< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere) (30. sayfa)
-
-
Ben mavi ve beyaz bant dışında bant kullanmadım. Diğer renkleri hakkında bilgim yok kırmızı bandı çok uzun yıllar önce ilk protezimi aldığım yer mavi bandın altına yapıştırıyordu, kırmızı bandın tutuş gücü çok az sadece kolay sökümü olduğunu biliyorum. Bana biraz saklamışlar gibi geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba. ankarada yaşıyosunuz sanırım. protez saç yaptırmayı düşünüyorum. önerebileceğiniz bir merkez var mıdır ?
-
İnan önerebileceğim bir yer yok. Bir arkadaşa alacaktık Ankarada ki bütün sözde büyük firmaları gezdik, kendi elimdeki sıfır protez saçımı gösterdim bundan varmı dedik ellerinde yoktu. Hemen hemen hepsi aynı, yurt dışından almak daha akıllıca. Ben 20 yılı aşkın süredir kendim alıyorum
-
-
Alın çizginizden makasla biraz kesin. Çok mu tortu kalmış altında? Önde garip görüntü var. Kim size bu saçı satan? 6 ayda ben bu hale gelen saç hiç görmemiştim
Hocam makasla kesilemez çünkü dökülen alan dikey şekilde geriye doğru dökülmüş vadi gibi iki taraf arasında açıklık bırakmış. Hiç böyle bir şey yoktu geçen ay boyandı, boyamadan 10 gün sonra ön bölgede orta alanda ufak bir açıklık sezdim ondan sonra şakak bölgesinde lace kısmın poly kısımla birleştiği noktalarda hem sağdan soldan dökülmeler aniden arttı. Hairex’ten aldım onlara da attım fotoğrafları, tamir için gün verecekler. Evet tortu var biraz altlarda bakımlarda çıkmadığı için zorlamadım ben de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pc_terorist -- 14 Aralık 2022; 17:3:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O tortu neden çıkmıyor? Siz buna bakım için para mı veriyorsunuz? Boyanızı bakımınızı neden kendiniz yapmıyorsunuz? Resmen aldığınız yer yıpratmış saçı. Kimse sizin gibi önemsemez ürününüzü. Her bakımınızı kendiniz yapın. Perişan olmuş saç resmen. Onlar tekme tokat saça girişirler tarakla yıkadıktan sonra, kimse kendi malı gibi görmez hassas davranmaz
Muhtemelen para kazanmak için kasıtlı saçı yıpratmış olabilirler, yada nasıl bir boya yaptılarsa açıcı vs kullandılarsa saçı dökmüş olabilirler. Dediğinize göre boyadan sonra aniden böyle döküldü diyorsanız ihtimal bunlar
-
-
Bu yapıştırıcı su bazlıdır, Hiç zararı yok. direkt kafaya sürülür 1 2 dk içinde transparan oluyor parlama sıfır. Ben yıllardır alın bölgesine hiç bant yapmadım. Çok rahat hissettirir, bant gibi ağırlık hissi vermez. Temizlemesi çok kolay, tutuşu güçlüdür. Hava sıcaklığı ve terlemenize göre kullanım günü değişir normalde 5 gün kadar sorun çıkarmıyor. Temizlemesi ve uygulaması kolay olduğundan ön taraftan protezi kaldırıp alın bölgenizi temizleyip yenileyebilirsiniz komple protezi çıkarmadan. Tül üzerinden sadece kuru pamuk hafif serpiştirip parmakla ovalayarak bir kaç dakikada tül tertemiz oluyor. Siz şuan ki proteziniz alın çizgisini mutlaka banttan arındırdıktan sonra üzerine pamuk serpiştirip dediğimi yapın çok tortu birikmiş onları ovalayarak temizleyin kuru pamuk tortuyu temizler
Bakımlarımı normalde kendim yapıyorum çünkü çok sık seyahat ediyorum, kendi saçımı kestirmeye gitmişken bakım da yaptırayım dedim, onlar likit yapıştırıcı da kullanıyorlar 15-20 gün boyunca idare ediyor seyahatlerde, ben bakım yaptığım zaman 7-10 gün ancak tutuyor bantlar bütün malzemeleri kabin bagajına alamıyorum gittiğim yerde zor oluyor bakım. normalde mavi bant kullanmayın bu bantı temizlemek zor oluyor çünkü eriyor ben beyaz kullanıyorum demiştim, mavi bant kullanmışlar, zar zor temizledim bir bakım da kendim yaptım anlayamadığım şekilde bu hafta dökülmeler daha da arttı. Dökülen kısımlardaki saç dipleri sapsarı, sanki bir şey yakmış ya da ağartmış gibi saçı. Altyapıyı da ekliyorum buraya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Beyler ben İstanbul'da oturuyorum. Guvenilir, urun kalitesi iyi ve magdur etmeyecek bir protez sac firması onerir misiniz?
