Şimdi Ara

PROTON ''''GEN 2''' (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
1
Favori
110.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ben bir yenilik göremedim hocam 1 yıldan fazla oldu en son yenilik

Edit: çok ilginç bi kaç kez girdim eski siteyi gösteriyodu ancak bi anda yeni haline geçti. güzel olmuş site. inşallah preve ve suprima makul fiyatlarla gelir de protonun imajı düzelir Türkiyede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafayiko -- 5 Aralık 2013; 19:52:52 >
  • Preve ve exora nın aralıkta geleceği haberide balon çıktı, halbuki ulumotor kendisi demişti aralıkta gelecek diye. ama sonradan karar değişti sanırım. 2014 te gelecekmiş. Proton Malezyanın dediği gibi 2014 ilk çeyrekte gelecek. yeni yönetmelik gereğide araçların 2014 model olması için 2014 üretilmesi gerekiyormuş bu yüzden gelecek olan araçlar 2014 yılı girince üretilecek ve Türkiye'ye gelecek. ----- Reklam şart TV de olmasa bile internette çok imkan var Gerek Fbook, gerekse Youtubede videodan önce çıkan reklamlar, hatta bir viral reklam bile yaptırılabilir. Bkz.Lassahttp://www.youtube.com/watch?v=DAn1dQJJ6kE Ulumotor bir holding lâkin tam yerine oturmamış bir otomotiv kanadı var. Galerici mantığıyla çalışıyorlar gibi geldi bana. Proton Türkiye olarak aradığınız da bile santralde karşınıza robot operatör olarak erkek sesi çıkıyor direkt kapatasın gelir telefonu öyle böyle değil ses :) Yeni modellerde güzel bir lansman ve reklam çalışması yapılırsa sanki Türkiye'ye yeni giriyormuş gibi sıfırdan başlayıp güzel bir yere gelebilir, ki arabalar bunu hakediyor,Preve Suprima ve Exora mükemmel görünüyorlar.hatta istenirse LOTUS olarak sıfır bir markayla da girebilir Türkiye pazarına.Bütün Lotus hisseleri Protonun şuan sonuçta. tabi güzel yere gelmesinin de iki sonucu olacak; avantajı servis ağı parça ağı yaygınlaşır.(Şuanda da parça sıkıntısı olmadığını söyledi ulumotor,depolarında parça stokları sağlammış.) dezavantajı ise belki 3-5 liraya daha uygun alınan 0 km ve daha uygun fiyatlara alınabilen 2.el fiyatlar tavan yapacaktır. artık burdaki oran değerlendirmesi herkesin kendine kalmış bir durum :):) :jhj:
    Preve Full versiyon (Premium CVT (7 Vites Protronic F1 ) Malezyada TL olarak 46bin TL ,
    Execute CVT (6 Vites Otomatik ) 40bin TL,
    MT Execute (5 vites Manuel) 38 bin TL civarında...

bu fiyatlar tabi malezyadaki fiyatların TL çevirilmiş halleri. Türkiye ye gelince ÖTV, KDV, SORMA V. gibi vergilerden sonra nerelerde olur fiyatlar orasını ALLAH c.c. bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blaster2005 -- 12 Aralık 2013; 15:21:53 >

• Büyük gelişme arkadaşlar artık ulumotor maillere cevap veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şubatta alacağım kısmet olursa. Bakalım :)
  • 2 ay önce 2006 model proton gen 2 aldım şunu söyleyebilirim piyasadaki 30.000 lira olan çoğu tanıdık marka arabadan hem özellik olarak hemde konfor ve sürüş keyfi olarak çok çok iyi renginin turuncu olması sebebiyle nereye gitseniz ilgi odağı oluyosunuz çok dikkat çekiyor çok seri bir araba insan yola gitmeye doyamıyo 2 ay oldu neredeyse 2500 km yaptım gerçekten çok hoş :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.