Şimdi Ara

PROTON (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.152
Cevap
23
Favori
259.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten o programla yüklüyorum resimleri.Resim boyutunu 640x640 ayarlamama rağmen foruma yükleyince çok büyük çıkıyor resim boyutları
  • Araç hakkında pek fikrim yok bagaj kapağı çok düz ve basık duruyor.
  • Malezyanın başkenti ve Proton'un en büyük ve ilk fabrikasının bulunduğu,
    Kuala lumpurda bir Proton Gen 2. Fotoğraf kuala lumpuru resimlemek
    amacıyla çekilmiş ama Proton malezyada çokca bulunduğu için güzel bir tesadüf olmuş.

PROTON

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blaster2005 -- 14 Mart 2014; 14:28:42 >
  • xyzm2269 X kullanıcısına yanıt
    Resim linkini buraya yapıştırırken "S image" butonunu kullanabilirsiniz :)
  • S image değil de image kullanıyordum.İkisinin arasındaki fark nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyzm2269

S image değil de image kullanıyordum.İkisinin arasındaki fark nedir?

S image'de önizlemesini gösteriyor resmin. üzerinde tıkladığınızda büyüyor.
  • Sonunda bi Proton aldıracaksınız bana da Gen 2 ile acayip ilgilenmeye başladım, hele parça bolluğu ucuzluğu ve problemsizliğini de buradan okuyunca neredeyse ramak kaldı galiba. 1994 2001 yılları arası eski o çok sevdiğim Kia'ları herkesin tepkilerine rağmen sorunsuz ve zahmetsizce kullanmıştım. Şimdi sanırım aynı yollardan Proton geçiyor. Eğer, Doğuş vb gibi güçlü bir distribütör getirseydi bu markayı inanılmaz yaygınlaşırdı. Ama bence böyle daha iyi araçlarınızda bir sıkıntı olsa bile direkt Malezya Proton ile temasa geçmek bile sorunun çözülmesine yetecektir. Sanırım.

Gen 2 otomatik kullanan var ise tüketim ve performans ile ilgili yorumlarınızı alabilir miyim? Sanırım topikte bulamadım böyle bir bilgi. Ayrıca süspansiyon konforu nasıldır, kaymak asfalt olmayan, bozuk yollarda süspansiyon darbe emişi ve yol sesi nasıl. Motor gürültüsü ne durumda?
  • Gen2 motor performansı oldukça iyi üst devirlere çıkıldıkca gücünü hissettiren sportif kokpiti ile göz dolduran tek parça (kafalık ayrımı )olmayan ön koltukları ile içine bindiğinizde spor araç tadını veren , kiremit , mavi ve buz beyazı ile dikkat çekici bir araç...

Yakıt konusu şehir içi 9 litrelerde iken şehirler arası 6.-6.5 litreler de sakin kullanımda gezmekte,

sıkıntılı tarafı önceki kasa personalar kadar sorunsuz olmayışları ve parça fiyatlarının yine eski personalara oranla daha zor bulunup daha pahalı oluşu...

Fiyatına ve modeline göre piyasa rakamları ise oldukça makul....,

en önemli artısı ise kule gergisi, saç kalınlığı ve lotus muhendislerinin motora verdikleri enstruman sesi...

Kabinde ses var fakat dediğim gibi hoş ve iç gıcıklayıcı bir ses....süspansiyon standart sedan araçlara oranla daha sert, işcilik yine sınıf standartlarında...

vites kol başının rengini atması, kararan ön farlar, cam otomatiklerinin sık arıza vermesi kronik sorunları..

Servis kayıtlı düşük km li ve temizi olursa 18.000 tl ye kadar alınabilir bir seçenek Gen 2....

Proton yetkililerinin hem fikir olduğu konu ise, otomatik 418 yada manuel 416 serisinini Protonun ülkemiz getirdiği en güzel araçlar olduğu noktasında...

dilerim biraz aydınlatabilmişimdir.Selamlar

• Teşekkür ederim , evet rakamı yüksek tutuyorum çünkü aracım emsali araçların içinde benzersiz kalmış bir örnek, diğer tarafdanda bu rakamlara daha iyi bir araç alabileceğime inanmam,

Allah hepimizi kazadan beladan korusun
  • PROTON416GLXİ P kullanıcısına yanıt
    yorumlar için çok teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-ulumod-dan-temiz-gen-2-hatchback-otomatik-36-ay-kredi-90-kredi-157232902/detay/

bu araç ile ilgili fikirleriniz neler. Fiyat yüksek gibi.
  • RENK ÇOK GUZEL....AYRICA OTOMATİK OLUŞU BIR IKI PIYASADAKİ EMSALLERİNDEN YUKSEK OLMASINI ANLAŞILIR KILIYOR...
    ŞAHSİ YORUMUM ARKA TARAFDA BİR İŞLEMIN OLDUĞU...BİRDE SAĞ YAN TARAFDA DALGA VE EZIKLER GORDUM SANKI YINE BİR İŞLEM YAPILMIŞ HABERCISİ...VE İÇİNE DAİR RESIM YOK..YANIK YIRTIK VS DURUMUNA BAKMAK LAZIM...
    ŞAHSİ FIKRIM ARAÇ GENEL HATLARI ILE KAZASIZ VE TEMİZ İSE 20 VERILIR....
  • GEN 2 BAKIYORSANIZ BENIM EPEYDİR İLGİMİ ÇEKEN BU ARAÇ...TEMİZ BİR ARACA BENZIYOR 18.000 TL GİBİ ALINIR VE BİNİLİR...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-46000-km-orjinal-garaj-araci-152324526/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: shuma II

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-ulumod-dan-temiz-gen-2-hatchback-otomatik-36-ay-kredi-90-kredi-157232902/detay/

Evet bu arabada değişen parçalar ve boya var. Ben Bi ara arayıp sormuştum. Neresi demişlerdi hatırlamıyorum.araç ulumotorda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PROTON416GLXİ P kullanıcısına yanıt
    Fiyatı aşağı çekerseniz haberdar olmak isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: shuma II

Gen 2 lerde medium line olan donanım seçeneğini tavsiye ederim low line ve base line boş diye tabir edilen modellerden. High line Turkiyeye hiç gelmedi bildiğim kadarıyla.

• sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyzm2269 -- 15 Mart 2014; 9:19:03 >
  •  PROTON
    [simage][/simage]
     PROTON
    [simage][/simage]
     PROTON
    [simage][/simage]
     PROTON
    [simage][/simage]
     PROTON
    [simage][/simage]
     PROTON
    [simage][/simage]
     PROTON
    [simage][/simage]
     PROTON
    [simage][/simage]

• Yine büyük oldu
    Böyle olacak :)
     PROTON

PROTON

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blaster2005 -- 15 Mart 2014; 9:24:54 >

• Aynen.Eskiden böyle olmazdı bir türlü çözemedim
  • Toplu değil de tek tek yükleyeceğim
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.