Şimdi Ara

PROTON (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.152
Cevap
23
Favori
259.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tahmini kaça kadar alınır hocam pazarlık etsek
  • Kimse piyasası yok diyor ama ben 11.gün sattım. Aracın temiz bakılmışı vardır. Satılmıyorsa kendi araçlarınızı sorgulayın.
  • Malezya kaplanı, Waja kullanıcısı olarak şu konuyu bi hortlatayım

Selam beyler :)
    Her türlü sorularınıza elimden geldiğince cevap verebilirim.
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • proton 2014 ocak ayında 110 adet araç satmış Türkiyede, alfa romeo mazda gibi markaları geride bırakmış maşallah :)
  • arkadaslar benim babam 1.6 sedan modelini 2000 senesinden beri kullaniyor halada ailecek kullaniyoruz parca konusunda hic skinti cikarmadi bize daha dogrusu araba bizi bunca sene boyunca 1 kere yolda birakdi oda servisini yaptirmadigimiz icin 1-2 sene sonra servise goturmeyi biraktik kayisi kopmustu zannedersem 2012 civarlarinda bizi tek yolda birakisi bu oldu :D arabayi ankarada sanayide proton yedek parcacisi ve ustasida var fiyatlarida ucuk kacik degil canavar gibi araba evladiyelik en az 12 senedir kullaniyoruz banamisin demedi boyasi bile atmadi arabanin tap taze konsolu kapilari dosemesi tertemiz motorunda yurur aksaminda bir kere bile sorun olmadi bilgi edinmek soru sormak istiyen olursa seve seve yardimci olurum cocuklugum bu arabada gecti :)
  • arkadaslar bizdeki 416 modeliymis bir sure malezyadada bulundum 416 modelini taksi olarak kullaniyorlar havaalanindan bir 416 modeli ile sehir merkezine gitme imkanim oldu taksicinin bana soyledigine gore 2000 civari olan 416 serisi en saglam seriymis o yuzden taksi olarak kullaniliyormus
  • [simage][/simage]
    [simage][/simage]
    [simage][/simage]
    [simage][/simage]
    [simage][/simage]
    [simage][/simage]
    [simage][/simage]
    [simage][/simage]
    [simage][/simage]

• quote:

Orijinalden alıntı: yawuzbey

proton 2014 ocak ayında 110 adet araç satmış Türkiyede, alfa romeo mazda gibi markaları geride bırakmış maşallah :)

2014 model hiç gelmedi, önceki modellerden de ellerinde Bi kaç tane var bildiğim kadarıyla. Nasıl satmış o kadar, ön ödemeli mi. Rakam doğruysa helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blaster2005 -- 10 Şubat 2014; 21:17:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blaster2005

quote:

proton 2014 ocak ayında 110 adet araç satmış Türkiyede, alfa romeo mazda gibi markaları geride bırakmış maşallah :)

2014 model hiç gelmedi, önceki modellerden de ellerinde Bi kaç tane var bildiğim kadarıyla. Nasıl satmış o kadar, ön ödemeli mi. Rakam doğruysa helal olsun

Ön ödemeli olacağını hiç sanmıyorum, büyük ihtimalle ellerinde kalan 2013 modellerdir.

• Haberi nereden aldınız ???

• blaster2005 kullanıcısına yanıt
    Ocak 2014 araç satış listesi açıklandı geçenlerde

• quote:

Evet 110 adet satış yapmış. ODD'nin açıkladığı rakamlar % 100 doğru mu acaba.Proton TR sıfır ayarında 10km, 15km.de ikinci el araçlar koymuş satışa sahibinden de. 2012 den kalan satılmayan araçlar sanırım

• quote:

quote:

Evet 110 adet satış yapmış. ODD'nin açıkladığı rakamlar % 100 doğru mu acaba.Proton TR sıfır ayarında 10km, 15km.de ikinci el araçlar koymuş satışa sahibinden de. 2012 den kalan satılmayan araçlar sanırım

doğru hocam satılmayan araçlardır onlar. bakalım bu yıl preve ve suprima modellerini getirecekler dediklerine göre, iyi bir tanıtım yapılırsa belki iyi yerlere gelir proton tr.
  • quote:

quote:

quote:

doğru hocam satılmayan araçlardır onlar. bakalım bu yıl preve ve suprima modellerini getirecekler dediklerine göre, iyi bir tanıtım yapılırsa belki iyi yerlere gelir proton tr.

Reklam yapıp uygun emsallerine nazaran uygun fiyat politikası izlerse güzel yerlere gelir. aynı mantıkla giderse değişen birşey olmaz.şubat bitti daha gelmedi yeniler. bekleyip görücez.

• Ulumotor dan bu gidişle bi cacık olmicak olmicakta, Proton Malezya nasıl bir kafada yaşıyor ki halen bu yoldan şaşmıyor aceba?
    Ah ulan Proton ah, kendin ettin kendin buluyon.. Halbuki ne güzel günler görecektin ama bir hiç uğruna gitti sanki niyazi........
  • Ben her zaman bu işin içinde başka işlerin olduğunu düşünüyorum, böyle satış politikası olamaz, adamlar resmen satmamak için uğraşıyor. Bu işten hiç anlamayan birisi bile varını yoğunu tv internet gazete reklamlarına döker, ulumotorun özellikle tv ve internet reklamı hiç yok, acaba birileri engelliyor mu protonun ülkemizde tanınmasını???

• Bir zamanlar Türkiyede üretilmesi düşünülen otomobil.Hey gidi günler hey.Üretilseydi bir cacık olurmuydu bilemem
  • Kalite olarak piyasayadaki çoğu araçtan kaliteli,Bi üretim üssü açarsa yada sağlam bir çalışma yaparsa güzel iş yapar.ilk yıllarında engellendiği doğrudur ama bu donemde sanmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.