Yok hocam aynı şehirde değilim. Fakat kısmetse Eylül ayında İstanbula gidicem, istanbulda yaptırmayı düşünüyorum:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere) (25. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: PVHSon olarak şöyle bir foto gönderdiler hocam
Alıntıları GösterHocam Merhaba,
Fotoğrafı göremiyorum merak ettim. Tekrar yükler misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
@emreocak2323 merhaba özel mesajini göremiyom sana ulasabilcem bi facebook hesabi veya baska bisey birakirsan sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: Tnsk19@emreocak2323 merhaba özel mesajini göremiyom sana ulasabilcem bi facebook hesabi veya baska bisey birakirsan sevinirim.
sadece instagram kullanıyorum yaz bana sadeceeemre
-
-
Saç protezi yaptırmadım henüz, yaptırmadan evvel bant, solvent vs stoklamak istiyorum, hangi ürünleri önerirsiniz arkadaşlar? Bir sürü bant var hangisinden almalıyım mesela? Şampuan ve Saç kremi olarak ne tavsiye edersiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: Sonic.Storm
Temizlik için solüsyon önerisi olan var mı arkadaşlar? Birde günlük çıkar tak yaparak kullanan olup da bana ulaşırsa sevinirim.Hocam merhaba, protez saç günlük kullan tak çıkar olarak mı kullanıyorsunuz?
Merhaba hocam, evet o şekilde kullanıma yeni başladım sayılır
quote:
Orijinalden alıntı: Sonic.StormMerhaba hocam, evet o şekilde kullanıma yeni başladım sayılır
Hocam, ben henüz protez saç kullanmaya başlamadım ama sanırım bende günlk tak çıkar yaparım, uyuyamam gibi geliyor çünkü bana :)
Bu durumda hangi bantları, yapıştırıcaları önerirsiniz? Solüsyon olarak öneriniz nedir, şampuan ne kullanıyorsunuz?
Valla hocam ben de günlük kullanım için en iyi bantı bulmaya çalışıyorum :) Şimdiye kadar ultrahold beyaz, supertape, yeşil ve kırmızı bantlar karışık kullandım. Yeşil ve kırmızı çıkarırken daha kolay ama tutuculuğu düşük gibi. Ama güzel tarafı akma yapmıyor bu bantlar. Ultrahold çıkarırken zorlayabilir. Yeşil bant easy tape olarak geçiyor.
Solüsyon dediğiniz solvent sanırım. Ben internetten c22 muadillerinden alıyorum 1 lt olarak daha hesaplı oluyor. Şampuan olarak ilk aldığım yer elidor renk koruyuculu önermişti ama saç üreticileri genelde yumuşak ya da tuzsuz şampuan tercih edin diyor. Bundan sonra tuzsuz bi marka kullanmayı düşünüyorum.
Nereden alacaksınız?
quote:
Orijinalden alıntı: Sonic.StormValla hocam ben de günlük kullanım için en iyi bantı bulmaya çalışıyorum :) Şimdiye kadar ultrahold beyaz, supertape, yeşil ve kırmızı bantlar karışık kullandım. Yeşil ve kırmızı çıkarırken daha kolay ama tutuculuğu düşük gibi. Ama güzel tarafı akma yapmıyor bu bantlar. Ultrahold çıkarırken zorlayabilir. Yeşil bant easy tape olarak geçiyor.
Solüsyon dediğiniz solvent sanırım. Ben internetten c22 muadillerinden alıyorum 1 lt olarak daha hesaplı oluyor. Şampuan olarak ilk aldığım yer elidor renk koruyuculu önermişti ama saç üreticileri genelde yumuşak ya da tuzsuz şampuan tercih edin diyor. Bundan sonra tuzsuz bi marka kullanmayı düşünüyorum.
Nereden alacaksınız?
Hocam ben onnadan almayı düşünüyorum, ilk kez alıcam protez saç, olmuşken en iyisi olsun istiyorum. Bilmiyorum daha iyi bir alternatif var mı..
Tutuculuğunun düşük olması daha iyi değil mi akşam çıkarıcaz sonuçta? Bir de bantları kaç günde bir değişiyorsunuz böyle günlük tak çıkar olarak kullanırken?
Tuzsuz şampuan saçı kurutmaz mı? O konuda pek emin değilim, kullanan arkadaşlar daha iyi bilirler tabi.
Ben daha saçı almadan mavi bant depoladım baya, nasıl olsa kullanıcam diye. Beyaz ultrahold bantta aldım 3-4 paket.
Kırmızı ve yeşil bant henüz almadım ama sanırım onlardan da almalıyım, hangisini alsam acaba?
Protezi kafadan sökerken solvent sıkıyor musunuz? Sıkıyorsanız c22 Walker tape marka yeterli ve iyi olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Günlük çıkar tak olayına pandemi döneminde başladım hocam, açıkcası her gün takmayınca da net gün hesabı yapamadım henüz. Sürekli takarken 10 gün civarı gidiyordu bende. Saç derim çabuk yağlanıyor onun da etkisi oluyor tabi.
Tutuculuğun düşük olması çıkarırken iyi ama tekrar yapışma sayısı daha az olur diye düşünüyorum.
Tuzsuz şampuan tam tersine daha hafif temizliyor diye biliyordum ben. Yanında krem de kullanabilirsiniz.
Ben izopropil alkol sıkıyorum çıkarırken. Orjinal c22 cilde uyumlu sanırım ama bantı ve kalıntıları komple temizlemek için o. Günlük çıkar tak yapınca kalıntı çok olmayacağı için gerek yok bence.
Selam arkadaşlar.
