< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere) (29. sayfa)
-
-
İstanbulda bu işi yapan bildiğiniz berber var mı peki hocam? Bir de kafa ölçümü alırken tam alamam diye çekiniyorum. Aslında şu anda kullandığım saçın ölçüsü bana tam, onun ölçüsünü nasıl alabilirim tam olarak acabaquote:
Orijinalden alıntı: pleasure1903
Selam. Sipariş verdikten 1 hafta 10 güne kadar gelmiş oluyor. DHL yada FedEx kargo ile üreticiden alıyorum. İstenilen saç renginde üretilip gönderiliyor. Boyama konusu bir kaç ayda bir gereken bir husus. Kafa derisinden beslenmediği için saçlar güneş gördükçe ve yıkandıça renk tonu hafif değişir ama fabrika ile boyalı geldiği için daha uzun süre tonunu koruyor. Duymuştum burada firmalar beyaz renkte getirip müşterinin rengine göre boyuyormuş. Ben öyle getirmiyorum. Kendi renginde geliyor. Kesim için iyi bir berber ile konuşup sana en az 2 saat zaman ayırması lazım. Katlı kesmesi lazım, ayırarak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
İçinden metre ile orta kısımdan sağdan sola ve önden arkaya ölçebilirsin. Kendi baş ölçünü almak için de başının tepesinden sağdan sola ve yine alın çizginden önden arkaya ölçünü alabilirsin. Standart kalıp üretimler 2 3 cm büyük küçük şeklinde yapılmakta. İstanbul hakkında bilgim yok Ankara da yaşıyorum. İyi bir berber bulun durumunuzu anlatırsınız, sizi ya ilk müşteri yada son müşteri olarak alıp rahat 2 saat zaman ayırması lazım. Dikkat istiyor kesim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam nerden sipariş veriyorsunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Özellikle mavi bantlar file de çok fazla kalıntı bırakıyor izopropille çıkarttıktan sonra. 3-4 kez şampuanla güzelce yıkıyorum, ama sonrasında hala az da olsa yapış yapış kalıyor file. Bunun için herhangi bi öneriniz var mı? Nasıl daha iyi temizlenir?
Bandı protez'den çıkardıktan sonra üzerine kuru pamuk serpiştirin ve parmağınız ile ovalayın. Kalan tortunun neredeyse hepsi çıkmış olacaktır
Denicem hocam teşekkür ederim. Ben hiç solvent kullanmıyorum bu arada. Bantı alkolle çıkarttıktan sonra direk şampuanla yıkıyorum, yanlış mu yapıyorum?quote:
Orijinalden alıntı: pleasure1903
Bandı protez'den çıkardıktan sonra üzerine kuru pamuk serpiştirin ve parmağınız ile ovalayın. Kalan tortunun neredeyse hepsi çıkmış olacaktır
Bandı alkol ile çıkarmayın. Bir bakımda benim dediğimi deneyin. Bandın üzerinde saç kurutma makinasını biraz gezdirin. Bantlar ısı ile yumuşayacak. Sonrasında bantları çekerek çıkarın. Zorlandığını yerde tekrar saç kurutma makinası ile ısı uygulayın. Bantların hepsini çıkardıktan sonra ön alın tarafına kuru pamuk serpiştirerek parmağınız ile ovalayarak tortuları alın. Bir kaç kez tekrar edin. Sonrasında tüm alt yapının çevresini pamuğa izopropil alkol dökerek silin. Sonra yıkayın
Hocam merbabalar
Sizin bantları aldığınız herhangi bir web sitesi var mı? Ben Hepsiburada’da bir satıcıdan mavi walker tape siparişi verdim, şu şekilde 36 tane bant göndermişler fakat üzerinde hiçbir marka adı yok. Dün bakım yaptım poly kısımda elimde kalan son supertape beyaz bantları kullanıp ön lace kısımda mavi bantları kullandım fakat önler neredeyse hiç yapışmadı. Sabah baktım hala kaynamamış kalkan yerlere likit yapıştırıcı sürüp ısıtarak oturttum geri ama ne kadar dayanır bilmiyorum. Ürünlerin sahte olma ihtimali olabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
