< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere) (24. sayfa)
-
-
fena durmuyor idare edebildiğin kadar et derim. alacaksanızda yeni dikkatli kullanın. gerekmedikçe takmayın temiz kalsın. tül alt yapının üretimi yok. zaten ham saç tedariği de yapamıyor fabrikalar. Firmalar ellerinde ki yüklü stoklarından satıyor şuan. bu adamlar 100-500 stok yapmıştır. şu olaylar düzelsin ben hepinize minimum fiyattan gayet kaliteli güvendiğim protezlerden getirecem inşallah. en son geçen yıl bana forumdan ulaşan birisine 1600 e getirmiştim.
-
Çok mecbur kalmazsam almayı düşünmüyorum yenisini. Izopropil alkol ile temizlik yaptım bu sefer. En son yapalı 1 hafta olduğu için bantlar erimemisti kolay temizledim o yüzden. 2 haftada bir bakım yapıyordum. Artık haftada 1 kere yaparım. Böyle daha iyi.
Ön tarafa mavi bant taktım bu sefer. Demekki su bazlı yapıştırıcı kullansak ne olacak ?? Varlığını hiç hissetmiyorum şu anda. Bir de taramayı direkt yana doğru yaptım hiç belli olmuyor. Önceden saçın önünü kaldırıyordum tabi ??
Siz getirene kadar bekleyeceğiz artık. Bu bendeki saçın poly kısmı ince sizinkine göre. Sizdekinde ön kısımda da poly var.
Genel olarak altyapının kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Tülün ön tarafının rengi açık. Doğallık için mi o acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok fazla ağartıcı yapmışlar herhalde o yüzden sararmış ön tülünüz. aldığınız yere bir sorun isterseniz. benim protezin ön tülünün de rengi normal. tek ince düğümlü hafif ağartıcı var bende
-
Dostum aldım ürünü epeydir kullanıyorum iyi hoş rengi de saçıma uyuyor oturuyor ama şöyle bir durum varki saç taranmiyor çok sertleşiyor sevemedim.
Arkadaşlar selam,
Protez saç kullanmak istiyorum fakat bu konuda hiç bir tecrube yok, etrafımda kullananda yok.
Kalitlei bir yerde yaptırmak istiyorum, nelere dikkat etmem gerekiyor yardımcı olur musunuz? Örneğin sormam gereken sorular nedir? Mesela en iyi ve kaliteli duran saç altyapısı nedir? Ağartıcı denilen şey nedir iyi midir kötü müdür?
sıkıntılı süreçtesin daha yeni olduğun için, eğer olurda kullanmaya başlarsan tabi ilk başta yadırgarsınız. kaliteli bir saç, tek bağışlayandan alınan içine başka saç harmanlanmamış saçlardır ve Brezilya saçı, Avrupa saçı yumuşak güçlü oluyor ama bunları bulmak yaptırmak sıkıntılı işler. en yaygın kullanılan Hint saçıdır. yumuşak iyidir. alt yapı olarak Fransız tülü kaliteli bir materyaldir kafanızın hava alması için mutlaka tül alt yapı olması önemli. ağartıcı tül alt yapılara sürülen bir karışım, düğüm noktaları izlerinin kaybolmasına yarar, ama saçın yoğunluğunu bir nebze azaltır. Ağartıcı oranının, dozunun çok orantılı yapılması lazım. doğallık arttıkça saçın yoğunluğu az olan protezler kullanılır ama ömürleri de haliyle az oluyor. ortalama 8-10 ay 1 yılda protezi yenilemek gerekiyor. farklı materyal alt yapılar ve güçlü düğüm teknikleri ile 2-3 yıl da sorunsuz kullanılan protezler mevcuttur. sizin alacağınız klasik, kellik bölgenize uygun boyutta bir hazır kalıp olmalı. firmaları gezin elinizle inceleyin. mavi bant, beyaz walker bant, saf izopropil alkol, her zaman bakım için kullanmanız, almanız gereken malzemeler. haftada 1 düzenli bakım yapmalısınız, bantlarını yenilemelisiniz. çok ihtiyacınız yoksa hiç bulaşmayın derim. çok maliyetli oldu artık protez saçlar
-
Hocam merhaba, saç ekimi düşünmediğim için bunun maliyetine katlanıcam, kafaya koydum maliyet olayını. İstanbulda yaptırıcam, Ekim ayı gibi kısmetse. İnternete gördüğüm bir firmayla telefon görüşmesi yaptım. Full file sistem kullandıklarını söylediler. Sosyal medya hesaplarında inceledim bayada doğal ve güzel duruyor. İsim vermek istemiyorum ama 4 harfli bir firma "On.. H..."
Eğer bilginiz varsa tavsiye eder misiniz?
