Kellikten bende müzdaripim. Saçlar maalesef dökülüyor. Aşağıdaki protez saç çok iyi durmuş. Firma vermicem reklam olmasın diye ama görüşücem. Kaliteli ise yazarım inşallah. |
Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere) (27. sayfa)
-
-
merhaba, protez saç yaptırdım ama rengi çok koyu geldi. üniteyi boyayarak rengini bir Ton açmak mümkün mü acaba?? -
-
merhaba alt yapınız nasıl? yan ve arkaya beyaz walker tape ultra hold bandını alın. sökmesi kolay oluyor güçlü bant ama 1 haftayı asla geçirmeyin erimeye başlayınca hafif koku yapıyor. önlere mavi bant alın güçlü bant iyi tutar sökmesi biraz zahmetli, mutlaka saç kurutma makinesini temizlerken bandın üzerinde biraz gezdirip ısıtın yumuşasın öyle çıkarın. temizlik olarak izopropil alkol. alışveriş sitelerinden bakabilirsiniz, saf alkol ama %99. 3 numara Taft sprey bulundurun çok az sıkarsınız saçınızı şekillendirirken, saçı yumuşatmak için de mavi fön suyu allın çok az şekil verirken sıkın, saçı yıkadığınızda da çok az eğer takılırsa sıkarsınız. elidor 7x24 şekillendirici krem kullanın saça şekil vermek için. yıkamak için çok farketmiyor pantene 3+1 işinizi görür. saçı boyamayın güneş gördükçe yıkadıkça rengi biraz açılır
-
üstadım cvp için tşk ederim. ön taraf tül, yan ve arka kısımların etrafı plastik. ön taraf baya kötü, saç çok yoğun olduğundan aşırı belli oluyor.
hangi siteden almalıyım bantları acaba? bir de bant tekli olan yani HAZIR kesilmis olan Dan mı yoksa rulo şeklinde olandan mı almalıyım? -
Dostum ön çok yoğun ve gördüğüm kadarıyla ki çok az kısmı gözüküyor ama tülün rengi cildinle pek uyumlu değil gibi. Yani ileride ön taraflar kopup seyrelince ön taraf çok belli olur.
Bu saçın bir tık açık rengibi almanı tavsiye edrim bir dahakine. Ayrıca biraz fazla geriye takmışsın gibi saçı, alnın fazla açık kalmış gibime geldi.
Saçları nerden aldın acaba?
Malzemeler için protez saç malzemeleri diye arat güvenilir bir iki site var ayrıca trendyol gibi online sitelerde de var bantlar.
Ruloyu çok efektiv bantlayamazsın yeni kullanıcıysan zannımca, şerit bantlardan al.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemo86 -- 27 Ocak 2022; 23:0:52 > -
omru ne kadar oluyor bu protezlerin -
merhaba, saçı izmit goktug aytug barber de yaptirdim. kampanyali fiyatti 2.200 tlye yaptirdim 2 ay once. iyi mi yaptim kotu mu bilmiyorum acikcasi. cok dogal bir gorunumu yok evet. gercektrn biraz geri takmisim saci. simdi biraz daha iyi oldu sanki. foto atiyorum. gorunusle ilgili yorumunuzu merak ediyorum.
aklimda aliecpress ten vaeya baska bir yurtdisi siteden istedigim sekilde sac siparisi vermek var. ama nasil yapacagimi bilmiyorum, guvenemiyorum. sitede bu konu ile. ilgili yardimci olabilecek biri var mi acaba?
-
bu işlem saç ekimi fiyatına yapılıyor nerdeyse, ne gereği var hem para verip hem böyle yapay görünüm sahibi olmanın. deriyi havasız bırakmak da cabası
-
Bunu nereden aldınız bende almak istiyorum lütfen yardımcı olun
-
Ben üretici fabrikadan alıyorum, siz daha önce hiç kullanmadıysanız buradan bir yerden almanız daha doğru olur -
@pleasure hocam merhabalar, su bazli tutkali sadece onlere surup yan ve arkalara bant mi kullaniyorsunuz. Yoksa heryeremi subazli tutkal uyguluyorsunuz -
Merhaba su bazlı aşırı rahat hissiyat veriyor komple sürüyorum küçük noktalar halinde uygulayıp sünger ile yediriyorum. Önlere 2 Kat yapıyorum. Ortalama 6 - 7 gün güzel tutuyor. Ve sonra tekrar bakım. Yaz aylarında bant kullanıyorum. Aşırı sıcak havalarda saçı su bazlı ile takarken ortamın sıcaklığı serin olmalı, başınızda ter olursa ilk takım anında yeteri kadar güçlü yapışmıyor ve alın çizgisinde beyaz iz oluyor. Su bazlıyı sürdüğünüz de başınızın kuru olması lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleasure1903 -- 22 Şubat 2022; 23:32:9 > -
Yazin hangi bantlari tercih ediyorsunuz? -
Vallahi benim alt yapının yan ve arkası poly materyal. Oraya bant yapıyorum, walker tape ultra hold beyaz bandı güzel güçlü. Temizlemesi kolay çıkıyor. Önlere mavi bant yapıyorum. Mavi bant temizlemesi biraz zor, eriyen bant mavi o yüzden saç makinesi ile biraz ısıtıyorum üzerinde gezdirip önlerde. -
Mavi bant dediginiz walkertpae lace front sanirim degil mi? -
Yani mavi renkte olan bant. Deliklisi de güzel daha pahalı ama. Beyaz ultra hold da iyi bant ama 5 - 7 gün geçirmek lazım koku yapıyıor sonrasında -
Sıcak hava protez saçın düşmanı. Hava sıcaklığı ne kadar düşükse bant değiştirme süresi de uzuyor terleme azaldığı için. Kullanım olarak en rahatı hiç tartışmasız su bazlı yapıştırıcı. Başınızda yok gibi -
Ben su an komple onu mavi olani kullaniyorum. Ilk sacimi 2,5 ay once onna hair den aldim. Ancak acemilik bant heves vs gibi sebeplerden bayagi dokuldu saclar. 2. Sacimin yurtdisindan alip altyapisini kendim kestim kuaforume saclari kestirdim. Protez sac satan biyerde ilk sacima ekim yaptiriyorum.
Ultraholdun sivi yapistiricisi sizin su bazli tutkal gibi kulanilabilinir mi yoksa sadece bantlarin uzerine mi sikiliyor. -
Likit yapıştırıcılar çok kuvvetli oluyor ben hiç kullanmadım onu bant üzerine uyguluyorlar. Tül kısıma zarar verebilir çünkü direk kafanıza uygulanan su bazlı oluyor. Su bazlının temizliği çok kolay. Evet mavi banda temizlik yaparken dikkat edin ön alın çizgisi üzerindeki saçları yolabilir o yüzden saç makinesi ile gezdirerek hafif ısıtın bandı kolay çıkar sonrasında
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X