Şimdi Ara

PROTON ''''GEN 2''' (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
1
Favori
110.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dikkatli olmak gerekiyor önemli olan aracın temizliği benim bir bilgim yok kendim manuel olanını kullanıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: druen

aracımın triger kayışını değiştirecegim. bulundugum ilde proton servisi yok. başka bir ustaya sordum, "ben değiştiririm" dedi. izmirden fiyat sordu 250 tl dediler (egzantirik triger kayış seti) internetten baktım, 150-160 TL ye var. bu konuda ne önerirsiniz? servisi dışında biryerde değiştirmem de sıkınıt olur mu, parçayı nereden temin edebilirm?

banada serviste km olarak triger kayışının dolmadığını ama ömür olarak 4 yılını doldurduğu için değiştirilmesi gerektiğini söylediler. işçilik dahil yaklaşık 400 TL fiyat verdiler bende beklemedeyim. eğer uygun bulursan bende aynı yöntemi uygulayabilirim. hangi ildesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 28 Eylül 2012; 20:52:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayaletmavisi

proton gen 2 otomatik vites almak istiyorum.acaba bu aracı lpg ile istanbul şehiriçinde kullanan var mı aranızda istanbulda şehiriçinde kaç lt yakıyor? son zamla dizel cazibesini yitirdi benim gozumde.bir de sanırım ses önleyici özel kaplama yapılabiliyormus otoların kaportlarına bu sistemi bileniniz var mı?

otomatik gen 2 yi kac lira civarından almam lazım.fiyatlar oynak.herkes tutturabildiğine olmus piyasa.

otomatik vites için iyi araştırın bence, protonun otomatik viteslisini tavsiye edeni duymadım ben hiç, zaten gen 2 spor bir otomobil gibi olduğu için manuel tercih ediliyor genellikle, ama bu demek değil ki otomatiği kötü, sadece iyi araştırın.
    yakıt konusuna gelince araştırmalarıma göre lpg li otomatik gen 2 şehir içinde en az 12-13 lt yakıyor, otomatik vites kullanan bi arkadaş yardımcı olursa daha net bir bilgi alabilirsiniz.
    kaplama konusunda bir bilgim yok maalesef.
    son olarak kaç model araç almayı düşündüğünüzü belirtmeden yardımcı olamaz kimse.

• 2006 ve ustunu alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayaletmavisi

2006 ve ustunu alabilirim.

2006 modeller eğer temizse 17-18 bin civarı galiba.
  • aşağıdaki sitede de proton ile ilgili paylaşımlar yapılıyor oradan da iletişime geçebilir ve direk otomatik kullanan kişiler ile irtibata geçebilirsiniz. benim orada da üyeliğim var orada da burada da yazışıyorum kardeşim.

Proton site
  • sonunda protonun sitesini yenilemişler, daha doğrusu yenilemeye çalışmışlar, bu kadar mı berbat olur bi site ya, neyse ama buna da şükür, sonuçta 2011 yılından kalma değil..
  •  PROTON ''''GEN 2'''

PROTON ''''GEN 2'''
  • proton otomatik şanzmn da da iyidir altyapısı japon(mitsu) dur unutmayalım. eski model proton kullanan lara da sorabilirsiniz. ama ben gen2 manuel kullanıcısı olarak manuel tavsiye ederim..bayan kullanıcı için biraz zor araçtır.
  • Merhaba arkadaşlar 17 bin tl civarı gen 2 almayı düşünüyorum carisma avance vectra b ile kıyaslarsak + sı - eksisi ne olur. (vectrayla tabiki kıyaslanmaz ama cok aratırmı demek istedim daha doğrusu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfbtr

Merhaba arkadaşlar 17 bin tl civarı gen 2 almayı düşünüyorum carisma avance vectra b ile kıyaslarsak + sı - eksisi ne olur. (vectrayla tabiki kıyaslanmaz ama cok aratırmı demek istedim daha doğrusu)

buradaki linke tıkla daha çok yardımcı olacak arkadaş olacaktır emin olun. oradaki nickim "uluzat"
  • Selamunaleyküm. Merak ettiğim bir nokta var, aydınlatırsan sevinirim. Gen 2'yle düz bir yolda 5. viteste 3000 devirde kaç Km hızla gidiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihin Fethi

Selamunaleyküm. Merak ettiğim bir nokta var, aydınlatırsan sevinirim. Gen 2'yle düz bir yolda 5. viteste 3000 devirde kaç Km hızla gidiliyor.

demek istediğini anladım. tam 110 km yapıyor.
  • güncel tutalım..
  • Gen2 otomatik vitesleri hakkında bilgisi olan var mı?
    Nasıldır kaç ileri vs sorun çıkarır mı falan filan.
    2007 var bi tane 27.000 km de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfssfr

Gen2 otomatik vitesleri hakkında bilgisi olan var mı?
    Nasıldır kaç ileri vs sorun çıkarır mı falan filan.
    2007 var bi tane 27.000 km de.

bilgim yok bu konularda ama fiyatı ne kadar hocam?

Edit: sahibinden de rastladım şimdi, galiba 19.500 lük aracı diyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafayiko -- 5 Nisan 2013; 22:50:37 >
  • Ben beğenmedim otomatiğini.Denemenizi tavsiye ederim.
  • https://www.facebook.com/ProtonFanClubTr

Beğenelim arkadaşlar, Protoncu kardeşlerimizin buluşma adresi..

ULUMOTOR'a danıştık, güzel bi kampanya bizleri bekliyor.

Resmi Sayfa:www.facebook.com/ProtonTurkiye
  • s.a. arkadaşlar, araba almak için araştırma yaparken prtotonları gördüm, hem fiyatının uygunluğu hemde dış görünümünün güzelliği dikkatimi çekti, gen 2 ler çok güzel ama saga lar da güzel görünüyor, ama sagalar sanki biraz küçük resimlerden gördüğüm kadarıyla, saga kullanıcısı var mı? aile arabası olarak göründüğü gibi dar mı? bagaj kapasitesi nasıl? bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
  • otomatik kullanan birileri yok mudur? otomatiği nasıl acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: protonkolik

https://www.facebook.com/ProtonFanClubTr

Beğenelim arkadaşlar, Protoncu kardeşlerimizin buluşma adresi..

ULUMOTOR'a danıştık, güzel bi kampanya bizleri bekliyor.

Resmi Sayfa:www.facebook.com/ProtonTurkiye

http://www.protontr.com/ sayfaları yenilenmiş güzel olmuş. sanırım bugün bu tasarımla yayına girdi. GEN2 ve PErsona'larda 2013 yılsonu kampanyası ümidim var hala :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blaster2005 -- 5 Aralık 2013; 10:47:15 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.