Hocam birde bu bahsettiğiniz maddelerin kafa derisine, sağlığa herhangi bir zararı olur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PVH -- 16 Haziran 2021; 22:4:1 >
ben burada bir kaç alt yapı fotoğrafı paylaşmıştım görebilme imkanınız varsa mutlaka o firmaya'da gösterin, memnun kalırsınız. Fransız tülü üzerine yan ve arkası Thin skin materyal. Onna'nın evet güzel sonuçları var ama medium light yoğunlukta saçlar olduğu için, 5-6 aydan sonrası biraz sıkıntı, birde saçları sarı renkte açık boyasız getirip istenilen özelliklerde kendileri boyuyormuş diye duydum. bu yüzden haftada bir saçınızı boyamanız gerektiğini söylediler. yinede sorun bunları. mümkünse Medium yoğunlukta saç alın ki sizi en az 1 yıl sorunsuz götürsün. şuan üretimsel sorunlar olduğu için fabrikalar üretim yapamıyor, saç tedariği Hindistandan yapamıyorlar, fazla kaliteli saç üretimi şuan yok yani. ben bu sorunlar hallolsun, kendm 19 yıllık kullanıcıyım, isteyen herkese bu forumdan toplanıp, sorumluluk alıp ki ben daha önce buradan 4-5 kişiye saç getirdim, minimum fiyatlardan, yüksek kalitede getirtme niyetim var. mesela 10 kişi oluruz toplu şekilde fiyatı indirerek. 1700-1800 lira'yı geçmeyecek şekilde. bakalım zaman içinde belli olur. 1 yıldır tül alt yapının üretimi yapılmıyor. Yapıştırıcılarının bir zararı olmaz, olsaydı 19 yıldır ben geberirdim sanırım. siz saçı aldığınız yerden bant vs bakım malzemesi almayın. yüksek fiyata vereceklerdir muhtemelen. internetteki mağazalardan alabilirsiniz. saf izopropil alkol alacaksınız, walker tape'in ultra hold beyaz bandını alın. ön taraf içinde Mavi delikli yada düz mavi bant alıp kullanırsınız bakarsınız hangisinden memnun kalırsanız. Mavi bant güç olarak en güçlü banttır. hafif akma yapar 10 gün sonrasında. haftada bir düzenli bakım yaparsınız. bakımlarınızı kendiniz yapmayı öğrenmelisiniz. mümkünse kendi saçınızın yan ense traşınızı da kendiniz yapmaya alışırsanız, size bakım masrafı her bakımda 20 lirayı geçmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleasure1903 -- 17 Haziran 2021; 18:20:56 >
-
Hocam çok teşekkür ederim bilgiler için
Hocam, istanbulda bir merkez bu saça 2.300₺ dedi, sizce nasıl?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PVH -- 21 Haziran 2021; 17:19:28 >
-
-
Düğüm noktaları çok kalın duruyor arka tarafta görünen yer. Önü hafif ağartmışlar herhalde. Yinede tam parmağın altına koyarak alın çizgisini göstersinler. İş görür gibi fiyatına göre iyiymiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Düğüm noktalarının kalın olması iyi mi hocam? Önler içinde merak etmeyin dolgun dur dediler
Dolgun olması değil konu ben size fotoğraf attım doğal olması lazım. Benim gösterdiğim gibi size fotoğraf gösteremiyorlarmı? Düğüm noktasının kalın olması kaba durur eğer önlerde böyleyse saçınızı diktiğiniz zaman belli olur yani. Tek düğüm olması lazım alın çizgisinin. Siz canlı olarak inceleyin olmazsa öyle karar verirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: pleasure1903
Dolgun olması değil konu ben size fotoğraf attım doğal olması lazım. Benim gösterdiğim gibi size fotoğraf gösteremiyorlarmı? Düğüm noktasının kalın olması kaba durur eğer önlerde böyleyse saçınızı diktiğiniz zaman belli olur yani. Tek düğüm olması lazım alın çizgisinin. Siz canlı olarak inceleyin olmazsa öyle karar verirsinizSon olarak şöyle bir foto gönderdiler hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PVH -- 21 Haziran 2021; 17:19:4 >
Banada böyle fotoğraf göndermişlerdi. Ön taraflar full tül verdiler sonra. Bant sökerken tül yırttım istemeden..
siz bu firma ile aynı şehirdesiniz sanırım, yüz yüze görüşün, saçı da elinizde incelemek istediğinizi söyleyin, ön alın çizgisi çünkü çok önemli. saçın duruşunu en iyi gösteren kısım çünkü. yüz yüze görerek karar verin bence. yanlış yönlendirmek istemem ama dediğiniz fiyatlara göre makul gözüküyor
-
Hocam bende dusunuyorum, izmir de tavsiye edebileceginiz bi yer var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X