beyler 6950 var fakat oyun kasiyor herseyi low yapip cozunurlugu 1280 1024 yapinca bile kasiyor neden boyle sistemim onerilen ayarlarin ustunde lutfen yardim beyler
kart ısınıyordur belki.şu an denemediğim için bilemiyorum, patchlik bir hata da olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Black Wall Street
quote:
Orijinalden alıntı: OneEighty
beyler 6950 var fakat oyun kasiyor herseyi low yapip cozunurlugu 1280 1024 yapinca bile kasiyor neden boyle sistemim onerilen ayarlarin ustunde lutfen yardim beyler
kart ısınıyordur belki.şu an denemediğim için bilemiyorum, patchlik bir hata da olabilir.
yok kardeş kart ısınmasıyla alakalı değil yinede teşekkürler
şimdi gördüm.. bütün gün c++ çalışıyordum .. umarım iyidir.. gerçi ilkindne daha güzel diyorlar hadi bakalım
Orijinalden alıntı: Katates Pızartması
Orijinalden alıntı: battle35
20 dakikalık bir video çektim beyler,bunu görüntü kalitesi bozulmadan boyutunu nasıl düşürebilirim ? Youtube ye 1.7 gblik ekliyek dedik 300 dakika sürüyor
MeGui ile encode edebilirsin.
Eyvallah hacı denicem birazdan
Valla çoğunun sistemde kasıyor çoğunun kasmıyor çözemedik bi türlü Bende tık yok rahat rahat oynuyorum
gerçekten güzel oyun tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: guguk
zaten oyun çıkmışki korsanı çıkmış oyun çıkmadan korsanı nasıl çıksınki
Yakın dönemden, Call of Duty:Modern Warfare 3 ve Assassin's Creed: Revelations; resmi çıkış tarihinden evvel sızdırılıp, korsan haliyle oynanabilir olarak illegal paylaşım sitelerine düşmüş oyunlara örnek verilebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: qermaNazi
Peki resmi halde çıkarsa oyun illegal sitelerde ise oyun çıkmazsa,konu başlığına veya konu içine "çıkmadı" dersek korsan yayıncıları baz alaraktan konustuğumuz için yine suç oluyor.Yanlıs mıyım.Orjinali çıkmış korsanı çıkmamış.Ve biz oyun çıkmadı diyoruz.Bence yine suçluyuz.
Aynen öyle ki yazdığım üç kuraldan ilki uyarınca; lisanssız, illegal olan her türlü içerik paylaşımında ve isteğinde ve sohbetinde bulunmak yasak.
Prototype oyununa kimse laf söyleyemez akıllarda kalan oyunlardan bir tanesidir 1 . cisi süperdi 2 cisini bekliyordum süper oldu 3.4 diye işallah gider
FPS düşüşlerini siz de yaşıyor musunuz arkadaşlar? 3-4 fps ye düşüyor ara sıra
quote:
Orijinalden alıntı: tony hawk
Yok. Sistem ney ?
sistemi kasanlar shadow ayarını düşürüp deneyin. bende de feci kastı ama shadow ayarını medium yapınca sorun kalmadı. yalnız fare kullanımı çok kötü. yukarı aşağı harekette sorun yok ama sağa sola dönüşlerde acayip bir yavaşlık var. böyle olunca bende rumblepad 2 ile eoynamaya başladım. titreşim hariç gayet güzel çalışıyor.
quote:
quote:
Yok. Sistem ney ?
E7500 3 GHZ işlemci 6 GB 1333 MHZ Kingston RAM Ati HD 3650 ekran kartı, karttandır dicem ama max payne 3, mw3 oynuyorum ben bununla ya
quote:
quote:
quote:
Yok. Sistem ney ?
E7500 3 GHZ işlemci 6 GB 1333 MHZ Kingston RAM Ati HD 3650 ekran kartı, karttandır dicem ama max payne 3, mw3 oynuyorum ben bununla ya
Hocam ekran kartından o düşüşler önerilen sistem gereksinimlerinde gtx460, 5850 istiyor.
quote:
quote:
quote:
Yok. Sistem ney ?
o Ekran kartıyla fps düşüsü yaşaman normal hacı, hangi çözünürlükte oynuyosun
i5 2500k 4.5ghz 8gb 1600 ram hd 6990 kasıyor
Gtx 275 - 25 Fps
Oyun guzelde kasmayan PC yok herhalde, oyundan kaynakli ufak ufak takiliyor surekli
Ohaaa 6990'la kasiyorsa bu oyun ne yapacaz?
Aslinda pek sasirmadim. 1.si'de optimasyon ozurlu idi.
Doktor Samuel'i zor bela buldum. Nedir bunun kolay yolu ?
AMD Phenom II X4 955 Black Edition 3.2GHz A-Data 2×2GB DDR3 1333 CL7 Asus GeForce GTX 670 DirectCU II TOP Edition 2GB
1920x1080 her şey sondayken oyun kasmıyor, ancak FPS'nin yer yer 30'lara düştüğünü görüyorum. İlk oyunla aynı motoru kullanıyor, ancak ilk oyun aynı sistemde kaymak gibi akıyordu. Ciddi bir optimizasyon sorunu olduğu ortada. İleride yama gelir mi, bilmem.
quote:
Orijinalden alıntı: Kadnezar
Doktor Samuel'i zor bela buldum. Nedir bunun kolay yolu ?