D kullanıcısına yanıt

merhaba. Bakımda ne kullanıyorsun bant mı yoksa sıvı yapıştırıcı mı? Bant'ta pek kalkma sorunu 1 hafta kadar yaşamamanız gerek. Bant olarak Walker beyaz bandı idealdir. Mavi bant çok daha güçlü ama 1 haftayı geçirmeden bakım yapmalısın mavi bant eriyen bir bant çünkü tülde tortu bırakmaya meyilli dikkatli kullanımda mavi bant en güçlü bant. Tül üzerinde de bu 2 bandı kullanabilirsin. Tül sistem için üretilen ürünler su bazlı olan ghost bond yada great white içeriği aynı. Bunların 3 gün içinde kalma durumu oluyor, gücünü bırakma sorunu oluyor. Bunları kafanıza sürüyorsunuz transparan oluyor 1 dakika içinde. Kullanabilirsiniz faydası olur küçük spatulası var yada minik bir sünger parçası kesip kafanıza yayarak sürüyorsunuz. Fiyatları sanırım bir hayli pahalı şuan ve getirmesi de güç. Banttan devam edin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: pleasure1903

merhaba. Bakımda ne kullanıyorsun bant mı yoksa sıvı yapıştırıcı mı? Bant'ta pek kalkma sorunu 1 hafta kadar yaşamamanız gerek. Bant olarak Walker beyaz bandı idealdir. Mavi bant çok daha güçlü ama 1 haftayı geçirmeden bakım yapmalısın mavi bant eriyen bir bant çünkü tülde tortu bırakmaya meyilli dikkatli kullanımda mavi bant en güçlü bant. Tül üzerinde de bu 2 bandı kullanabilirsin. Tül sistem için üretilen ürünler su bazlı olan ghost bond yada great white içeriği aynı. Bunların 3 gün içinde kalma durumu oluyor, gücünü bırakma sorunu oluyor. Bunları kafanıza sürüyorsunuz transparan oluyor 1 dakika içinde. Kullanabilirsiniz faydası olur küçük spatulası var yada minik bir sünger parçası kesip kafanıza yayarak sürüyorsunuz. Fiyatları sanırım bir hayli pahalı şuan ve getirmesi de güç. Banttan devam edin derim.

Hocam hala saç getirtebiliyor musun? Güncel fiyat söyleyebilir misin?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• PVH kullanıcısına yanıt
    Malesef artık zor görünüyor. 7-8 bin'e en son getiriyordum, kalitesini bildiğim yıllardır aldığım fabrika ama gümrük vergisi durumu çok uçtu artık. Sırf 15 bin tl kadar gümrüğe olacağını söylüyor dhl gümrüğü aramıştım. Müşavir vs. 2 sıfır saçım var bakalım sonra ne olur. Ancak yurt dışından Türkiye'ye gelen tanıdığınız varsa onların adresine alıp bir ihtimal getirmeleri mümkün olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam bakıma gidiyorum genelde. Bu sefer mavi bant kullandık bakalım. Benim demek istediğim, önler kalkınca misal veriyorum 3.gün oraya sıvı ile müdahele etmek için.

bandınızı, izopropil alkolünüzü kendiniz alın. Bakımlarınızı kendiniz yapın. Boş yere para vermeyin onlara. Bant olan yer kalkıyorsa bant tül kısma yapışık şekilde kaldırırsanız, kafa kısmınızı biraz pamuk ve izopropil alkol ile derinizi önce silin yani yağ yapışkan kalmasın açılan kısımda. Sonrasında uygularsınız yapışkanın kurumasını 1-2 dk bekleyip yapıştırırsınız faydası olur.

• Hsnavc41 H kullanıcısına yanıt

şimdi zaten yeni gümrük yasasıyla kargo dahil 30 euro üzerinde olan ürünlerden çok ciddi gümrük ücretleri alınıyor. Müşavir hizmeti veriliyor. Baya ciddi 15 bin TL gibi rakam duydum DHL gümrüğü arayıp sormuştum yani böyle durumla karşı karşıya kalacaksınız. Sizden ürüne ödediğiniz dekontu isteyecekler. Yani ciddi gümrük ödeyeceksiniz

ürünü hangi kargo ile gönderdiler size? yani sizin ürünün fiyatını kargo ücreti ile gösteren satış sayfasını da isteyecekler. ürünün fiyatının 27 euro olduğunu ispat edemezseniz dekontunuz bir işe yaramayacaktır.

