Şimdi Ara

Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
37
Favori
274.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kesinlikle o fiyatları hak ettiğini düşünmüyorum. Ben de bi süredir Alibaba üzerinden araştırıyorum, bütün satıcılar K.Kore sınırı kapalı olduğu için fabrikadan ürün temin etmekte sorun yaşadıklarını yazıyor. Özel sipariş yapabiliriz diyenler var o da biraz daha pahalı ama max 200 usd fiyat veren oldu. 160-200 usd arası, gümrük ve kargo da var tabi ama yine 2 binin altına gelir. Hazır kalıpların tekrar temin edilebilir olmasını bekliyorum. Anladığım kadarıyla çoğu fabrika K.Kore'de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    Güney Kore bu tür üretimde çok iyi anladığım kadarıyla, adamlar reality manken üretiminden saç üretimine kadar başarılı sonuçlar veriyorlar... Ama ben sırf şu tecrübeyi parasıyla da olsa yaşıyacam sonra kendim temin etmeye çalışıcam... Yoksa çok pahalılar farkındayım sürekli kazandıramam onlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ_DISCO -- 9 Nisan 2021; 11:55:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DJ_DISCO D kullanıcısına yanıt

Aynen ilk başta buradan bi yerden almanız alışmanız açısından daha iyi olur. Zamanla bakım vs işlerini öğrendikçe direk kendiniz temin edersiniz. Aşırı kar koymasalar sürümden de rahat kazanırlar ama işte fırsatçılık. Çok sahtekarlığın döndüğü bi sektör olmuş bu. Saç ekimi gibi insanların zaafiyetini kullanıyorlar.

• Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle zafiyet kullanıyorlar hele hele bu durumda olup, ballandıra ballandıra Instagramdan görünce videolarını hoş oluyorum... Lakin illaki bende ögrenicem bunun görünmeyen yüzünü... Birde yurtdışında olucam illaki kendim karşılamalıyım.

• Olmuşmu 😎  Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere)

Alnını gösterirsen. Hangi alt yapıyı kaça aldın

• pleasure1903 kullanıcısına yanıt
    Şu tür bir altyapı aldım 4500 lira. Müsait bi zamanda alın kısmını atarım..  Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere)

Çok para. Bu rengi mi boyayıp size verdiler? Eğer öyleyse 2 3 haftada bir boyamanız gerekecek fabrikasyon boyalı olmadığı için çabuk açılıyor. Firmalar maliyet tasarrufu için bu şekilde açık renk getiriyor.

Yok siyahtı ben altyapıyı sana göstermek için attıkları örnegi gösterdim. Aynısı çünkü..

• Birde işin inceliklerini bilmediğim için onlarda bakım ürünleri aldım eve ulaştığında sizlerle paylaşırım. Uygun fiyatlarını ve düzgün ürünlerini temin etmek için.

Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere)

Sen tecrübelisin varmı fark ??

Ben onna hair'e bizzat arkadaşımı yönlendirdim 1 ay önce Ankara'dan gidip aldı. Telefonda firma ile bizzat konuştum, saçlarının Medium light yoğunlukta olduğunu, sarı renkte olup boyadıklarını, ve 2 3 haftada bir düzenli boyanması gerektiğini söylemişlerdi. Sanırım senin saçında bu şekilde boya gerektirecektir. Ve medium light yoğunlukta olduğunu düşünüyorum. Doğal görünüm için medium light en ideal yoğunluk 6-8 ay içinde genel bir seyretme oluyor. Çok kötü durmaz ama 1.5 sene sonra şuan ki yoğunluk kesinlikle kalmayacaktır. Kötü değil güzel işini 12 ay kadar göreceğini düşünüyorum. Senin alın hizandan anladığım kadarıyla benim saçım Medium yoğunlukta biraz daha gür seninkine kıyasla. Bakım malzemesi olarak ne verdiler ve ne kadar ödedin bakım malzemesine?

Bakım malzemesini uçağa alamadım kargoda. Yarın öbür gün gelir paylaşırım tek tek... 685 lira ödedim tüm bakım malzemelerine yurtdışına gidiceğim için tecrübe olsun diye aldım öğrenmek için

Ayrıca onlarda 6 ay tavsiye etmişlerdi... İşte düzenli bakımla 15 ay kullanan müşterilerimiz felan var dediler.

Bu fiyat saça ödediğiniz 4500 liraya dahil mi? Güzel bir fiyat uygulamışlar size anladığım kadarıyla. Keşke danışsaydınız internetten daha hesaplı malzemeleri almanıza yardımcı olurdum sağlık olsun

Malesef ayrı... Biliyorrum bilerek te ödedim. Bundan sonra işin inceliğini bi kavrayayım gerisini halledicem inşallah. Özelden yazdım bu arada.

• Bant olmayan yapıştırıcı önerirmisiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: pleasure1903

Bu fiyat saça ödediğiniz 4500 liraya dahil mi? Güzel bir fiyat uygulamışlar size anladığım kadarıyla. Keşke danışsaydınız internetten daha hesaplı malzemeleri almanıza yardımcı olurdum sağlık olsun

Hocam selam. Bu protezin alın için olanlarına baktım 1-2 ilan cıktı aliexpressde fiyatın50-60 dolar. Kullanışlı mı? Benim alın açık biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlanta34 -- 16 Mayıs 2021; 21:7:51 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.