merhaba. Bunlar muadil ürünler ve Çin'den getiriyorlar. neredeyse birebir aynı materyali üretiyorlar. O yüzden marka yazmamasına çok takılmayın. ama ürün orjinal değil bunu bilin. Mavi bant çok güçlüdür aslında ama saçı takarken eğer kafanızda ter oluştuysa, ortamda ki sıcaklık yüksek ise, nem var ise, protezi taktığınız ilk anda yeteri kadar güçlü yapışma oluşmayabilir. Tavsiyem protezi takmadan önce kafanızı pamuğa izopropil alkol dökerek siliniz. Böylece kafanızda ki yağı almış olacaksınız ve daha güçlü yapışma olacaktır. Super tape hiç kullanmayın, yapışma gücü düşük bir bant. Mavi bant iyidir ama eriyen tarzda bir bant. Beyaz bant erimiyor, beyaz bandı'da bir deneyebilirsiniz. Doğallığa önem veriyorsanız ön alın çizginiz için su bazlı yapıştırıcı kullanmanızı öneririm. yan ve arkalara bant yaparsınız
-
hocam peki bu bantların orjinallerini nereden alabiliriz?
-
burada ki güvenilir başarılı mağazarlardan alman en mantıklısı. aslında sonuç olarak hepsinin üretimi Çin'den geçiyor. n11'de ProtezSacMalzemeleri isimli firma güvenilir, ben gerektiğinde oradan alıyorum. ama hepsi çin'den getiriyorlar. Walker Tape'in kendi sayfasından da bakabilirsiniz https://walkertapeco.com/product-category/walker-tape/tapes/lace-front/
-
Her bakimda izopropil alkol ile basimdan yapiskan ve yag kalintilarini temizliyorum, daha sonra sampuanlayip yikayip kuruttuktan sonra oyle uyguluyorum. On taraf kendini saldigi ve likit yapistirici da tutmadigi icin bu sabah yine bakim yaptim, sonuc poly kisim yapisti ama on tul bolge yine birakiyor kendini. Poly kisimda tutuyor tul alanda neden boyle yapiyor anlamadim.
-
ortam sıcaklığı yüksek olabilir evinizde, az da olsa ter var ise o an yapışma gücü olmuyor. siz protezi kafanıza takmadan hemen önce, kafanızı izopropil alkol ve pamuk ile son bir kez daha silin. Protezini hazırlayıp kafanıza takmadan önce mutlaka son kez kafanızın yüzeyini izopropil alkol ve pamuk ile silin
-
Su bazlı bantlara örnek verebilir misiniz? Ayrıca yeni saç aldım, montajını yaparken bant bırakıyor saç yeni olduğu için, berber kesemiyor haliyle, bunun için ne yapmam lazım, şimdiden teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bulması şuan biraz zor olan Ghost Bond yada Walker tape Great White, ürünleri içeriği su bazlı güzel yapıştırıcılardır. Direk kafa üzerine uygulanıp küçük bir sünger ile yedirilir 30 sn 1 dk içinde transparan olup renksiz şekilde olur. Başınız da ki teri yağı saçı monte etmeden önce başınızı pamuğa izopropil alkol dökerek silin ve sonrasında protezinizi monte edin. Bant olarak mavi bant yada ultra hold beyaz bant güçlü tutuşa sahiptir
Üstat kendi cildimi değil saçın kendisini bırakıyor saç yeni olduğu için. Hep ilk montajlarda bu sıkıntıyı yaşıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Alt yapın nedir
-
Yapışmaması mümkün değil poly materyal o malzemeye güçlü yapışır bant, tül'e göre hemen yapışması lazım. Mavi bant kullanın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X