Benim sistemde nasıl oynarım cevap verin dostlar Bi kaç mesaj yukarıda yazdım sistemi
oynayamazsın çok kötü kasar
Ekran kartından değil mi.?
şakasına söyledim sana şunu söyleyim dostum orada ne sistem istiyorlarsa inanma abartıyorlar örneğin bendeki sistem eski xbox360 a yöneldiğimden dolayı xboxsız kalıyıncada yenilemedim
İntel Pentium D 2.80 ghz 1gb ram asus eah 3450
düşün bu sistemle tron 1024x768 hepsi normalde kasmadan oynadım normalde en aşağı 2 gb ram demiş sonra the darkness 2 yine 1024x768 diğerleri hep high da oynadım kasmadan sonra bulletstorm oda aynı tron oyunundaki gibi en kötü 2 gb ram istiyordu bu oyunlar şöylede böylede
quote:
Orijinalden alıntı: UNDERGROUND RAP
quote:
Orijinalden alıntı: qermaNazi
quote:
quote:
Benim sistemde nasıl oynarım cevap verin dostlar Bi kaç mesaj yukarıda yazdım sistemi
şakasına söyledim sana şunu söyleyim dostum orada ne sistem istiyorlarsa inanma abartıyorlar örneğin bendeki sistem eski xbox360 a yöneldiğimden dolayı xboxsız kalıyıncada yenilemedim
düşün bu sistemle tron 1024x768 hepsi normalde kasmadan oynadım normalde en aşağı 2 gb ram demiş sonra the darkness 2 yine 1024x768 diğerleri hep high da oynadım kasmadan sonra bulletstorm oda aynı tron oyunundaki gibi en kötü 2 gb ram istiyordu bu oyunlar şöylede böylede
Hocam doğrudur da bazı oyunlarda da düşük istiyor bilgisayarım rahat açar diyorum oyuna giriyorum en düşükte bile kasıyor.Gerçi patchle düzeliyor optimizasyon cart curt ile ama bilemiyorum yani Minimum sistemin biraz üstünde işlemci ve ram'im ama işte ekran kartından tırsıyorum.Kasmadan en düşükte açarsa sorun değil razıyım grafiğe pek takılmıyorum oyun güzel olsun da Bi de çıksa artık
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam doğrudur da bazı oyunlarda da düşük istiyor bilgisayarım rahat açar diyorum oyuna giriyorum en düşükte bile kasıyor.Gerçi patchle düzeliyor optimizasyon cart curt ile ama bilemiyorum yani Minimum sistemin biraz üstünde işlemci ve ram'im ama işte ekran kartından tırsıyorum.Kasmadan en düşükte açarsa sorun değil razıyım grafiğe pek takılmıyorum oyun güzel olsun da Bi de çıksa artık
fazla takma dostum :) bi çıksında oyun artık bakarız ama kesin oynarsın gibime geliyor
çık artık ulan çık
çıkınca uzun bir süre başından kalkmayacağım galiba :)
Çık artık çık
Haydiii beeeeeeeeeeeee çıkta deniyelim bakalım bi video çekelim
Bakalım bakalıım.
Sonunda gelebilmiş.
Oyunu çıktığı anda alacaktım ama Prototype serisi dosyasının bu oyunla kapatılacak olması yüzünden hiç oynayasım yok. İndirime girince alıyım o zaman
oynayanlar yorumlarınızı alalım
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan*
oynayanlar yorumlarınızı alalım
Oyun tek kelimeyle mükemmel.
arkadaşlar benim pc kaldırırmı
amd phenom II x4 965 işlemci 4 gb 1333 mhz ram 9600 gt 512 mb 256 bit ekran kartı
Grafikler ve optimizasyon nasıl beyler oynayanlardan yorum alalım
quote:
Orijinalden alıntı: TheBearGrylls
arkadaşlar benim pc kaldırırmı
amd phenom II x4 965 işlemci 4 gb 1333 mhz ram 9600 gt 512 mb 256 bit ekran kartı
Kaldırır kaldırmaya ancak ekran kartından dolayı sorun yaşayabilirsiniz.
@MsTmS
Köprüye geçin hocam
6850 ile rahat oynarık herhalde ?
quote:
Orijinalden alıntı: battle35
15-20 güne 6850 geçicek elime 9600gt yi bırakıp onu bekliyorum full hd de full detayda oynatması lazım hocam aman diyim
quote:
Rahat oynatır hocam merak etmeyin. Tabi işlemcide önemli.
quote:
Orijinalden alıntı: carter
quote:
Rahat oynatır hocam merak etmeyin. Tabi işlemcide önemli.
Açtım oyunu şimdi yağ gibi oynatıyor video çekicem bakalım fps frapsla kaç çıkıcak işlemci phenom x4 955 4.2 de idi yaz sıcakları yüzünden 3.4 aldım şimdi 3.6 ya cektim
quote:
Domates Kızartması
İmkan varsa daha yükseğini al hacı çıkan oyunlara göre yetmicek gibi bende değiştiricem bunu
quote:
Orijinalden alıntı: Domates Kızartması
quote:
15-20 güne 6850 geçicek elime 9600gt yi bırakıp onu bekliyorum full hd de full detayda oynatması lazım hocam aman diyim