• pleasure1903 kullanıcısına yanıt

Anladım ürünü eskiden fedex ile gönderiyorlardı yani kargoyu onlar ödüyor ona rağmenmi geçmiş oluyor sınırı ?

Ürüne ciddi gümrük ödeyeceksiniz imkanınız varsa iptal edin. Sırf kargo parası 40 50 dolar FeDex, DHL nin zaten. Gümrük yasası dediğim gibi değişti araştırın

Valla hocam hepsini hesapladım en kötü gümrükten geçemeyip vergisini ödersem 800 dolara mal oluyor burdaki merkezlerdeki saçlarda şuanda 800 ile 1000 dolar arası ayrıca ne olduğu belli değil hint saçı alt yapı kötü. En azından ordan alıp gümrükte kazıklanıp aynı paraya avrupa saçı kendi özelliklerimde sipariş ettiğim saçı kullanırım dedim.

Avrupa saçı kimse göndermez yapmaz diyene de inanmayın hint saçı ve karma ülke saçlarından yapıyorlar. Ürün geldiğinde gümrük sürecini buradan bilgilendirirseniz sevinirim

Evet avrupa saçı seçeneğini seçtiğim zaman sırf saçta 90 dolar üzerine koyuyor site, hint saçı ücretsiz, tabi bilgilendiririm

• Peki sizce great white ya da ghost bond ile full tül altyapıya bantsız bi bakım yapsam sorun olur mu ?

anladıgım kadarıyla bant kullanımına göre çok daha dogal bi ön hat olur ama bakım süresi kısalır 3 gün gibi?

bant kadar güç alamazsınız. Sıcak hava düşmanı. Yaz aylarında ertesi sabah bile kalkma yapabiliyor. altını silip tekrar az sürüp geri yapıştırıyorsunuz. Uygulaması kolay. Yan ve arkaya bant orta ve öne su bazlı kullanıyorum ben

• Denemeden bi şey kaybetmeyiz hocam 😂 sonuçta bunu kullanıyoruz, kişi kendine göre en rahat şekli buldugunda gayet makul bence.

• Üstad sanırım senin yaptığın bakım sistemi bu şekilde ?

Lordhairyoutube
    Owen is wearing Neo in color4👉https://www.lordhair.com/ Please email us at support@lordhair.com with questions about this or our other hair systems. Alternatively, you can use the live chat feature on our website or leave a comment below. Lordhair Hair and Beyond ◾◾◾◾◾◾◾-◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾ 🌏 https://www.lordhair.com/ ◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾ 📧 Email: support@lordhair.com 📱 WhatsApp: +16263623127 ◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾ 📖 FACEBOOK https://www.facebook.com/LordhairCompany/ 📷 INSTAGRAM https://www.instagram.com/lordhairtoupee/ ⏲ TIKTOK https://www.tiktok.com/@lordhair_ ◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾ Be sure to check out our hair system group on 📖 FACEBOOK! 👉 https://www.facebook.com/groups/441304617766128 ◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾ Install a New Hair System Using Tapes | Lordhair Men's Hairpieces #hair #hairsystem #lordhair #hairsystemtransformation #menshairpiece #hairpiece #toupee #hairtoupee #menhairwig #wigs #menhairstyle #before #after #beforeandafter #attachment #hairloss #hairlosstreatment #haireplacement #haircare #hairlosssolution #hairstyle #hairstyles #hairstyling #hairloss #hairlosssolution #hairlosstreatment #bald #baldness #alopecia #shorts #shortvideo #short #youtubeshorts #youtubeshortsvideo #hairstyleshorts #menshair #lookyounger #hairreplacement #haircut #hairline #men #menhairstyle #menfashion #fashion #fashionstyle #confidenceboost #styling #hairgrowth #hairregrowth #hairrestoration #InstantMakeover #HairLossSolution #confidenceboost #nonsurgicalhairreplacement
    https://www.youtube.com/shorts/KSDngOOqmLA?si=Dl39Lbna2D3WSxYL

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.