Sırf ilk oyun için ekran kartı taktırmıştım bilgisayar.Herhalde şimdi bilgisayarı satmam gerekecek
Bu oyunun ilki güzeldi ama ortalardan sonra baymaya başlıyordu. İnşallah bu böyle olmaz.
Prototype 2'nin Sistem Gereksinimleri Açıklandı
PC için Amerika çıkışını bugün Avrupa için ise 3 gün sonra gerçekleştirecek Prototype 2'nin sistem gereksinimleri bugün açıklandı. Playstation 3 ve Xbox 360 sürümlerine göre 3 ay sonra PC'ye çıkan oyunun sistem gereksinimleri Activision tarafından aşağıdaki görselle gösterildi.
Minimum sistem gereksinimlerinde işlemci olarak Intel Core 2 Duo 2.6 Ghz veya AMD Phenom X3 8750 gösterilirken önerilende ise istenenler Intel Core 2 Quad 2.7 GHz'a veya AMD Phenom II X4 3 GHz'a çıkıyor.
Ekran kart durumuna göz attığımızda ise Minimumda'da en az 512 MB'lık GeForce 8800 GT serisi istenirken önerilenlerde en düşük olarak GTX 460 gösterilmiş.
Oyunun ön sipariş yapanlara orjinal oyunun yanısıra birçok indirilebilir içeriğin hediye edileceği Prototype 2 için hâlen sipariş vermek için vaktiniz var. Dilerseniz ilgili Steam sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Fazla değilmi sistem gereksinimleri? Özellikle minimum seviye için istedikleri??
quote:
Orijinalden alıntı: NoWLoadinG
PC için gün itibariyle çıktı arkadaşlar
Amerika için çıktı, Avrupa için 27 Temmuz. O tarihten önce ilaç çıkmaz.
Arkadaşlar masaüstü sistemim şöyle;
İşlemci : Pentium Dual Core-3.6 RAM : 8 GB-DDR3 1333 Mhz Ekran Kartı : Nvidia GeForce 210 İşletim Sistemi : Windows 7 x64 Bit
Bunla oyunu ne derecede oynayabilirim.? Grafikler pek önemli değil oyunu beğendikten sonra ve kasmadığı takılmadığı sürece sorun olmaz benim için,teşekkürler :)
PC sürümü görüntüleri:
quote:
Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY
quote:
Orijinalden alıntı: NoWLoadinG
PC için gün itibariyle çıktı arkadaşlar
Amerika için çıktı, Avrupa için 27 Temmuz. O tarihten önce ilaç çıkmaz.
Hacı 27 temmuz günü direk indirebilirmiyiz ?
Ses soluk yok şuan ne zaman düşer acaba
hadi bakalım :)
Bulgaristan'da ses yok.
Peki bugün oyun çıkarsa, indirme ne zaman mümkün olur ?
Bu oyunu bekledim o kadar zaman. Ekran kartım yüzünden oynayamayacağım sanırım. HD3870
quote:
Orijinalden alıntı: Göktuğ VATANSEVER
Bulgaristan'da ses yok.
Romanyada buldum ben . Çok yakında bulgaristanada düşer.
quote:
Orijinalden alıntı: SeRo-34
quote:
Orijinalden alıntı: Göktuğ VATANSEVER
Bulgaristan'da ses yok.
Romanyada buldum ben . Çok yakında bulgaristanada düşer.
Beklemedeyiz
Benim sistemde nasıl oynarım cevap verin dostlar Bi kaç mesaj yukarıda yazdım sistemi
quote:
Orijinalden alıntı: qermaNazi
Benim sistemde nasıl oynarım cevap verin dostlar Bi kaç mesaj yukarıda yazdım sistemi
oynayamazsın çok kötü kasar
Eli kulağında sanki
quote:
Orijinalden alıntı: UNDERGROUND RAP
quote:
Orijinalden alıntı: qermaNazi