Bir sorum olacak. Bu arkadaşın saçı protez gibi mi görünüyor? Fikirlerinizi öğrenebilir miyim.
Eski hali:
https://i.hizliresim.com/shh3vvv.jpg
https://i.hizliresim.com/lge61hg.jpg
Şu anki hali:
https://i.hizliresim.com/msl15iy.jpg
Saçının ön taraflarındaki ekstra coşkunluk dikkatimi çekti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reallife83 -- 5 Ağustos 2021; 14:5:5 >
-
Günlük tak çıkar olarak kullanmak istiyorum protezi, sürekli bant değiştirmek yerine her çıkarttıktan sonra tekrar takarken bantların üzerine likit yapıştırıcı sürsem mantıklı olur mu? Ve hangi yapıştırıcıyı önerirsiniz bu şekilde kullanım için?
Selam yurtdışından getirip satmak isteyen arkadaşlarla irtibata geçmek isterim. Pleasurw1903 gibi.
Görüşmek isteyen varsa özelden yazabilir. Çok teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merhaba epeydir foruma girmiyordum cevap geç verdim biraz kusura bakmayın. yurt dışında yaşıyorsanız belki 5500 lira size makul gelebilir. ama şuan üretimsel sorunlar halen devam etmekte, fabrikasında çok sınırlı sayında ürün mevcut. ben 1 sene önce 1700 liraya getiriyordum. şuan istediğim kalitede ürün bende bulamadığım için bende getiremiyorum. sadece kendi stoğumda 2 adet sıfır saçım var onlarla bakalım virüs olayı düzelene ve üretimler düzelene kadar idare edeceğim. Onna hair'in saçları genel olarak medium light yoğunlukta doğal görüntüye sahip. ortalama 8-10 ay 1 sene kadar ömürleri olduğunu biliyorum. ben yaptıkları işi beğeniyorum belkide almışsınızdır bu firmadan? memnunmusunuz? forumda alt yapı fotoğrafı paylaşmıştım tül alt yapı üzerine yan ve arka kısmına thin skin yada poly materyal olan alt yapı doğal kullanım için güzel alt yapı. yan ve arka kısım için beyaz walker tape ultra hold bant, ön kısım için de mavi bant öneririm. malzemelerinizi kendiniz alıp haftada 1 düzenli bakım yapmalısınız. saf izopropil alkol alın temizlik için. saç kurutucu ile bakım yaparken alt yapının üzerinde biraz gezdirip bantları hafif ısıtıp çıkarırsınız, sonra pamuğa alkolü döküp alt yapıyı silersiniz. şampuan çok fark etmiyor ama tuzsuz şampuan kullanabilirsiniz. ben pantene 3+1 kullanıyorum. saça şekil verirken çok fazla jöle, wax tarzı şeyler sürmeyin. sadece hafif ıslatıp fön ile şekil vererek kurutun, sonra taft 3 numara sprey ile sabitleyin, eğer çok şekillendirici sürüp üzerine sprey sıkarsanız saçınız çok sertleşiyor yıkamak zorunda kalıyorsunuz. en ideali saça fazla birşey sürmeden saç temizken hafif sprey ile şekil vermek daha doğal gösteriyor. kullanmaya alıştıktan sonra ön alın çizgisi için su bazlı yapıştırıcı kullanırsanız çok doğal görüntü elde edersiniz. ama profesyonelleşmeniz lazım bakım konusunda. hava sıcaklığı su bazlı yapıştırıcının düşmanı. saçınıza takarken kafanız tamamen kuru ve tersiz olması lazım. ortalama 3-5 gün aşırı sıcaklar da olsa su bazlı ilk protezi taktığınız anda oda sıcaklığı düşükse, 3-5 gün işinizi görüyor. mavi bant ile 1 hafta çok rahat güçlü tutuş sağlarsınız
-
Arkadaşlar bu saçı LordHair adlı firmadan yazın almıştım. Kesimi yapıldı, ancak daha sonra beklediğim bir saç geldiği için bu ihtiyaç fazlası oldu. ASLA kullanılmadı ve şu anda elimde fazla olduğu için çok çok uygun fiyata vericem.
Özellikleri;
Full French Lace (Komple Fransız Tülü)
6x9 ölçüsünde
Saç uzunluğu şu an orta boy, daha kısa isteyenler kestirebilir tabii ki.
Renk 1b yani koyu kahve
CC ön kesim yani en ideal olan ve bütün firmaların sunduğu tarz.
Şu an direk kullanıma hazır, bantlayıp takabilirsiniz.
Düşünenler bana özelden ulaşabilir.
Edit: Satıldı!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemo86 -- 16 Eylül 2021; 9:27:12 >
-
Tekrar merhaba
Sormak istediğim benim kafamda kızarıklıklar oluyor. Acaba diyorum kullanılan bant 1-2 gün sonra tahriiş mi ediyor. Zira spor yapıyorum. Havalarda sıcak.
Etkileşime girip kafamı kızartıyor. Oda sürekli kaşıntı yapıyor. Bantlar kaliteki mavi bantlar. Bant bölgesinde olduğu için halka şeklinde eminim bantlar yapıyor.
Bunun bir çözümü var mı acaba ?
Teşekkür ediyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam merhaba, q6 modelinden alacaktım fakat malum pandemiden doğru düzgün stok yok. 8x10 var ben 6x9 kullanıyorum. 7x9 kesebiliriz diyorlar. Acaba full french lace alsam mı ne dersin? Max 10 günde bakım yapıyorum günlük çıkar tak kullanıyorum. Bakımlar uğraştırır mı? Yeşil bant kullanıyorum bu arada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X