-
Solventin içine yatırıp uzun süre beklettiyseniz ondan da olabilir.
H.plus denen firmadan aldığım ilk saçım 3 ayda bundan daha beter kullanılamaz hale gelmişti. Bi kere yaptıkları boyadan sonra saç aşırı çöktü kafaya yapışır hale geldi. Ondan sonra dökülme felaket arttı. Saçım siyah olmamasına rağmen boyada simsiyah gelmişti, bi iki yıkamada açılır dediler ama açılmadı da. Anladığım kadarıyla uzun süre solvent ve boyada bekletip bozdu oradaki çocuk. Zaten nasıl kötü bi saç sattılarsa her yıkamada felaket dolanıp taradıkça kopuyordu. Sonrasında hatalarını kabul etmemek için de her türlü çamura yattılar. Adam "beslenme şeklin değişmiştir ondan ciltten üretilen yağlar tülü çürütmüş" bile dedi :) Pazarlamacı dili öğrenip motor gibi aynı ezberleri konuşuyorlar. Adileşmede sınır da tanımıyorlar. Yeni saç satacaklar sonuçta, zarar görmesi umrunda mı onların.
Hocam büyük bir çoğunluğu suçu son kullanıcıya atma eğiliminde.
“ilk üniteniz olduğu için acemiliğiniz var ondan dolayı erken yıpranabiliyor, sert taramışsınızdır, üstüne yatmışsınızdır” gibi bir sürü bahanelerle beni suçladılar yani. Çoğu protez saç merkezi dökülmelere karşı 1 sene garanti veriyorken, burada gördüğünüz dökülen alanlara yeniden ekim yapmak için benden ekstra ücret alındı. Haliyle insan güvenemiyor artık, aynı saç merkezinden ünite almış komşum 2 yıldır kullanıyor acemi değil, onun da tepede bir yerde baya bir dökülme oluşmuş o da 2. Üniteyi 5-6 ay önce almıştı ilk üniteyi de 1 sene kullanmış. Yani pandemi sonrası seri üretim esnasında hatalı üretilmiş üniteler olabilir, o kadar dikkatli kullanıyor bakım sürelerine o kadar titiz davranıyorum ki böyle çabuk yıpranan bir şeye devasa paralar vererek hem madden hem manevi olarak mutsuz oluyorum, böyle giderse eğer 2. Ünite almayıp mecburen ekim düşüneceğim artık tuttuğu kadar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tuzsuz şampuan ve saç kremimi tercih etmek lazım? Yoksa hiç bi ilgisi yok mu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tuzsuz şampuan'ın ben bir numarasını görmedim. Sonuç olarak kafa derisinden beslenmeyen saç kılı kullanıyoruz. Tek önemli konu saçın kalitesi. Saç kılının kaliteli donörlerden yapılması, saçın dökümünü kopmasını azaltabilir. Pantene 3'ü 1 arada onarıcı koruyucu yeterli. Saç kremi de isterseniz hobby kullan yeter
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X